Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
az előző találkozón is eltaláltam, 2014-es Hálaadásokon még mindig 100%-os vagyokitt dőlt el a mérkőzésbaggioléci még ne mondj ilyeneket bár legyen úgy 😀dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Burkolt Mariota kérdés. 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Az alap.Plusz itt vagyok én meg Sixo = az extra 100.iktriadAmúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Annyira attól félek amúgy folyamatosan hogy megyünk megyünk ellenállhatatlanul és hirtelen jön egy turnover
több mint 10 éve
itt dőlt el a mérkőzésbaggioléci még ne mondj ilyeneket bár legyen úgy 😀
több mint 10 éve
szakadok b+ 😀😀Dez vázolta a védelmi stratégiát 😀beltazorTOMLAF!!!toam
több mint 10 éve
Isszuk a kólácskánkat.Plusz itt vagyok én meg Sixo = az extra 100.iktriadAmúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 10 éve
itt dőlt el a mérkőzés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
köszi Romo
több mint 10 éve
YESSSS
több mint 10 éve
Ha ilyen ütemben égnek ki a QB-k, akkor gyorsabban fognak cserélődni a játékosok, mint az egyetemen, szerencse, hogy csak 32 csapat van és nem több ezer.kiégett 😕Dexxter TailorKettővel több rossz passza van, mint Romónak. Ez már a lejtőWyattSanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
Ott nem volt amúgy egy ordas nagy holding?
több mint 10 éve
mekkora holding volt tejóég
---
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
1 holding
több mint 10 éve
Plusz itt vagyok én meg Sixo = az extra 100.Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 10 éve
Na most egy Turnover
több mint 10 éve
Úgyhogy ano józan és semmit ordibált még, nem is spammelt.Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 10 éve
Rámentünk a hálaadás rekordra.Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 10 éve
kiégett 😕Kettővel több rossz passza van, mint Romónak. Ez már a lejtőWyattSanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
s ez az elmúlt 10 évből így van kb 5-6 óta 😛Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 10 éve
Chip-Chip Csóka.Sanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊Hulkeinstein