NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
egyrészt nem idén ment oda az edző, és nem csak Brady ment odaEzt értem, de akkor miért kell a fejem venni, ha folyamatosan a kultúrát emlegetem? Melyik jó csapattól látsz ilyet folyamatosan?de érted ott volt kb 4 TD múlt héten az elkapók kezében az elvileg elit Pats D#vel szembenNyilván, simán pattannék én is rá ha tehetném. Nem örülök, hogy nem tehetem, de nem is teszek úgy, mintha a világ összes ideje lenne belejönni és csak egy apró pici lépés lenne előtte, hogy berúgja az ajtót.múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
Inkább akkor te is kövesd a meccset, hátha látsz néha pozitívumot is, nem csak a negatívumot, amit keresel...
StormST
Negritis
roberto23
a sok siker miatt ha vki nem minden idők legjobbja akkor már csak szar lehet 😀
Negritis
Nem kell valaki TOP legyen, de törekednie kell rá és legalább a szikra ott legyen benne.
FLZOLI
ha dob 4 TD-t akkor most a bandwagonon ülnél ...
most meg a hó nem igazán segíti a dropkirály elkapók mellé, és még Gordon is pályán van Lindsay helyett
1-1 passz, 1-1 play vagy akár 1-1 meccs kevés ahhoz h megítéljük mi van
a szezon végén valszeg lesz elég adat ahhoz hogy levonjuk a következtetést hogy mi a szitu
Negritis
FLZOLI
arról nem tehet h nem kapták el, arról tehet hogy b2b int volt
ahogy ma se tehet arról hogy Gordon kretén, Hamler odadobja matyinak
arról tehet hogy túldobja, de a nyomás folyamat ott van és mikor végre jönne vmi ritmus a játékába akkor valaki átmegy kreténbe
Negritis
A TB chocker csapat volt eddig, idén oda ment egy jó edző és Brady és máris behúzzák a necces meccseket hülyeségek nélkül. Kiragadott példa oké
FLZOLI
másrészt szikrát szerettél volna látni a QB-tól és én felhoztam neked a szikrákat amiket mi látunk
az hogy a WR elejti nem Lock hibája (alapvetően, nyilván vannak azok a passzok amik igen)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hamitlon-Ward ufc 260? 😀
több mint 4 éve
Ezt értem, de akkor miért kell a fejem venni, ha folyamatosan a kultúrát emlegetem? Melyik jó csapattól látsz ilyet folyamatosan?de érted ott volt kb 4 TD múlt héten az elkapók kezében az elvileg elit Pats D#vel szembenNyilván, simán pattannék én is rá ha tehetném. Nem örülök, hogy nem tehetem, de nem is teszek úgy, mintha a világ összes ideje lenne belejönni és csak egy apró pici lépés lenne előtte, hogy berúgja az ajtót.múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
Inkább akkor te is kövesd a meccset, hátha látsz néha pozitívumot is, nem csak a negatívumot, amit keresel...
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
Nem kell valaki TOP legyen, de törekednie kell rá és legalább a szikra ott legyen benne.
FLZOLI
most meg a hó nem igazán segíti a dropkirály elkapók mellé, és még Gordon is pályán van Lindsay helyett
a szezon végén valszeg lesz elég adat ahhoz hogy levonjuk a következtetést hogy mi a szitu
Negritis
FLZOLI
arról tehet hogy túldobja, de a nyomás folyamat ott van és mikor végre jönne vmi ritmus a játékába akkor valaki átmegy kreténbe
Negritis
A TB chocker csapat volt eddig, idén oda ment egy jó edző és Brady és máris behúzzák a necces meccseket hülyeségek nélkül. Kiragadott példa oké
több mint 4 éve
pont múlt héten láttam a kutyás részt a sopranosban 😕Imadom a macskakat! Es kutyakat. Ertek is hozza, mindenki hozzam hozza, akinek vmi gondja van a sajatjaval. Tobbet ernek, mint neheny ember, mar elnezest!A Raiderst kozben lenyomtak, mint a belyeget. A Bolts egalra all. Az kurva izgis. Nekem.Ennyi mindenre figyelsz egyszerre, de szegény macskát szívrohamba kergeted? 😊
Lehet van akit zavar, hogy ezeket beirom, de en csak igy tudok futballt nezni. Bocs!
ulpianus
FLZOLI
ulpianus
több mint 4 éve
Tim Patrick (hamstring) and Shelby Harris (wrist) are both QUESTIONABLE to return to #KCvsDEN.
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) October 25, 2020
több mint 4 éve
Imadom a macskakat! Es kutyakat. Ertek is hozza, mindenki hozzam hozza, akinek vmi gondja van a sajatjaval. Tobbet ernek, mint neheny ember, mar elnezest!A Raiderst kozben lenyomtak, mint a belyeget. A Bolts egalra all. Az kurva izgis. Nekem.Ennyi mindenre figyelsz egyszerre, de szegény macskát szívrohamba kergeted? 😊
Lehet van akit zavar, hogy ezeket beirom, de en csak igy tudok futballt nezni. Bocs!
ulpianus
FLZOLI
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
de érted ott volt kb 4 TD múlt héten az elkapók kezében az elvileg elit Pats D#vel szembenNyilván, simán pattannék én is rá ha tehetném. Nem örülök, hogy nem tehetem, de nem is teszek úgy, mintha a világ összes ideje lenne belejönni és csak egy apró pici lépés lenne előtte, hogy berúgja az ajtót.múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 4 éve
A Raiderst kozben lenyomtak, mint a belyeget. A Bolts egalra all. Az kurva izgis. Nekem.Ennyi mindenre figyelsz egyszerre, de szegény macskát szívrohamba kergeted? 😊
ulpianus
több mint 4 éve
Juditnál nekem az a kérdés, hogy Demaryius szinten tud-e majd a drop-ok mellet zseniális dolgokat is csinálni. Ha igen, akkor nem lesz bust, de ha ennyi marad a hiba, akkor rá lehet majd illeszteni a jelzőt...Judit eddig nagyobb bust aspiráns, de megvárnám a 2. évetIgen, ő keveset játszott eddig, ha ő bust, akkor Juditka is, ahány dropja volt már eddig...Nevetséges. Hamler nekem erősen bust szagú eddig.ilyet se lehet kijelenteni a 4. meccsén senkinek, főleg egy WR-nek 😀
roberto23
Negritis
StormST
persze ne kapjon senki Latimer treatment-t hogy évekig várjuk a kitörést, de fél szezon után se kell lehúzni a keresztvizet
Hamilton-t el lehet engedni, de pl Patrick kicsit a semmiből robbant be idén
Negritis
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
PM_the_sheriff
1 155
Na, szemetes idő !!! Egy jó kis TD durva aztán mindenki lenyugodhat
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
A Raiderst kozben lenyomtak, mint a belyeget. A Bolts egalra all. Az kurva izgis. Nekem. Lehet van akit zavar, hogy ezeket beirom, de en csak igy tudok futballt nezni. Bocs!
több mint 4 éve
nehogy megcsináljuk a szerelést ...Simmons remélem amikor ezeket visszanézi, akkor visszavesz majd kicsit a fizuigényéből. Tud brilliáns dolgokat, de van elég sok ehhez hasonló hibája is...
Negritis
több mint 4 éve
Nyilván, simán pattannék én is rá ha tehetném. Nem örülök, hogy nem tehetem, de nem is teszek úgy, mintha a világ összes ideje lenne belejönni és csak egy apró pici lépés lenne előtte, hogy berúgja az ajtót.múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
Gerichill
526
Szomorú vagyok nagyon, mert a védelem egész jó, de ezekkel az érthetetlen labdaeladásokkal és borzasztó special team megmozdulásokkal az öntökönszúrás mintapéldáját mutatjuk be.
több mint 4 éve
Judit eddig nagyobb bust aspiráns, de megvárnám a 2. évetIgen, ő keveset játszott eddig, ha ő bust, akkor Juditka is, ahány dropja volt már eddig...Nevetséges. Hamler nekem erősen bust szagú eddig.ilyet se lehet kijelenteni a 4. meccsén senkinek, főleg egy WR-nek 😀
roberto23
Negritis
StormST
persze ne kapjon senki Latimer treatment-t hogy évekig várjuk a kitörést, de fél szezon után se kell lehúzni a keresztvizet
Hamilton-t el lehet engedni, de pl Patrick kicsit a semmiből robbant be idén
több mint 4 éve
Tudom. Csak már fasz kivan az egésszel. 😀Nevetséges. Hamler nekem erősen bust szagú eddig.ilyet se lehet kijelenteni a 4. meccsén senkinek, főleg egy WR-nek 😀
roberto23
Negritis
És szegény Hamler-en csattant.
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Igen, ő keveset játszott eddig, ha ő bust, akkor Juditka is, ahány dropja volt már eddig...Nevetséges. Hamler nekem erősen bust szagú eddig.ilyet se lehet kijelenteni a 4. meccsén senkinek, főleg egy WR-nek 😀
roberto23
Negritis
több mint 4 éve
nehogy megcsináljuk a szerelést ...
több mint 4 éve
Sokadik tiszta célpontot dobja túl nem kevéssel. Az épp egy 3. down volt, kb FG táv közelben. Hadd legyek már mérges.Ilyenekre gondoltam az előbb.Welcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
FLZOLI
Szted komolyan nincs Lockban szikra? Szted nem törekszik a legjobbra? Láttad már nyilatkozni? Láttad már a többieket róla nyilatkozni?
Nem kell körbeszopkodni, de ezek a cinikus megjegyzések egy rossz passznál, loser cultureözés mérsékelten érthető egy valódi szurkolótól
Általános Doktor
Szerintem nincs Lockban szikra, továbbra sem értem mitől lenne ő 10 évig egy franchise QB.
több mint 4 éve
Mahomes neha olyan passzokat csinal meg amiben nincs semmi logika. Csak ugy dobja, mintha az konnyu volna. Es ennyi.
több mint 4 éve
Nevetséges. Hamler nekem erősen bust szagú eddig.ilyet se lehet kijelenteni a 4. meccsén senkinek, főleg egy WR-nek 😀
roberto23
több mint 4 éve
Azért a D-ben is akad brainfart
több mint 4 éve
Nevetséges. Hamler nekem erősen bust szagú eddig.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Feldobta Badgernek. Aki koszonte mar szepen.