NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 291
65
22:30-től, ARENA4
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
20 napja
Lassan jobban élvezem mint a hétköznap estéim a barátnőmmel.Egyre jobb a meccs, mi?Hát ez elég 💩 drive volt.Nekem tetszett
steelwolf
KeyG
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
Egyre jobb a meccs, mi?Hát ez elég 💩 drive volt.Nekem tetszett
steelwolf
KeyG
20 napja
Ha kicsit bátrabban játszana a Lions simán vezetne. Nem csodálkoznék, ha jönne egy mindent középre drive
20 napja
van valami rekord amire rámegyünk, hogy mennyi scree-n lehet megcsinálni egy mérkőzésen?ok, hogy pont leszarom ezt a meccset, de ha már van lehetőség nem lehetne 8-10 yardot előre dobni azt a labdát? a teljes védelem a los-on áll, de mi nem tágítunk...hű de rossz meccs lehet ez egy semlegesnek
20 napja
Döbbenet. Mivel iksz, így az O csinálja a semmit, amit eddig mindig. Majd kapunk egy TD-t és onnan jön a lejtmenet. Nem értem, de tényleg. Egy olyan meccsen, ami kevésbé számít, ilyen playcallinggal. 3-6-ra LOS mögé és screen....csak kockázat ne legyen.
20 napja
Lesz ma még ilyen bőven
20 napja
Hát ez elég 💩 drive volt.Nekem tetszett
steelwolf
We are just the Ravens!
20 napja
Hát ez elég 💩 drive volt.Sokszor azt erzem, mintha nem is tudnánk, hogy mit akarunk
steelwolf
20 napja
Hát ez elég 💩 drive volt.
20 napja
Ne számold 38-3-ra nyernekAkkor ez eldőlt, matek alapján 12-0-ra nyerünk...Újra kell számolnom, pedig biztosnak tűnt a matek.
Szokol
Szokol
20 napja
Akkor ez eldőlt, matek alapján 12-0-ra nyerünk...Újra kell számolnom, pedig biztosnak tűnt a matek.
Szokol
20 napja
Igazad van és Kampman is lájkolta.........Igazad van, Norbi vicces, humora kifinomult.Jajj, összezárt a GB Pitt kör 😊na, vajon Áronka megkapja e azt a bírói tisztetelet, amit évekig itt Detroitban?Arra az éppen most történt
csi77
facemaskra gondolsz amire nem kapott zászlót a Lions D?
SBL
Inkább megyek, nem trollkodok ezen a meccsen, nem vagyok én Norbi. Jó meccset nektek!
Azért nyerjen a Lions!
csi77
Szokol
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
20 napja
Eddig a szokásos. A playbook szuper konzervatívban. Addig, amíg nem vezetnek nagyon....
20 napja
Igazad van, Norbi vicces, humora kifinomult.Jajj, összezárt a GB Pitt kör 😊na, vajon Áronka megkapja e azt a bírói tisztetelet, amit évekig itt Detroitban?Arra az éppen most történt
csi77
SBL
Inkább megyek, nem trollkodok ezen a meccsen, nem vagyok én Norbi. Jó meccset nektek!
Azért nyerjen a Lions!
csi77
20 napja
Jajj, összezárt a GB Pitt kör 😊na, vajon Áronka megkapja e azt a bírói tisztetelet, amit évekig itt Detroitban?Arra az éppen most történt
csi77
SBL
Azért nyerjen a Lions!
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
20 napja
Jó karácsonyom lesz ha minden kívánságom engem vág pofánFussátok szét őket, igen.Dicsak, futunk!
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
20 napja
na, vajon Áronka megkapja e azt a bírói tisztetelet, amit évekig itt Detroitban?Arra az éppen most történt
csi77
20 napja
na, vajon Áronka megkapja e azt a bírói tisztetelet, amit évekig itt Detroitban?
Hajrá Bad Bones!
20 napja
Akkor ez eldőlt, matek alapján 12-0-ra nyerünk...
20 napja
Baszki, Lions drukkernek kellett lennem, ezt sem hittem volna.......
Hajrá Bad Bones!
20 napja
Egyre kevesebb az isKis Porter szépen csendben a liga egyik legjobb Cornere lett, bár mi szídjuk, de a számok Őt igazolják....Ne dőlj be, érzésre rengeteg zászlóval tudja csak hozni a számokat.
polamalu
Szokol
20 napja
Kis Porter szépen csendben a liga egyik legjobb Cornere lett, bár mi szídjuk, de a számok Őt igazolják....Ne dőlj be, érzésre rengeteg zászlóval tudja csak hozni a számokat.
polamalu
20 napja
Kis Porter szépen csendben a liga egyik legjobb Cornere lett, bár mi szídjuk, de a számok Őt igazolják....