Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
No, gyerünk. Ebből kell egy TD, menni kell!
2 hónapja
Odabasztunk 💪
2 hónapja
Idióta
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ott a manósapka 😀
2 hónapja
No, visszakaptuk a sorstól. Asszerm ez járt. Így iksz van. De ez nem érdekes. Ez az a gameplan, amire szükség van. Menni kell előre.
2 hónapja
Üres a szomszéd lakás 😀Meg a szomszédoknak.Nálunk nincs ajándék. Holnap állok neki az új lakást felújítani. Az az ajándék a családnak 😀Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
Csomagolom az ajándékokat. 😀
kittli
polamalu
Szokol
2 hónapja
Jogos a piros, oszt' majd látjuk, mi lesz.
2 hónapja
Otthon majd Maddenbe jön csak neki remélem. A mai tasli után amúgy se érdemelne bejglit a meccs után.Azz csomagolja a Jézuska, nem? Viszont KeyG azt mondja, most jön Metcalf nagy félideje.Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
kittli
Szokol
We are just the Ravens!
2 hónapja
FumbleEz az. És itt fordul a játék. Ha ezt megcsináljuk sztem megnyertük volna. De így tuti bukó
KeyG
2 hónapja
Meg a szomszédoknak.Nálunk nincs ajándék. Holnap állok neki az új lakást felújítani. Az az ajándék a családnak 😀Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
kittli
polamalu
2 hónapja
Fumble
We are just the Ravens!
2 hónapja
Nálunk nincs ajándék. Holnap állok neki az új lakást felújítani. Az az ajándék a családnak 😀Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
kittli
2 hónapja
Azz csomagolja a Jézuska, nem? Viszont KeyG azt mondja, most jön Metcalf nagy félideje.Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
kittli
2 hónapja
Én 21-0-nál is maradnék.Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
polamalu
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
Azt ritkán iszom egyébként is. A heti 1-2 sört kell elhagyni még. De mindent sem akarok megvonniHát remélem addig van még egy kis időm, viszont amit követsz az nem rossz. Rólam így ment le 16 kg plusz elhagytam a cukros italokat, amiből napi 3 litert ittam.Sajnos egy bizonyos kor után már minden nap kell 😕Decemberbe nem foglalkozok kilókkal 😅Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
KeyG
polamalu
KeyG
2 hónapja
Hát remélem addig van még egy kis időm, viszont amit követsz az nem rossz. Rólam így ment le 16 kg plusz elhagytam a cukros italokat, amiből napi 3 litert ittam.Sajnos egy bizonyos kor után már minden nap kell 😕Decemberbe nem foglalkozok kilókkal 😅Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
KeyG
polamalu
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ha ma esetleg behúznénk az újabb pozitív szezon MT-nek. Ezért nem fogjuk, mert játszik az idegeinkkel
2 hónapja
Sajnos egy bizonyos kor után már minden nap kell 😕Decemberbe nem foglalkozok kilókkal 😅Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
KeyG
2 hónapja
Megkóstolnám, simán.Egy kis oroszlán hús jól mutatna ebédkor. 🙂Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
steelwolf
2 hónapja
Egy kis oroszlán hús jól mutatna ebédkor. 🙂Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
2 hónapja
Decemberbe nem foglalkozok kilókkal 😅Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
polamalu
We are just the Ravens!
2 hónapja
Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmódÉn is ennék, de a diéta nem engedi. este 8-ig lehet, aztán majd délben megint. Pedig g..i éhes vagyok máermost
KeyG
2 hónapja
Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.Ugyanez
Szokol
2 hónapja
Gainwell amit ebben a szezonban eddig csinált, nagy igazolás volt