NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional szombat
több mint 1 éve
TMI!!!!na nálam meg a stream ment el 😕Szájertől meg én.
Löfli
balintbaba
több mint 1 éve
Kicsit a legutóbbi playoff meccsüket idézi ez is. A Texans hősiesen küzd, de nem elég. Végül egy viszonylag kevés pontos, nem túl súlyos vereséget szenvednek.legutóbb múlt héten parádéztunk Arlingtonban
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kicsit a legutóbbi playoff meccsüket idézi ez is. A Texans hősiesen küzd, de nem elég. Végül egy viszonylag kevés pontos, nem túl súlyos vereséget szenvednek.
több mint 1 éve
na nálam meg a stream ment el 😕Lamar meg a Texans védők mellett.
Löfli
több mint 1 éve
na nálam meg a stream ment el 😕Szájertől meg én.
Löfli
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
na nálam meg a stream ment el 😕Valamelyik csak működik:
Löfli
reddit1.nflbite.com/nfl/live/houston-texans-at-baltimore-ravens-live-stream
több mint 1 éve
nemhogy megiszik egy kávét, de le is szüreteli előtte
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
na nálam meg a stream ment el 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
mint a ratyi a képenhuhh de köcsög vagy 😊Látszik, hogy hamarosan Niners meccs lesz. 😀SMASH!olyan nem lesz 😊Lánykérésnél se? 😀SOHA!!!Letérdeltél.A Packers D simán megállítja az ilyen futkosó QB-t.Miért is jutott eszembe kaep?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
Hanni
balintbaba
iktriad
Tactful Cactus
több mint 1 éve
az nem a szájer?huhh de köcsög vagy 😊Látszik, hogy hamarosan Niners meccs lesz. 😀SMASH!olyan nem lesz 😊Lánykérésnél se? 😀SOHA!!!Letérdeltél.A Packers D simán megállítja az ilyen futkosó QB-t.Miért is jutott eszembe kaep?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
Hanni
balintbaba
iktriad
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
SMASH!gyújtok még egy cigit rátok broski
balintbaba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
huhh de köcsög vagy 😊Látszik, hogy hamarosan Niners meccs lesz. 😀SMASH!olyan nem lesz 😊Lánykérésnél se? 😀SOHA!!!Letérdeltél.A Packers D simán megállítja az ilyen futkosó QB-t.Miért is jutott eszembe kaep?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
Hanni
balintbaba
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Látszik, hogy hamarosan Niners meccs lesz. 😀SMASH!olyan nem lesz 😊Lánykérésnél se? 😀SOHA!!!Letérdeltél.A Packers D simán megállítja az ilyen futkosó QB-t.Miért is jutott eszembe kaep?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
Hanni
balintbaba
több mint 1 éve
SMASH!olyan nem lesz 😊Lánykérésnél se? 😀SOHA!!!Letérdeltél.A Packers D simán megállítja az ilyen futkosó QB-t.Miért is jutott eszembe kaep?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
Hanni
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Nem adja olcsón a bőrét a HOU.Olyan jók, hogy kérem vissza a szélhámos plébánost Texans GM-nek és Culley bácsit meg Lovie Smitht HC-nek! És Millst kezdő QB-nak. 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
basszus aludni akartam 10-től de itt ragadtam
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Azert a szarkazmusnak is van hatara! 😄ez egy rendkívül sikeres hívás volthallod, továbbra is áll ám az ajánlat! PM ME!
petey
shawnka
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
nem baszol át. OBH, Tupper, Forever Products?ez egy rendkívül sikeres hívás volthallod, továbbra is áll ám az ajánlat! PM ME!
petey
shawnka
több mint 1 éve
ugye, hogy a feleség nem garancia semmire 😊Papíron neki is van felesége, 😀olyan nem lesz 😊Lánykérésnél se? 😀SOHA!!!Letérdeltél.A Packers D simán megállítja az ilyen futkosó QB-t.Miért is jutott eszembe kaep?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
Hanni
iktriad
több mint 1 éve
van, csak ez drága cuccolyat szerintem még mi sem árulunk, pedig nálunk a raktárban aztán elég nagy a k-ínálat.ez van? 😀
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=rpwIu73YjR4
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nem adja olcsón a bőrét a HOU.
több mint 1 éve
Papíron neki is van felesége, 😀olyan nem lesz 😊Lánykérésnél se? 😀SOHA!!!Letérdeltél.A Packers D simán megállítja az ilyen futkosó QB-t.Miért is jutott eszembe kaep?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
Hanni
több mint 1 éve
Érik előbb-utóbb egy INT Stroudnak, a sok 3. és hosszú ki fog kényszeríteni belőle egy elkeseredett, kockázatos dobást.