Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Kettővel több rossz passza van, mint Romónak. Ez már a lejtőSanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
A keret legjobban kereső játékosaként illik is neki.Carr meg mint valami UDFA Rookie szánalmas.krisz0621Ne túlozz, csak szeretne olyan jó lenni xDSixo67
több mint 10 éve
Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀HulkeinsteinSanchez semmivel sem mutat kevesebbet, mint Foles. Sőt, szerintem dinamikusabb vele az offense. Kár, hogy van meccsenként 1-2 bitang homály passza, mert amúgy sokkal jobbak lehetnénk.
több mint 10 éve
Marinelli Giants ellen is összeszedte a védelmet a félidőbe.. most is azt kénekrisz0621read option ellen (+ Shady) zónázni szoktunk, onnantól meg nagyjából lehet tudni, hova kell bedobnia az irányítónak a labdát. főleg, ha még a zónát is elbasszuk.
több mint 10 éve
A megfejtés:Önéletrajzodból?Sixo67Nem vágod, hogy miből idéztem, mi? Mert ez egy idézet volt.iktriadEz nem vicc, Davids!iktriadIlyeneket csak Stez-nek lécci.Sixo67
több mint 10 éve
Sanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊
több mint 10 éve
Sanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 yds
több mint 10 éve
mondtam lesznek oda-vissza rossz ítéletek kár ezen egymást enniaz nem volt rács?dandeszerintem óriási
kár azért a rossz passzért, így tényleg szoros lehet a meccs!baggio
több mint 10 éve
tessék, twitter beolvasás.Matuzország jobban teljesít
ez már az Únió!Höri
több mint 10 éve
Carr meg mint valami UDFA Rookie szánalmas.krisz0621Ne túlozz, csak szeretne olyan jó lenni xD
több mint 10 éve
muszáj most már a Sec-nek is megint mutatnia valamit.......dandePár dpi-t?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀
több mint 10 éve
Carrt nem tudjuk olyan helyre rakni ahol ne okozna kárt 😀beltazorTudok ajánlani erre helyeket : 1. cserepad , 2. Jags squad
több mint 10 éve
muszáj most már a Sec-nek is megint mutatnia valamit.......
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Carr meg mint valami UDFA Rookie szánalmas.
több mint 10 éve
A hét elején még Carr volt.Mekkora játékos ez a Sanchez. Stez kedvenc CB-jét oktatja.Sixo67aki ki is?Stez
több mint 10 éve
Carrt nem tudjuk olyan helyre rakni ahol ne okozna kárt 😀
több mint 10 éve
az nem volt rács?dandeszerintem óriási
kár azért a rossz passzért, így tényleg szoros lehet a meccs!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
miért nem mentünk csak simán first downra??
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Marinelli Giants ellen is összeszedte a védelmet a félidőbe.. most is azt kéne
több mint 10 éve
Nooooo. Ez még hiányozni fog 😕