NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 514
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
10 hónapja
Szereztünk eleget a Seahawks ellen 😄Na ilyet azért már ritkán látni Steelers meccsenMármint TD-t?
tenorx
akdestroyer
10 hónapja
Az oda volt rakva rendesen.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Hasít a Goffense!
10 hónapja
nah szép TD lett a vége
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Na ilyet azért már ritkán látni Steelers meccsen
10 hónapja
shagi0206
10 922
ja, az nem itt látható gm liga 😀 Amúgy a Bearstmelyik csapatot viszi? bocsi csak a GM-ek nem aktualizát listát látommeg GM-ben is aktív. Oda is adtam neki az elmúlt évi 1. körömet, természetesen én jártam szarabbul 😀Stez néha van Colts topicbanHaromt, Höri, Stez... hosszú a lista sajnos.Soldiról ki gondolta volna hogy ennyire ignorálja az oldalt...Hát szomorú h már nem aktív tag.Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
SBL
steelwolf
bcsarli, Udvari Főkóstoló
iktriad
zacknorb
shagi0206
zacknorb
10 hónapja
jó első negyed után picit elhamarkodott, de az NFC döntő szerintem ma éjjel voltMiért nem tudta a Packers kihúzni a végéig? Akkor nagyon izgi lett volna a jövő heti meccs. Így vannak kétségeim efelől.
NB2
10 hónapja
Itt egyiket semelyik csapatot viszi? bocsi csak a GM-ek nem aktualizát listát látommeg GM-ben is aktív. Oda is adtam neki az elmúlt évi 1. körömet, természetesen én jártam szarabbul 😀Stez néha van Colts topicbanHaromt, Höri, Stez... hosszú a lista sajnos.Soldiról ki gondolta volna hogy ennyire ignorálja az oldalt...Hát szomorú h már nem aktív tag.Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
SBL
steelwolf
iktriad
zacknorb
shagi0206
zacknorb
10 hónapja
Gibbst kéne nyomatni a blitz ellen inkábbMondom
MacPhisto
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
jó első negyed után picit elhamarkodott, de az NFC döntő szerintem ma éjjel volt
10 hónapja
Kampman
28 294
szerintem teljesen jó.collinsworth mindig úgy kommentál mint aki be lenne tépve?Legidegesítőbb, legoverratedebb kinti országos arc jelenleg. Szegény Tirico. Buday Zoli helyében letagadnám, hogy ő a főnököm. 😀
Löfli
iktriad
10 hónapja
Ez eddig annyira szar, mint egy átlagos Steelers meccs.
10 hónapja
melyik csapatot viszi? bocsi csak a GM-ek nem aktualizát listát látommeg GM-ben is aktív. Oda is adtam neki az elmúlt évi 1. körömet, természetesen én jártam szarabbul 😀Stez néha van Colts topicbanHaromt, Höri, Stez... hosszú a lista sajnos.Soldiról ki gondolta volna hogy ennyire ignorálja az oldalt...Hát szomorú h már nem aktív tag.Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
SBL
steelwolf
iktriad
zacknorb
shagi0206
10 hónapja
collinsworth mindig úgy kommentál mint aki be lenne tépve?Legidegesítőbb, legoverratedebb kinti országos arc jelenleg. Szegény Tirico. Buday Zoli helyében letagadnám, hogy ő a főnököm. 😀
Löfli
10 hónapja
Kedvenc playem. Run thru that motherfucker
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
Mikor jön a duma St Brown listájáról? Anélkül nem múlhat el Detroit meccs...
10 hónapja
Dehogynem, kurvajó hallgatni 😅collinsworth mindig úgy kommentál mint aki be lenne tépve?általában nem
Löfli
Kampman
10 hónapja
Igen, ő még itt van, De pl. Ork, Wyatt, Szegecs vagy Fucu már nem, hogy csak pár egykori GM-et említsek.meg GM-ben is aktív. Oda is adtam neki az elmúlt évi 1. körömet, természetesen én jártam szarabbul 😀Stez néha van Colts topicbanHaromt, Höri, Stez... hosszú a lista sajnos.Soldiról ki gondolta volna hogy ennyire ignorálja az oldalt...Hát szomorú h már nem aktív tag.Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
SBL
steelwolf
iktriad
zacknorb
shagi0206
10 hónapja
casaubon
2 391
Haaaat…collinsworth mindig úgy kommentál mint aki be lenne tépve?általában nem
Löfli
Kampman
10 hónapja
Kampman
28 294
collinsworth mindig úgy kommentál mint aki be lenne tépve?általában nem
Löfli
10 hónapja
shagi0206
10 922
Hát - legközelebb ha 6 db 1. kört ad egy punterért, vele akkor se boltolok 😀mindenki a saját kárán tanul 😀meg GM-ben is aktív. Oda is adtam neki az elmúlt évi 1. körömet, természetesen én jártam szarabbul 😀Stez néha van Colts topicbanHaromt, Höri, Stez... hosszú a lista sajnos.Soldiról ki gondolta volna hogy ennyire ignorálja az oldalt...Hát szomorú h már nem aktív tag.Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
SBL
steelwolf
iktriad
zacknorb
shagi0206
Klaci79
10 hónapja
Klaci79
22 220
mindenki a saját kárán tanul 😀meg GM-ben is aktív. Oda is adtam neki az elmúlt évi 1. körömet, természetesen én jártam szarabbul 😀Stez néha van Colts topicbanHaromt, Höri, Stez... hosszú a lista sajnos.Soldiról ki gondolta volna hogy ennyire ignorálja az oldalt...Hát szomorú h már nem aktív tag.Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
SBL
steelwolf
iktriad
zacknorb
shagi0206