Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Jó szurkolást!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Jernigan nélkül nehéz lesz
több mint 5 éve
Ha Cooper ma elkap 300 yardot es negy TD-t, akkor van eselyem fantasyben. A lenyeg, hogy nem egyoldalu a bulikade akkor jön a holdout. 😕
Stez
én meg miután nem lett meg a po hozok egy 240 pontos hetet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ha Cooper ma elkap 300 yardot es negy TD-t, akkor van eselyem fantasyben. A lenyeg, hogy nem egyoldalu a bulikanekem elég lenne 5 Wentz TD pasz is
Stez
több mint 5 éve
Uraljuk a lost eddig csak meg kell csinálni a szereléseket meg az offensetől kell segítség
több mint 5 éve
látom, nem csak Tyron lassult le az évek meg a sérülések miatt
több mint 5 éve
Làtom van aki streamel próbálok nem spoilerezni
több mint 5 éve
Ha Cooper ma elkap 300 yardot es negy TD-t, akkor van eselyem fantasyben. A lenyeg, hogy nem egyoldalu a bulika
több mint 5 éve
bazdmeg
több mint 5 éve
Francért nem passzol
több mint 5 éve
Mi volt? Boys kezdett?Igen s az ST megszerezte fumblival a labdàt de a bírók elcsalták 30 yardon
MrMiksa
több mint 5 éve
zsojti
4 063
adams!!
több mint 5 éve
Ajjaj Sanyi... S oersze nem maradtatok le semmiről nem a francokatNa pont ezért nem kapcsolom be... 😊 GameP tökéletes 😊
dande
több mint 5 éve
toszjáték
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Antonius
1 700
én is éreztem a döntésben az iróniát, de nekem megfelelt 😀aha 😀Ezt hogyan kedves new yorki jó kzrva anyátok picsáját?not controll the ball
csipkelli
Antonius
rexaly
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Mi volt? Boys kezdett?
több mint 5 éve
némmá, a kecske
több mint 5 éve
Ertz !!!!