NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 291
65
22:30-től, ARENA4
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
20 napja
No, gyerünk. Ebből kell egy TD, menni kell!
20 napja
Odabasztunk 💪
20 napja
Idióta
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
Ott a manósapka 😀
20 napja
No, visszakaptuk a sorstól. Asszerm ez járt. Így iksz van. De ez nem érdekes. Ez az a gameplan, amire szükség van. Menni kell előre.
20 napja
Üres a szomszéd lakás 😀Meg a szomszédoknak.Nálunk nincs ajándék. Holnap állok neki az új lakást felújítani. Az az ajándék a családnak 😀Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
Csomagolom az ajándékokat. 😀
kittli
polamalu
Szokol
20 napja
Jogos a piros, oszt' majd látjuk, mi lesz.
20 napja
Otthon majd Maddenbe jön csak neki remélem. A mai tasli után amúgy se érdemelne bejglit a meccs után.Azz csomagolja a Jézuska, nem? Viszont KeyG azt mondja, most jön Metcalf nagy félideje.Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
kittli
Szokol
We are just the Ravens!
20 napja
FumbleEz az. És itt fordul a játék. Ha ezt megcsináljuk sztem megnyertük volna. De így tuti bukó
KeyG
20 napja
Meg a szomszédoknak.Nálunk nincs ajándék. Holnap állok neki az új lakást felújítani. Az az ajándék a családnak 😀Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
kittli
polamalu
20 napja
Fumble
We are just the Ravens!
20 napja
Nálunk nincs ajándék. Holnap állok neki az új lakást felújítani. Az az ajándék a családnak 😀Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
kittli
20 napja
Azz csomagolja a Jézuska, nem? Viszont KeyG azt mondja, most jön Metcalf nagy félideje.Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
kittli
20 napja
Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
20 napja
Azt ritkán iszom egyébként is. A heti 1-2 sört kell elhagyni még. De mindent sem akarok megvonniHát remélem addig van még egy kis időm, viszont amit követsz az nem rossz. Rólam így ment le 16 kg plusz elhagytam a cukros italokat, amiből napi 3 litert ittam.Sajnos egy bizonyos kor után már minden nap kell 😕Decemberbe nem foglalkozok kilókkal 😅Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
KeyG
polamalu
KeyG
20 napja
Hát remélem addig van még egy kis időm, viszont amit követsz az nem rossz. Rólam így ment le 16 kg plusz elhagytam a cukros italokat, amiből napi 3 litert ittam.Sajnos egy bizonyos kor után már minden nap kell 😕Decemberbe nem foglalkozok kilókkal 😅Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
KeyG
polamalu
We are just the Ravens!
20 napja
Ha ma esetleg behúznénk az újabb pozitív szezon MT-nek. Ezért nem fogjuk, mert játszik az idegeinkkel
20 napja
Sajnos egy bizonyos kor után már minden nap kell 😕Decemberbe nem foglalkozok kilókkal 😅Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
KeyG
20 napja
Megkóstolnám, simán.Egy kis oroszlán hús jól mutatna ebédkor. 🙂Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
steelwolf
20 napja
Egy kis oroszlán hús jól mutatna ebédkor. 🙂Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
20 napja
Decemberbe nem foglalkozok kilókkal 😅Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
We are just the Ravens!
20 napja
Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
20 napja
Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
20 napja
Gainwell amit ebben a szezonban eddig csinált, nagy igazolás volt