NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Bírói segítség nélkül is sima hazai Winte trollkodsz, ugye? Ugye? 😀
FloresR
10 hónapja
Akkor Buf/Bal győztesén a világszeme
10 hónapja
ESPN elvett egy pontot a Texanstól, annyira rossz volt az FG try 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Lehet kaimi már nem megy haza a csapattal.Én is így gondolom, ilyen O fallal meg elkapók nélkül ez ennyi.
Legalább nem azért kell bosszankodni hogy a bírók csalták el a meccset. Sokkal több volt a Texans hiba mint a bírói. Magukat verték meg.
Nemes samu09
10 hónapja
FloresR
316
Bírói segítség nélkül is sima hazai Win
10 hónapja
Olyan büntetés amugy miért nincs hogy a play végéig nem léphet be stábtag a pályára ?12 mennél még azt is kilassítják ha a sarka bent marad a védőnek egy cserénél.
10 hónapja
Ennyit balfaszkodni nem lehet....Ryans tud védelemet építeni....de Offensehez tök hülye
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Komoly lúzer csapat ez a Texans. Magát verte meg.Ezzel az a baj, hogy a Cheats ellen ezt sokszor el lehetett idén mondani. Mindig az ellenfél veri meg magát valahogy.
Burkus
10 hónapja
Lehet kaimi már nem megy haza a csapattal. Legalább nem azért kell bosszankodni hogy a bírók csalták el a meccset. Sokkal több volt a Texans hiba mint a bírói. Magukat verték meg.
10 hónapja
Az első tippem nem jött be. Sebaj, van még három.
10 hónapja
Jogos, hiteles, és pont tudja amit kellMenczer is megmondta, korábban mint bárki másMost azért qrva nagy holding ment el a Texansnál isMostmár tökmind1. Azért mert kiabál a szpíker attöl még vége van
FunHun
ozibozi
Én neki elhittem
gamerkr
10 hónapja
Reid mvpnem is ő blokkolta amúgy 😀
FloresR
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
na akkor ez ennyi.kövi meccsre jöhet az upset, hajrá
10 hónapja
Komoly lúzer csapat ez a Texans. Magát verte meg.
10 hónapja
Karlaftis hanyadszor verte meg ennyire a RT-t? 6? 7?és jópár holdingot nem is dobtak be rá
casaubon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
FloresR
316
Reid mvp
10 hónapja
Na, így kerek ....
10 hónapja
Meccs érdemi részénél gondolj a Packers elleni fumblera, ami minden volt csak nem Eagles szerzett fumbldMindjárt gondoltuk...😂🥳Most azért qrva nagy holding ment el a Texansnál isEz már garbage time, nem számít
FunHun
KeyG
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Van ilyen, csupi?
10 hónapja
Akkor vége
10 hónapja
Nem mintha számítana már, de ezek az emberek az O-lineban mennyit keresnek? Ennyit én is tudnék, fele ennyiért is.Tunsil pl kurvasokat
shagi0206
10 hónapja
Vicc2