NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 291
65
22:30-től, ARENA4
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
20 napja
Ez hány perces drive?8,5 perces eddig. Csak pont kellene nagyon, mert ehhez képest 2 ponttal vagyunk előrébb.
Szokol
20 napja
Ez hány perces drive?Kb 8
Szokol
20 napja
Jujj... Ez olyan, mint anno a Henry vs Spillane randiDe ott Robotzsaru nyert 😄
Szokol
20 napja
Ez hány perces drive?
20 napja
Jujj... Ez olyan, mint anno a Henry vs Spillane randi
20 napja
Már vártam, csak Rodgers-szel ezt a fake-et.De ma már futott egyet, kettőt már nem tud 😊
Klemó
20 napja
Mindenki HOF ma itt, tuti ittak mint SuljovicMiller Batemen csere? 😁Nem 😀Még egy rohadt RZ fumbleból is a Steelers jön ki jól, ánbelívöbölGainwell Henry csere érdekel?
KeyG
Szokol
Gainwell típusból van nálunk is 3
KeyG
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
Már vártam, csak Rodgers-szel ezt a fake-et.
20 napja
4-5 meccs, Henrynek mondjuk gyengébb éve van a falunk tudod hogy szar és 1100-1200 yardnál jár.Úgy általában értellek és igazad is lenne. Az elmúlt 4-5 meccsen látott Gainwellt nem adnám oda viszont.Nem 😀Még egy rohadt RZ fumbleból is a Steelers jön ki jól, ánbelívöbölGainwell Henry csere érdekel?
KeyG
Szokol
KeyG
Klemó
We are just the Ravens!
20 napja
Miller Batemen csere? 😁Nem 😀Még egy rohadt RZ fumbleból is a Steelers jön ki jól, ánbelívöbölGainwell Henry csere érdekel?
KeyG
Szokol
KeyG
20 napja
Így. Kell az, mert abból jön a jó passzHa így tudunk, eddig ezeket miért nem? A szzon elején.... Van kreativitás van tempó.Persze....jött is két középső futás....hogy értsem meg....
polamalu
Klemó
20 napja
Rodgers odabaszott a szünetben, vagy mi van??
20 napja
Ha így tudunk, eddig ezeket miért nem? A szzon elején.... Van kreativitás van tempó.Persze....jött is két középső futás....hogy értsem meg....
polamalu
20 napja
Úgy általában értellek és igazad is lenne. Az elmúlt 4-5 meccsen látott Gainwellt nem adnám oda viszont.Nem 😀Még egy rohadt RZ fumbleból is a Steelers jön ki jól, ánbelívöbölGainwell Henry csere érdekel?
KeyG
Szokol
KeyG
20 napja
Ha így tudunk, eddig ezeket miért nem? A szzon elején.... Van kreativitás van tempó.
20 napja
Nem 😀Még egy rohadt RZ fumbleból is a Steelers jön ki jól, ánbelívöbölGainwell Henry csere érdekel?
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
20 napja
Baszod, azt hittem a Lámát látom a pályán. Ilyen floodnál neki kell menni!Így van. Jöt is az odőkérés a másik oldalon. Legalább ezt elvettük.
Szokol
20 napja
Baszod, azt hittem a Lámát látom a pályán. Ilyen floodnál neki kell menni!
20 napja
Milyen karja van sz öregnek, kár h nem TD
20 napja
MVS... Ismerős...
20 napja
Még egy rohadt RZ fumbleból is a Steelers jön ki jól, ánbelívöbölGainwell Henry csere érdekel?
KeyG
20 napja
Még egy rohadt RZ fumbleból is a Steelers jön ki jól, ánbelívöböl
We are just the Ravens!
20 napja
A Ravenst bezzeg úgy seggbebaszták hogy még most is érzem itt meg mintha én lennék Lions mezben
We are just the Ravens!