NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 291
65
22:30-től, ARENA4
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
20 napja
Nem nqgyon érzem a 97 yardos td-drive-ot 😁
20 napja
Csak magunkra számíthatunk ebben a gyarló világban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
Nagy volt védekezések voltak sráncok 👏
20 napja
Hát persze ifjú, lelkes Varnyútársam2 évtizede jól pattanak felétek 😀Nem pattannak jól a labdák eddig ma sem 😪Vezetünk, fújják le, utoljára van ilyen a meccsen 😀Ahha mesélj még 😀
polamalu
KeyG
Szokol
KeyG
20 napja
Kapja be, 3 yardról, hát rúgd be
We are just the Ravens!
20 napja
Szinte nincs olyan fantasy ligám, ahol ne lenne Lions playa a kezdőben.Legalább valahol örülni fogok.
na egy mini győzelem
20 napja
😀2 évtizede jól pattanak felétek 😀Nem pattannak jól a labdák eddig ma sem 😪Vezetünk, fújják le, utoljára van ilyen a meccsen 😀Ahha mesélj még 😀
polamalu
KeyG
Szokol
KeyG
20 napja
Szét is fognak 😀 Ne aggódj, inkább hajnalban a Ravens meccsen idegeskedj, mert a Pats sem lesz sétagalopp. Nekünk ez ma egy edzőmeccs kbAzért kell az L, mert nekünk is L lesz. 😀
polamalu
We are just the Ravens!
20 napja
2 évtizede jól pattanak felétek 😀Nem pattannak jól a labdák eddig ma sem 😪Vezetünk, fújják le, utoljára van ilyen a meccsen 😀Ahha mesélj még 😀
polamalu
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
20 napja
Szét is fognak 😀 Ne aggódj, inkább hajnalban a Ravens meccsen idegeskedj, mert a Pats sem lesz sétagalopp. Nekünk ez ma egy edzőmeccs kb
20 napja
Akar hogyan is van, nem tudom Arodot nem párás szemmel nezni. Orulok, hogy még a pályán van, es nagyon remélem, hogy tesz nekunk ma egy szívességet a régi idők emlekere...Én kurvára tudom párás szem nélkül nézni. Ez ilyen
jossbeaumont
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
20 napja
Nem pattannak jól a labdák eddig ma sem 😪Vezetünk, fújják le, utoljára van ilyen a meccsen 😀Ahha mesélj még 😀
polamalu
KeyG
20 napja
Fussátok szét őket, igen.
We are just the Ravens!
20 napja
Vezetünk, fújják le, utoljára van ilyen a meccsen 😀Ahha mesélj még 😀
polamalu
We are just the Ravens!
20 napja
Vezetünk, fújják le, utoljára van ilyen a meccsen 😀
20 napja
Akar hogyan is van, nem tudom Arodot nem párás szemmel nezni. Orulok, hogy még a pályán van, es nagyon remélem, hogy tesz nekunk ma egy szívességet a régi idők emlekere...
20 napja
Már többet kaptam, mint vártam
20 napja
Ne hallgass Rodgers nagylazára a magyar fórumon, kapjál szépen kifele!Ilyenkor sajnálhatja az ember, hogy az arénán már nem olvasnak nézői üzeneteket.
Go Lions!
KeyG
20 napja
Ne hallgass Rodgers nagylazára a magyar fórumon, kapjál szépen kifele!Go Lions!
We are just the Ravens!
20 napja
Fura így három fordulóval az alapszakasz vége előtt, eséllyel a rájátszásra egy kvázi edzőmeccset nézni. Ilyen még úgy sem volt.
20 napja
Kedves Rodgers! A fiúkkal nagyon szeretjük az amerikai focit, együtt fogjuk nézni a meccset a Tökmag utcai koleszban! A régi szép idők emlékére azt szeretnénk kérni Tőled, segítsd azzal a volt csapatodat, hogy megveritek a detroiti Oroszlánokat. Lécci-lécci!
20 napja
22:25

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!