NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
Hurts itt mire gondolt? 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Még egy meccs. Lurie szavaira szomjazom! 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Charlie Firpo
4 569
Most remelem nem hiszi el mindenki hogy mekkora kiraly a vedelemEngem biztos nem vert át kicsimájk.
Blevi
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Akkor vasárnap kezdhet Sudfeld 😛
több mint 3 éve
Most remelem nem hiszi el mindenki hogy mekkora kiraly a vedelem
több mint 3 éve
Invincible
801
Mert az működött az elején, és mi idén nem szeretjük azt csinálni ami működik.Jó hogy a Boys nagy előnynél futásra váltott, mert ez nagyon csúnya is (50+) lehetett volnaAz a kerdes az Eagles miert nem futott?
Invincible
Blevi
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
A legbosszantóbb az, hogyha a Boys megnyeri a csoportot ilyen fegyverekkel meg a D rendberakásával ők védhetik meg újra az NFC Eastet. Tudom kicsit előre szaladtam 😛
több mint 3 éve
Jó hogy a Boys nagy előnynél futásra váltott, mert ez nagyon csúnya is (50+) lehetett volnaAz a kerdes az Eagles miert nem futott?
Invincible
több mint 3 éve
Invincible
801
Jó hogy a Boys nagy előnynél futásra váltott, mert ez nagyon csúnya is (50+) lehetett volna
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
A mi cb-ink láttak már nfl meccset, hogy mi lenne a játékuk lényege?Igen. Ha túldobnak egy elkapót, indulhat az pózolás/arcoskodás.
MrMiksa
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
A mi cb-ink láttak már nfl meccset, hogy mi lenne a játékuk lényege?
több mint 3 éve
folytatjuk a QB factoryt s behúzunk vkit 😛Nem lenne egyszerűbb kibaszni Pedersont? 😀
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Invincible
801
Semmi nem vót spori
több mint 3 éve
folytatjuk a QB factoryt s behúzunk vkit 😛
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Az igen. Megkapta a Dallas. 😀 Mondjuk csóri Hurts amit balettezett ott a földön az nem kicsit volt szánalmas. 😀Utána meg jött az ember, és 2 előre tartott tenyérrel színlelte, hogy ő szeretné összeszedni 😀
Greengo
több mint 3 éve
Charlie Firpo
4 569
Kanapé TV a Fox-nál!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Invincible
801
Jerry utalt.
több mint 3 éve
anytok izéjét azt nem mintha számítana
több mint 3 éve
Az igen. Megkapta a Dallas. 😀 Mondjuk csóri Hurts amit balettezett ott a földön az nem kicsit volt szánalmas. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
Csak finoman, drágább újonc szerződések 😀Amilyen balfasz ez a brigád, biztos vagyok benne hogy jövő héten nyerünk csak azért, hogy a Cowboys menjen a playoffba és szarabb helyen draftoljunkPont azt akartam írni, hogy rá kéne most már menni a jobb draft pozícióra. 😛 | (nem másért 😀 ) |
mustaine
Greengo
Micsoda offseason lesz.
több mint 3 éve
tamas424
1 758
Ez szerintem nem volt fumble...