Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 6 éve
És DeMarcus Lawrence is sack nélkül maradt! Yeah!
több mint 6 éve
228-165,5leszarom :d
shawnka
de azért grat!
bár az 173 ha beírják a TD-t jefferynek!!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
MrMiksa
3 732
Én kb egyenlő feltételeknek gondolom a 2 csapat meccsét hiányzók terén. Jó, talán Sproles-Elliott viszonyában van kis eltérés, de a mi Elliottunk hiányában már durván felénk billen a mérceAzért ez nagy erődemomstráció volt... Az O részeről, hogy 1 teljes félidőt (meg szerintem az első nagy részét) kicker nélkül így lehozni elég durva teljesítmény. A D részéről meg ez a 9 pont, 3 fg 0 td egy nem gyenge Dallas O ellen fantasztikus! 😊azért ez nem az A csapat részükről...
MrMiksa
mondjuk az is igaz hogy nálunk se játszik a kezdő LT és az MLB...
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Csita
339
Gratulálok a gyözelemhet! Szép volt! 😊
több mint 6 éve
Gyorsan lement a meccs szép volt 😊
több mint 6 éve
LT hiany mindket oldalon..Zeke ott Sproles itt
több mint 6 éve
228-165,5Azért ez nagy erődemomstráció volt... Az O részeről, hogy 1 teljes félidőt (meg szerintem az első nagy részét) kicker nélkül így lehozni elég durva teljesítmény. A D részéről meg ez a 9 pont, 3 fg 0 td egy nem gyenge Dallas O ellen fantasztikus! 😊azért ez nem az A csapat részükről...
MrMiksa
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Azért ez nagy erődemomstráció volt... Az O részeről, hogy 1 teljes félidőt (meg szerintem az első nagy részét) kicker nélkül így lehozni elég durva teljesítmény. A D részéről meg ez a 9 pont, 3 fg 0 td egy nem gyenge Dallas O ellen fantasztikus! 😊azért ez nem az A csapat részükről...
MrMiksa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
miért nem?
több mint 6 éve
hurrá jön Foles
több mint 6 éve
Hát 2. számú qb-val a meccs végén ez így egy elég megalázó vereség dallasi részől.dehogyis, biztos ügyesebben adja a hand offokat
balintbaba
több mint 6 éve
MrMiksa
3 732
Azért ez nagy erődemomstráció volt... Az O részeről, hogy 1 teljes félidőt (meg szerintem az első nagy részét) kicker nélkül így lehozni elég durva teljesítmény. A D részéről meg ez a 9 pont, 3 fg 0 td egy nem gyenge Dallas O ellen fantasztikus! 😊
több mint 6 éve
Hát 2. számú qb-val a meccs végén ez így egy elég megalázó vereség dallasi részől.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
volt bármi ebbe a 2. félidőbe ami nem sikerült? Pedig első után azt hittem most kikapunk. Parádé
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=RvL7Acsxn-QSok videót láttam már tőle, de be kell valljam, ez az egyik legjobb. 😀😀😀
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
MrMiksa
3 732
Gála
több mint 6 éve
jó, nem egy considine, de azért jenkins is nagyot játszik ma :d
több mint 6 éve
Nyugtass meg, remélem még mindig Doug Fucking Pedersonnak hívja, ugye?Most nézem, első félidő után már be is jelentkezett, telibe fogja pisálni Pederson arcát, ha ma nem nyer a csapat.DRÁMA!Valami volt vele, az összes videóját privátba tette, így instagramon kell követnem a munkásságát.Na panaszkodik valami még az Eagles fanok közül a meccsel kapcsolatban? 😊EDP holnap biztosan jelentkezni fog
iktriad
Kampman
balintbaba
iktriad
balintbaba
több mint 6 éve
Kampman
28 175
Azt hiszem nyáron tűnt el, de azóta visszatértValami volt vele, az összes videóját privátba tette, így instagramon kell követnem a munkásságát.Na panaszkodik valami még az Eagles fanok közül a meccsel kapcsolatban? 😊EDP holnap biztosan jelentkezni fog
iktriad
Kampman
balintbaba
több mint 6 éve
akkor meg van hogy mitől javultunk fel a 2. félidőbenMost nézem, első félidő után már be is jelentkezett, telibe fogja pisálni Pederson arcát, ha ma nem nyer a csapat.DRÁMA!Valami volt vele, az összes videóját privátba tette, így instagramon kell követnem a munkásságát.Na panaszkodik valami még az Eagles fanok közül a meccsel kapcsolatban? 😊EDP holnap biztosan jelentkezni fog
iktriad
Kampman
balintbaba
iktriad
balintbaba
több mint 6 éve
Most nézem, első félidő után már be is jelentkezett, telibe fogja pisálni Pederson arcát, ha ma nem nyer a csapat.DRÁMA!Valami volt vele, az összes videóját privátba tette, így instagramon kell követnem a munkásságát.Na panaszkodik valami még az Eagles fanok közül a meccsel kapcsolatban? 😊EDP holnap biztosan jelentkezni fog
iktriad
Kampman
balintbaba
iktriad
több mint 6 éve
DRÁMA!Valami volt vele, az összes videóját privátba tette, így instagramon kell követnem a munkásságát.Na panaszkodik valami még az Eagles fanok közül a meccsel kapcsolatban? 😊EDP holnap biztosan jelentkezni fog
iktriad
Kampman
balintbaba
több mint 6 éve
A 9 benyelt pontot fogja sokalni, vagy a 37-et kevesleni?Na panaszkodik valami még az Eagles fanok közül a meccsel kapcsolatban? 😊EDP holnap biztosan jelentkezni fog
iktriad
Kampman