Divisional szombat

1 feliratkozó

10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 853
Durva azért, hogy én Danielsnek LSU fanként bustot vizionáltam a Commandersnél 😊
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
DeMeco Ryans on the officiating: "We knew going into this game, man, that it was 'Us vs. Everybody' and when I say everybody — it's everybody."
KeyG
nem mintha lett volna közük a meccshez
10 hónapja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 956 — Detroit vs. everybody
Bazmeg.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 727
DeMeco Ryans on the officiating: "We knew going into this game, man, that it was 'Us vs. Everybody' and when I say everybody — it's everybody."

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 750 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
esanders10 Denver Broncos 790
Ezt mar komolyan nem hiszem el
10 hónapja
casaubon Green Bay Packers 3 466
Robertson nem nezett ki jol…
10 hónapja
Hogy is volt? Halál, adók.... + 1 adalék: Lions védő sérülés.
10 hónapja
Akkoss Detroit Lions 317
Jézusom.... Robertson out...nem marad cornerunk. Az a kéz borzalmasan nézett ki.

Szerkesztette: Akkoss
10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 309 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nincs itt gond.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 395 — The Mathematician
Szerintem azért lesznek puntok, de majd meglátjuk.
Kampman
pl most? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 004
NFC special team moment. Mint mindig.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 309 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jól kezdődik 😝
10 hónapja
Súlyos hibával kezd gonzalez
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Szerintem azért lesznek puntok, de majd meglátjuk.

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 750 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jóregg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Akkoss Detroit Lions 317
Na lássuk... futos iranyitokkal szemben nem vagyunk jók, remélem sikerült osszerakni a D plant
10 hónapja
Na itt kèt "szimpi" csapat (nèha mèg a Skins is az) 😉 tènyleg hagyjuk a csíkos állatokat 🙏
dande2
A Bengals már rég nincs versenyben
Kampman
Lehet jobban jártunk volna, ha bejutnak. Ezt a mai chiefst az év végi formájukkal és a chiefs mai teljesítményével helyben hagyták volna.
shagi0206
Vagy Burrow kificamítja a bokáját az 1. playben, vagy ők is kaptak volna néhány jól irányzott zászlót, vagy csak néhány brainfart játékkal kicsinálják magukat, vagy teljesen indiszponált játékkal lebőgnek, mint tavaly a Ravens az AFC döntőben.

Ezek már ilyen mi lett volna ha dolgok.
Kampman
tisztában vagyok vele, hozzá is akartam tenni utólag, hogy kár firtatni az ilyen "if...would..." szitukat 😊
10 hónapja
Na itt kèt "szimpi" csapat (nèha mèg a Skins is az) 😉 tènyleg hagyjuk a csíkos állatokat 🙏
dande2
Kampman
Lehet jobban jártunk volna, ha bejutnak. Ezt a mai chiefst az év végi formájukkal és a chiefs mai teljesítményével helyben hagyták volna.
shagi0206
Vagy Burrow kificamítja a bokáját az 1. playben, vagy ők is kaptak volna néhány jól irányzott zászlót, vagy csak néhány brainfart játékkal kicsinálják magukat, vagy teljesen indiszponált játékkal lebőgnek, mint tavaly a Ravens az AFC döntőben.

Ezek már ilyen mi lett volna ha dolgok.

10 hónapja
Még jó hogy reklámozza a tv a college döntőt, arról meg teljesen elfeledkeztem hogy esedékes 😀
10 hónapja
dande2
Kampman
10 hónapja
Nem 2-kor kezdődik? Vagy legalább 2:10 előtt?
10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 004
Remélem a meccs legizgalmasabb része nem a himnusz lesz.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
dande2

10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....