Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Durva azért, hogy én Danielsnek LSU fanként bustot vizionáltam a Commandersnél 😊
10 hónapja
DeMeco Ryans on the officiating: "We knew going into this game, man, that it was 'Us vs. Everybody' and when I say everybody — it's everybody."nem mintha lett volna közük a meccshez
KeyG
10 hónapja
Bazmeg.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
DeMeco Ryans on the officiating: "We knew going into this game, man, that it was 'Us vs. Everybody' and when I say everybody — it's everybody."
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Ezt mar komolyan nem hiszem el
10 hónapja
Robertson nem nezett ki jol…
10 hónapja
Hogy is volt? Halál, adók.... + 1 adalék: Lions védő sérülés.
10 hónapja
Nincs itt gond.
10 hónapja
Szerintem azért lesznek puntok, de majd meglátjuk.pl most? 😊
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Jól kezdődik 😝
10 hónapja
Súlyos hibával kezd gonzalez
10 hónapja
Jóregg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Na lássuk... futos iranyitokkal szemben nem vagyunk jók, remélem sikerült osszerakni a D plant
10 hónapja
tisztában vagyok vele, hozzá is akartam tenni utólag, hogy kár firtatni az ilyen "if...would..." szitukat 😊Vagy Burrow kificamítja a bokáját az 1. playben, vagy ők is kaptak volna néhány jól irányzott zászlót, vagy csak néhány brainfart játékkal kicsinálják magukat, vagy teljesen indiszponált játékkal lebőgnek, mint tavaly a Ravens az AFC döntőben.Lehet jobban jártunk volna, ha bejutnak. Ezt a mai chiefst az év végi formájukkal és a chiefs mai teljesítményével helyben hagyták volna.Na itt kèt "szimpi" csapat (nèha mèg a Skins is az) 😉 tènyleg hagyjuk a csíkos állatokat 🙏A Bengals már rég nincs versenyben
dande2
Kampman
shagi0206
Ezek már ilyen mi lett volna ha dolgok.
Kampman
10 hónapja
Vagy Burrow kificamítja a bokáját az 1. playben, vagy ők is kaptak volna néhány jól irányzott zászlót, vagy csak néhány brainfart játékkal kicsinálják magukat, vagy teljesen indiszponált játékkal lebőgnek, mint tavaly a Ravens az AFC döntőben.Lehet jobban jártunk volna, ha bejutnak. Ezt a mai chiefst az év végi formájukkal és a chiefs mai teljesítményével helyben hagyták volna.Na itt kèt "szimpi" csapat (nèha mèg a Skins is az) 😉 tènyleg hagyjuk a csíkos állatokat 🙏A Bengals már rég nincs versenyben
dande2
Kampman
shagi0206
Ezek már ilyen mi lett volna ha dolgok.
10 hónapja
Még jó hogy reklámozza a tv a college döntőt, arról meg teljesen elfeledkeztem hogy esedékes 😀
10 hónapja
Lehet jobban jártunk volna, ha bejutnak. Ezt a mai chiefst az év végi formájukkal és a chiefs mai teljesítményével helyben hagyták volna.Na itt kèt "szimpi" csapat (nèha mèg a Skins is az) 😉 tènyleg hagyjuk a csíkos állatokat 🙏A Bengals már rég nincs versenyben
dande2
Kampman
10 hónapja
Nem 2-kor kezdődik? Vagy legalább 2:10 előtt?
10 hónapja
Remélem a meccs legizgalmasabb része nem a himnusz lesz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Na itt kèt "szimpi" csapat (nèha mèg a Skins is az) 😉 tènyleg hagyjuk a csíkos állatokat 🙏A Bengals már rég nincs versenyben
dande2
10 hónapja
Na itt kèt "szimpi" csapat (nèha mèg a Skins is az) 😉 tènyleg hagyjuk a csíkos állatokat 🙏