NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Hamler b+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ilyenekre gondoltam az előbb.Welcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
Inkább akkor te is kövesd a meccset, hátha látsz néha pozitívumot is, nem csak a negatívumot, amit keresel...
StormST
Negritis
roberto23
a sok siker miatt ha vki nem minden idők legjobbja akkor már csak szar lehet 😀
Negritis
Nem kell valaki TOP legyen, de törekednie kell rá és legalább a szikra ott legyen benne.
FLZOLI
Szted komolyan nincs Lockban szikra? Szted nem törekszik a legjobbra? Láttad már nyilatkozni? Láttad már a többieket róla nyilatkozni?
Nem kell körbeszopkodni, de ezek a cinikus megjegyzések egy rossz passznál, loser cultureözés mérsékelten érthető egy valódi szurkolótól
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
Inkább akkor te is kövesd a meccset, hátha látsz néha pozitívumot is, nem csak a negatívumot, amit keresel...
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
Nem kell valaki TOP legyen, de törekednie kell rá és legalább a szikra ott legyen benne.
FLZOLI
ha dob 4 TD-t akkor most a bandwagonon ülnél ...
most meg a hó nem igazán segíti a dropkirály elkapók mellé, és még Gordon is pályán van Lindsay helyett
1-1 passz, 1-1 play vagy akár 1-1 meccs kevés ahhoz h megítéljük mi van
a szezon végén valszeg lesz elég adat ahhoz hogy levonjuk a következtetést hogy mi a szitu
több mint 4 éve
A fene se kéri, hogy a homokba dugd a fejed, csak nem kell úton-útszélen a tudomásunkra hozni, hogy szerinted nem franchise QB, vagy hogy aki azt hiszi, hogy az lehet, az rémeket lát, ennyi...Akkor beszélj direktbe vagy kérdezz rá, ne búj valami jópofáskodás mögé.De közben a Gordon keze közt átmenő passz meg ne legyen jó, igaz?Ha rendesen utána olvastál volna láthattad, hogy a jó dolgokat is kiemelem. Sajnos abból van a kevesebb tőle.2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
De biztos bennem van a hiba, hisz nagy dolog checkdown passzokat megdobni és handoff-ot adni az NFL-ben.
FLZOLI
Persze szíved joga szarnak tartani, csak már kicsit soknak érzem az ekézést, ennyi, ezért próbáltam volna egy irónikus kérdéssel vagy megállítani a dolgot, vagy legalább kideríteni, hogy miért is utálod és szurkolsz ellene ennyire, de látom nem ment át a szándékom...
StormST
Nem mondtam, hogy ellene szurkolok vagy a csapat ellen, de attól még nem fogom a fejem a homokba dugni, hogy jaj következőre biztos jobb lesz. Jaj csak X meccs van a kezében, jaj csak most barátkozott össze az edzőkkel.
Ugyan ez volt éveken át a többi QB-val. Nem látom azt a pontot, amiben Lock kiemelkedő lenne már most, ennyi.
FLZOLI
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Igen, Gordon volt az áldozat. 😀Szerintem ő Gordonról beszélt 😀láttunk mi már itt siralmas QB teljesítményt, ez messze van tőleHát eddig én védtem, mert nem nyomta rosszul, de ma vmi siralom. Plusz egy ember a chiefs-nek.Egyébként szerintem fejben esett most szét Lock. Az a Pats meccs vegi 2 int miatt, plusz jott a mai is. Persze ez nem mentség, ha nfl qb akar lennk fejben is fel kell nőni, de egyelőre ne írjuk le a srácot. Ha így játszik iden végig úgyse lesz kérdés a jövője kapcsán.ha nem lesz meggyőző a szezon végére Elway nem lesz szívbajos elengedni a faszba ...
roberto23
mondjuk h gordont minek hozta ide azt még mindig nem érti senki
Negritis
roberto23
persze nem játszik jól, d enem is ő bukja el a meccset
mondjuk az a térd nem néz ki jól
Negritis
StormST
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
jaa, csak nem tűnt fel a váltás 😀Szerintem ő Gordonról beszélt 😀láttunk mi már itt siralmas QB teljesítményt, ez messze van tőleHát eddig én védtem, mert nem nyomta rosszul, de ma vmi siralom. Plusz egy ember a chiefs-nek.Egyébként szerintem fejben esett most szét Lock. Az a Pats meccs vegi 2 int miatt, plusz jott a mai is. Persze ez nem mentség, ha nfl qb akar lennk fejben is fel kell nőni, de egyelőre ne írjuk le a srácot. Ha így játszik iden végig úgyse lesz kérdés a jövője kapcsán.ha nem lesz meggyőző a szezon végére Elway nem lesz szívbajos elengedni a faszba ...
roberto23
Negritis
roberto23
Negritis
StormST
lehet azért mert a Banbaro movesetre fiygeltem meg a meccsre 😀
több mint 4 éve
Welcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
több mint 4 éve
A Bolts atvette a vezetest. Ha ettol a Jaxtol kikapnak, akkor nem is erdemelnek semmit. Pedig en oriasi Herbert fan vagyok, de ez igy keves.Rivers vagy Herbert mindegy same old Chargers....
ulpianus
több mint 4 éve
Szerintem ő Gordonról beszélt 😀láttunk mi már itt siralmas QB teljesítményt, ez messze van tőleHát eddig én védtem, mert nem nyomta rosszul, de ma vmi siralom. Plusz egy ember a chiefs-nek.Egyébként szerintem fejben esett most szét Lock. Az a Pats meccs vegi 2 int miatt, plusz jott a mai is. Persze ez nem mentség, ha nfl qb akar lennk fejben is fel kell nőni, de egyelőre ne írjuk le a srácot. Ha így játszik iden végig úgyse lesz kérdés a jövője kapcsán.ha nem lesz meggyőző a szezon végére Elway nem lesz szívbajos elengedni a faszba ...
roberto23
Negritis
roberto23
Negritis
több mint 4 éve
PM_the_sheriff
1 155
lolLátszik Flacco volt a mentor
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
A Bolts atvette a vezetest. Ha ettol a Jaxtol kikapnak, akkor nem is erdemelnek semmit. Pedig en oriasi Herbert fan vagyok, de ez igy keves.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
láttunk mi már itt siralmas QB teljesítményt, ez messze van tőleHát eddig én védtem, mert nem nyomta rosszul, de ma vmi siralom. Plusz egy ember a chiefs-nek.Egyébként szerintem fejben esett most szét Lock. Az a Pats meccs vegi 2 int miatt, plusz jott a mai is. Persze ez nem mentség, ha nfl qb akar lennk fejben is fel kell nőni, de egyelőre ne írjuk le a srácot. Ha így játszik iden végig úgyse lesz kérdés a jövője kapcsán.ha nem lesz meggyőző a szezon végére Elway nem lesz szívbajos elengedni a faszba ...
roberto23
Negritis
roberto23
több mint 4 éve
Akkor beszélj direktbe vagy kérdezz rá, ne búj valami jópofáskodás mögé.De közben a Gordon keze közt átmenő passz meg ne legyen jó, igaz?Ha rendesen utána olvastál volna láthattad, hogy a jó dolgokat is kiemelem. Sajnos abból van a kevesebb tőle.2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
De biztos bennem van a hiba, hisz nagy dolog checkdown passzokat megdobni és handoff-ot adni az NFL-ben.
FLZOLI
Persze szíved joga szarnak tartani, csak már kicsit soknak érzem az ekézést, ennyi, ezért próbáltam volna egy irónikus kérdéssel vagy megállítani a dolgot, vagy legalább kideríteni, hogy miért is utálod és szurkolsz ellene ennyire, de látom nem ment át a szándékom...
StormST
Nem mondtam, hogy ellene szurkolok vagy a csapat ellen, de attól még nem fogom a fejem a homokba dugni, hogy jaj következőre biztos jobb lesz. Jaj csak X meccs van a kezében, jaj csak most barátkozott össze az edzőkkel.
Ugyan ez volt éveken át a többi QB-val. Nem látom azt a pontot, amiben Lock kiemelkedő lenne már most, ennyi.
több mint 4 éve
na bassz
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Baba Yaga
829
ezt most miért kellett ?😥real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
több mint 4 éve
nehéz ma broncónak lenni. De a D. megint megállította ... A francba. Akár szoros is lehetne
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Hát eddig én védtem, mert nem nyomta rosszul, de ma vmi siralom. Plusz egy ember a chiefs-nek.Egyébként szerintem fejben esett most szét Lock. Az a Pats meccs vegi 2 int miatt, plusz jott a mai is. Persze ez nem mentség, ha nfl qb akar lennk fejben is fel kell nőni, de egyelőre ne írjuk le a srácot. Ha így játszik iden végig úgyse lesz kérdés a jövője kapcsán.ha nem lesz meggyőző a szezon végére Elway nem lesz szívbajos elengedni a faszba ...
roberto23
Negritis
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
roberto23
több mint 4 éve
Sztem nem rossz Lock, de vannak hibai. Amit irtam, tuldobja a fontos melyebb passzokat. Es ahogy beledobta negyszer eddig egy vedobe, mintha nem latna.elég csak Paxton Lynchet felhozni nem kell más franchise szarjában turkálni 😀
De azert Lindsay (8.8as atlag) kiesett, maradt Gordon a 2.8-as atlaggal es a fal sem segit. A ST elveszti a mecscet szinte magaban, Nehez megmondani mi lenne, ha segitene a csapat. Nem, o nem a kovektezo Mahomes, de attol meg nem is rossz, mint mittomen Trubi.
ulpianus
több mint 4 éve
De közben a Gordon keze közt átmenő passz meg ne legyen jó, igaz?Ha rendesen utána olvastál volna láthattad, hogy a jó dolgokat is kiemelem. Sajnos abból van a kevesebb tőle.2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
FLZOLI
több mint 4 éve
Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
több mint 4 éve
Egyébként szerintem fejben esett most szét Lock. Az a Pats meccs vegi 2 int miatt, plusz jott a mai is. Persze ez nem mentség, ha nfl qb akar lennk fejben is fel kell nőni, de egyelőre ne írjuk le a srácot. Ha így játszik iden végig úgyse lesz kérdés a jövője kapcsán.ha nem lesz meggyőző a szezon végére Elway nem lesz szívbajos elengedni a faszba ...
roberto23
több mint 4 éve
Sztem nem rossz Lock, de vannak hibai. Amit irtam, tuldobja a fontos melyebb passzokat. Es ahogy beledobta negyszer eddig egy vedobe, mintha nem latna.De azert Lindsay (8.8as atlag) kiesett, maradt Gordon a 2.8-as atlaggal es a fal sem segit. A ST elveszti a mecscet szinte magaban, Nehez megmondani mi lenne, ha segitene a csapat. Nem, o nem a kovektezo Mahomes, de attol meg nem is rossz, mint mittomen Trubi.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
több mint 4 éve
Egyébként szerintem fejben esett most szét Lock. Az a Pats meccs vegi 2 int miatt, plusz jott a mai is. Persze ez nem mentség, ha nfl qb akar lennk fejben is fel kell nőni, de egyelőre ne írjuk le a srácot. Ha így játszik iden végig úgyse lesz kérdés a jövője kapcsán.
Szerkesztette: rob3r7o