Denver Broncos - Oakland Raiders
több mint 7 éve
Surda
3 297
Nagy arat fizetün így ezért a fosért
több mint 7 éve
bmg
2 681
Meg Penn is...
több mint 7 éve
Surda
3 297
Penn bazdmeg
több mint 7 éve
bmg
2 681
Még Crabtree igazán megsérülhetne.
több mint 7 éve
De, volt egy csodás brainfart INT...Ezt én sem értem, főleg h a félidőben a TD óta lófaszt nem csinál az O#...Lynch már melegít. 😊Már nem, Siemian visszavette a sisakját, Lynch meg a köpenyét...
xrace77
StormST
Általános Doktor
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Ezt én sem értem, főleg h a félidőben a TD óta lófaszt nem csinál az O#...Lynch már melegít. 😊Már nem, Siemian visszavette a sisakját, Lynch meg a köpenyét...
xrace77
StormST
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 7 éve
Lynch már melegít. 😊Már nem, Siemian visszavette a sisakját, Lynch meg a köpenyét...
xrace77
több mint 7 éve
Cook megrepazza oket egymas hatan...aztan Mooret es Bradyt is😊Úgy látom, hogy a Kansas City megveri a San Diegot, úgyhogy akkor sajnos nem lesz pihenő hetünk és megyünk Houston-baLyézusom, Connor Cook/Matt McGloin vs Tom Savage/Brock Osweiler
Biletnikoff
mustaine
több mint 7 éve
Surda
3 297
Komoly kis gittegylet jön összeGame of the Decade!Úgy látom, hogy a Kansas City megveri a San Diegot, úgyhogy akkor sajnos nem lesz pihenő hetünk és megyünk Houston-baLyézusom, Connor Cook/Matt McGloin vs Tom Savage/Brock Osweiler
Biletnikoff
mustaine
bmg
több mint 7 éve
McManus... Ezt még ki kellett adnia magából erre az idényre...
több mint 7 éve
Kubes komolyan az utolsó meccsén csinál szart a szájából? 24-6-nál miért nem tud egy tétnélküli meccsen 1 negyedet adni Lynch-nek, ha már meg is ígérte?
több mint 7 éve
bmg
2 681
Game of the Decade!Úgy látom, hogy a Kansas City megveri a San Diegot, úgyhogy akkor sajnos nem lesz pihenő hetünk és megyünk Houston-baLyézusom, Connor Cook/Matt McGloin vs Tom Savage/Brock Osweiler
Biletnikoff
mustaine
több mint 7 éve
Úgy látom, hogy a Kansas City megveri a San Diegot, úgyhogy akkor sajnos nem lesz pihenő hetünk és megyünk Houston-baLyézusom, Connor Cook/Matt McGloin vs Tom Savage/Brock Osweiler
Biletnikoff
több mint 7 éve
Von odatette magát ismét...
több mint 7 éve
Surda
3 297
Ez de szarvolt
több mint 7 éve
VON
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
ilPazzo
15
Szerintem ezt engedjétek el mert csak agyvérzést kaptok...Zaire meg UDFA, szóval valszeg kevesebbet keres még nála is...Azért mert szeretem a Raiderst és Carr fontos láncszeme a csapatnak. Azt hiszem még az újonc szerződésével van, úgyhogy olyan jól nem keres.Akkor te miért nem szarod le, hogy Carr lesérült? Szerinted őt érdekled? Szerinted ő mennyi fizut kap?Szerinted mennyi fizetést kap érte? Meg a te életed érdekli őt? Akkor te miért aggódsz? 😊Szerinted melyikre volt 1 hete a csapatnak kiheverni?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Szerinted melyik a fontosabb láncszem a csapatban? Egy QB vagy egy mozdulatlan mentőbe betett játékos?
Biletnikoff
Pökhendi? Szerintem csak tudok különbséget tenni aközött, hogy valakinek lesérül egy fontos játékosa, meg aközött, hogy egy ember élete és életminősége került éppen veszélybe...
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
Számomra minden Broncos játékos egészsége fontos, nem nagyon érdekel és nem is igénylem, hogy őket ez érdekelje, de biztos ez pökhendiség...
StormST
Why do we fall?
So we can learn to pick ourselves up.
több mint 7 éve
D#
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Zaire meg UDFA, szóval valszeg kevesebbet keres még nála is...Azért mert szeretem a Raiderst és Carr fontos láncszeme a csapatnak. Azt hiszem még az újonc szerződésével van, úgyhogy olyan jól nem keres.Akkor te miért nem szarod le, hogy Carr lesérült? Szerinted őt érdekled? Szerinted ő mennyi fizut kap?Szerinted mennyi fizetést kap érte? Meg a te életed érdekli őt? Akkor te miért aggódsz? 😊Szerinted melyikre volt 1 hete a csapatnak kiheverni?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Szerinted melyik a fontosabb láncszem a csapatban? Egy QB vagy egy mozdulatlan mentőbe betett játékos?
Biletnikoff
Pökhendi? Szerintem csak tudok különbséget tenni aközött, hogy valakinek lesérül egy fontos játékosa, meg aközött, hogy egy ember élete és életminősége került éppen veszélybe...
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
Számomra minden Broncos játékos egészsége fontos, nem nagyon érdekel és nem is igénylem, hogy őket ez érdekelje, de biztos ez pökhendiség...
több mint 7 éve
szerencsétlen Zaire Anderson is csak másod éves szóval, ezt is buktadAzért mert szeretem a Raiderst és Carr fontos láncszeme a csapatnak. Azt hiszem még az újonc szerződésével van, úgyhogy olyan jól nem keres.Akkor te miért nem szarod le, hogy Carr lesérült? Szerinted őt érdekled? Szerinted ő mennyi fizut kap?Szerinted mennyi fizetést kap érte? Meg a te életed érdekli őt? Akkor te miért aggódsz? 😊Szerinted melyikre volt 1 hete a csapatnak kiheverni?Te miért vagy ilyen pökhendi?Ja, őt is épp mozdulatlanul tették be egy mentőbe? Erről nagyon lemaradtam...A D azt hiszem most nem tud igazán koncentrálni...És a Raiders? Nekik a legjobb játékosuk dőlt ki!
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
StormST
Biletnikoff
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Surda
3 297
Holvoltal eddig? Most megnyugodtam 😀
több mint 7 éve
comeback is real
több mint 7 éve
jon a 4. negyed, a mi negyedunk és AC/CC😊