Divisional szombat
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Igyál inkább rendes házi pálinkát, ezek a mai fiatalok, folyton ez a felvágás! Én maradok a hazainál HELL!Ihatóbb, mint a többi szar. Az se jó, de jobb.Én hülye barom. Kezdem elhitetni magammal, hogy nyerhetünk. Pedig még alig ittam valamit. Go Pack Go!🙂Kb. 15 év óta először iszok whiskyt.
nagylaza, főpohárnok
Borzasztó.
Kampman
shagi0206
10 hónapja
na jó, jó szurkolást, semmi sérülést. majd holnap megnézem 😀Ez valami babona? Ha nem nézed, nyernek? 😀
petey
10 hónapja
pedig 2020 óta a vírusmatematika fontosságával tisztában lehet lenninah igen, ezért van az ismerősi köröm 70%a leakadva mikor mesélem 😀mondjak szebbet?haverom szarvasmarha ürüléket és azzal terjedő betegségeket vizsgált
a szarvarsmarha tbc terjedéséről írtam a szakdogám 😀
www.youtube.com/watch?v=qCCn9Ur7yJw
Negritis, a vajda
bár ő állatorvos lett
zacknorb
Negritis, a vajda
10 hónapja
Kampman
28 290
Mit keres ott R Kelly Columbo-s ballonkabátban? Nem a sitten kéne lennie? 😀Felmentésének igaz történetét a Kertvárosi Gettó egyik epizódja is elmesélte.
iktriad
10 hónapja
nah igen, ezért van az ismerősi köröm 70%a leakadva mikor mesélem 😀mondjak szebbet?haverom szarvasmarha ürüléket és azzal terjedő betegségeket vizsgált
Negritis, a vajda
bár ő állatorvos lett
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
a srácok kész vannakMit keres ott R Kelly Columbo-s ballonkabátban? Nem a sitten kéne lennie? 😀
Best in the world ❤️ #GBvsSF x #FTTB pic.twitter.com/dEK83xhKRQ
— San Francisco 49ers (@49ers) January 21, 2024
petey
10 hónapja
shagi0206
10 921
Ihatóbb, mint a többi szar. Az se jó, de jobb.Én hülye barom. Kezdem elhitetni magammal, hogy nyerhetünk. Pedig még alig ittam valamit. Go Pack Go!🙂Kb. 15 év óta először iszok whiskyt.
nagylaza, főpohárnok
Borzasztó.
Kampman
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Én hülye barom. Kezdem elhitetni magammal, hogy nyerhetünk. Pedig még alig ittam valamit. Go Pack Go!🙂Az nem baj, csak Packers játékosok ne kezdjék el hinni! 😀
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
a srácok kész vannakBest in the world ❤️ #GBvsSF x #FTTB pic.twitter.com/dEK83xhKRQ
— San Francisco 49ers (@49ers) January 21, 2024
10 hónapja
mondjak szebbet?haverom szarvasmarha ürüléket és azzal terjedő betegségeket vizsgált
Negritis, a vajda
bár ő állatorvos lett
10 hónapja
Kampman
28 290
Súlyosan bölcsész vagyok.és azt is matek szempontból nézted? 😊mondjak szebbet?Én a pestisről.
Negritis, a vajda
Ahogy a Louie életében mondja Louie anyja, amikor a férje kiakad az új patológus szomszédon:
"Mindenkinek van hobbija"
Kampman
Negritis, a vajda
10 hónapja
Kampman
28 290
Én hülye barom. Kezdem elhitetni magammal, hogy nyerhetünk. Pedig még alig ittam valamit. Go Pack Go!🙂Kb. 15 év óta először iszok whiskyt.
nagylaza, főpohárnok
Borzasztó.
10 hónapja
és azt is matek szempontból nézted? 😊mondjak szebbet?Én a pestisről.
Negritis, a vajda
Ahogy a Louie életében mondja Louie anyja, amikor a férje kiakad az új patológus szomszédon:
Kampman
10 hónapja
Adjon az neked erőt és mindent lebíró akaratot!A sós cukor kifogyott, pufifánk nem is volt!és puffinfánk?
iktriad
Negritis, a vajda
10 hónapja
Én hülye barom. Kezdem elhitetni magammal, hogy nyerhetünk. Pedig még alig ittam valamit. Go Pack Go!🙂
10 hónapja
Kampman
28 290
mondjak szebbet?Én a pestisről.
Negritis, a vajda
10 hónapja
A sós cukor kifogyott, pufifánk nem is volt!és puffinfánk?
iktriad
10 hónapja
mondjak szebbet?inkább hazudtad volna, hogy fideszes vagy 😀matek diploma 😀abszint vagy gina?Terry Bradshaw: WE ARE ALL SYSTEM, QBS!az üres halmaz is halmaz, ilyen alapon a nem létező rendszer is rendszer 😀
😀 imádom az öreget
petey
Negritis, a vajda
petey
Negritis, a vajda
petey
10 hónapja
A sós cukor kifogyott, pufifánk nem is volt!Bencsics Mark my words: nem lesz baj a magyar kommentárral a Niners-Packers meccsen, ha nem vagy elfogult valamelyik csapat irányába!Ááá, dehogy hova gondolsz.... 95 óta várok, dehogy is! 😀
iktriad
BRADY gyerekkel nincsen bajom, de ez a Maka, a tutulásával, győzőm lehalkitani azt a qrva tévét, utána meg jön a suttogó, akkor még vissza! Faxon tele van velük! Sóscukrot akarom!
Tapsi Hapsi
10 hónapja
Ez mióta nem alap? 😀Terry Bradshaw: WE ARE ALL SYSTEM, QBS!Ezen az alapon: Bencsics=Brady
😀 imádom az öreget
petey
balintbaba
10 hónapja
🤣🤣🤣Bencsics Mark my words: nem lesz baj a magyar kommentárral a Niners-Packers meccsen, ha nem vagy elfogult valamelyik csapat irányába!Ááá, dehogy hova gondolsz.... 95 óta várok, dehogy is! 😀
iktriad
BRADY gyerekkel nincsen bajom, de ez a Maka, a tutulásával, győzőm lehalkitani azt a qrva tévét, utána meg jön a suttogó, akkor még vissza! Faxon tele van velük! Sóscukrot akarom!
Tapsi Hapsi
10 hónapja
inkább hazudtad volna, hogy fideszes vagy 😀matek diploma 😀abszint vagy gina?Terry Bradshaw: WE ARE ALL SYSTEM, QBS!az üres halmaz is halmaz, ilyen alapon a nem létező rendszer is rendszer 😀
😀 imádom az öreget
petey
Negritis, a vajda
petey
Negritis, a vajda
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Bencsics Mark my words: nem lesz baj a magyar kommentárral a Niners-Packers meccsen, ha nem vagy elfogult valamelyik csapat irányába!Ááá, dehogy hova gondolsz.... 95 óta várok, dehogy is! 😀
iktriad
10 hónapja
matek diploma 😀abszint vagy gina?Terry Bradshaw: WE ARE ALL SYSTEM, QBS!az üres halmaz is halmaz, ilyen alapon a nem létező rendszer is rendszer 😀
😀 imádom az öreget
petey
Negritis, a vajda
petey