NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Siralmas megint ez a drive Lock szempontjából....
több mint 4 éve
A TE jatekotok, es Patrick se rossz. Csak a buntik es az OL kinyirjak a hasznot amit hozhatna.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
most legalbb váltogatott a targetek között
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nem tudom mi a problémátok Gordon-nal. A fumble-ök csúnyák ,de azon kívűl jól fut a meccseken, bőven többet hozz ki belőlük
több mint 4 éve
Szerencse, hogy a def szerzi a pontokat.A támadók csak pihenjenek nyugodtan!
több mint 4 éve
Egyetlen pozitív dolog ma Chubb. Minden más katasztrófa.Lindsay ????
roberto23
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Visszajön. Ez egy tasmán gyerek..
több mint 4 éve
Egyetlen pozitív dolog ma Chubb. Minden más katasztrófa.Ja és Lindsay persze.
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Futójáték innentől nulla, remek kilátások.
több mint 4 éve
Nézzük a jó oldalát, a D egész potens. Egyre jobbak Von vezér nélkül ...
több mint 4 éve
Ez hogy nem helmet-to-helmet? Annyira azért nem hajolt bele Lindsay
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Úgy szopunk ki csúnyán, hogy Mahomes-nak nem is kell erőlködni OMGCsak elrontaná úgyis
PM_the_sheriff
több mint 4 éve
Aszzony fazos. Befutottem, odakint 9 fok van, izzadok poloban. Remek. Leveszem a polot, radobom a fekete borkanapera. De nem latom a sotetben, hogy ott a fekete macskank. Radobom persze, erre ugy megijed, feugrik, nyavog egy nagyot, elszalad a polom. En nezek, mi a fasz vot ez? 😀Hát nem tudom, túl sok a fekete és a kanapé az asszony közelében szerintem.
ulpianus
Oké csak cukkollak 😊 (helyes kiejtés a cockold)
több mint 4 éve
PM_the_sheriff
1 155
Úgy szopunk ki csúnyán, hogy Mahomes-nak nem is kell erőlködni OMG
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
nah egy csabi sérülés még hiányozna ...Visszajött szerencsére, meg is büntette Mahomest
Negritis
több mint 4 éve
Talán meg akkor sem volt ennyire rossz.Lock katasztrófa ma. Ennyire reménytelenül talán nem is láttam meg játszani...A Kansas ellen a hóban
roberto23
Zalán
Mindenesetre teljesen szét van csúszva...
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Aszzony fazos. Befutottem, odakint 9 fok van, izzadok poloban. Remek. Leveszem a polot, radobom a fekete borkanapera. De nem latom a sotetben, hogy ott a fekete macskank. Radobom persze, erre ugy megijed, feugrik, nyavog egy nagyot, elszalad. En nezek, mi a fasz vot ez? 😀kevesebb lsd? 😀
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Aszzony fazos. Befutottem, odakint 9 fok van, izzadok poloban. Remek. Leveszem a polot, radobom a fekete borkanapera. De nem latom a sotetben, hogy ott a fekete macskank. Radobom persze, erre ugy megijed, feugrik, nyavog egy nagyot, elszalad a polom. En nezek, mi a fasz vot ez? 😀
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Nem azt mondtam, hogy vakon dobjon, csak, hogy pásztázza már a terepet hogy ki van üresen, ne mindig oda dobja amit a fülére mondtak.Mi lenne ha nem végig arra nézne amerre passzolni akar....Akkor oda is vihetné a CB-nek a labdát és a kezébe is adhatná...
FLZOLI
StormST
több mint 4 éve
nah egy csabi sérülés még hiányozna ...
több mint 4 éve
Na akkor még a védelem tündöklése kell és meglesz a KO
több mint 4 éve
Mi lenne ha nem végig arra nézne amerre passzolni akar....Akkor oda is vihetné a CB-nek a labdát és a kezébe is adhatná...
FLZOLI
több mint 4 éve
Lock katasztrófa ma. Ennyire reménytelenül talán nem is láttam meg játszani...A Kansas ellen a hóban
roberto23
több mint 4 éve
meg hogy lesz Sutton 😀Amúgy nem úgy volt, hogy Jeudy mindig üresen lesz majd?de úgy volt... Meg úgy is, hogy gordon jobb mint lindsay
PM_the_sheriff
Zalán
több mint 4 éve
Amúgy nem úgy volt, hogy Jeudy mindig üresen lesz majd?ja üres kézzel...
PM_the_sheriff