Denver Broncos - Oakland Raiders
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Zaire Anderson tudja mozgatni a végtagjait.
több mint 7 éve
Akkor te miért nem szarod le, hogy Carr lesérült? Szerinted őt érdekled? Szerinted ő mennyi fizut kap?Szerinted mennyi fizetést kap érte? Meg a te életed érdekli őt? Akkor te miért aggódsz? 😊Szerinted melyikre volt 1 hete a csapatnak kiheverni?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Szerinted melyik a fontosabb láncszem a csapatban? Egy QB vagy egy mozdulatlan mentőbe betett játékos?
Biletnikoff
Pökhendi? Szerintem csak tudok különbséget tenni aközött, hogy valakinek lesérül egy fontos játékosa, meg aközött, hogy egy ember élete és életminősége került éppen veszélybe...
StormST
Biletnikoff
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Thomas vissza tudott jönni legalább
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
ez a kérdés vissza rád is vonatkozik, innentől kezdve "your argument is invalid"Szerinted mennyi fizetést kap érte? Meg a te életed érdekli őt? Akkor te miért aggódsz? 😊Szerinted melyikre volt 1 hete a csapatnak kiheverni?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Szerinted melyik a fontosabb láncszem a csapatban? Egy QB vagy egy mozdulatlan mentőbe betett játékos?
Biletnikoff
Pökhendi? Szerintem csak tudok különbséget tenni aközött, hogy valakinek lesérül egy fontos játékosa, meg aközött, hogy egy ember élete és életminősége került éppen veszélybe...
StormST
Biletnikoff
több mint 7 éve
bmg
2 681
Kár, hogy ebből nem lett semmi.
több mint 7 éve
Troll...troll...troll...Engem cseppet sem érdekel a kórházba szállított játékos. A pálya szélén lévő sérült viszont igen.és szerinted mi tereli el jobban a játékosok figyelmét? A pálya szélén lévő sérült játékos, vagy a mozdulatlanul kórházba szállított?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
Black_Adder
Biletnikoff
több mint 7 éve
Szerinted melyikre volt 1 hete a csapatnak kiheverni?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
több mint 7 éve
Surda
3 297
Attól függ, h denveri-e?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
több mint 7 éve
és szerinted mi tereli el jobban a játékosok figyelmét? A pálya szélén lévő sérült játékos, vagy a mozdulatlanul kórházba szállított?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Legyen meccs!!! 😀
több mint 7 éve
Jesszus, Siemian....
több mint 7 éve
Surda
3 297
Köszi az3rt3kel3st, Talib a v3g3n kiszoptaTalib kiszoptaFigyelésből 1-es, Harris fogta, Talib csak a végén ért oda...
Surda
StormST
több mint 7 éve
ha Carr-ra akkor az edzői hiba ha a csapat miatta nem tud koncentrálniSzerinted rá gondoltam?mcgloin? 😀A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
Negritis
Biletnikoff
több mint 7 éve
Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
több mint 7 éve
Csak a szokásos érthetetlen rövidzárlat a D#től.Szerintem ez most annyira nem érthetetlen...
xrace77
több mint 7 éve
mcgloin? 😀A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
több mint 7 éve
bmg
2 681
Cook nem is olyan szar.
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Csak a szokásos érthetetlen rövidzárlat a D#től.
több mint 7 éve
Talib kiszoptaFigyelésből 1-es, Harris fogta, Talib csak a végén ért oda...
Surda
több mint 7 éve
basszus nem 0zzuk le őket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Surda
3 297
Talib kiszopta
több mint 7 éve
A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...
több mint 7 éve
Surda
3 297
PO volt a c3l, az összes többi gratis
több mint 7 éve
Nem nagyon mozgatta a kezét... :/