Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Lefutattam pár draft simulatort, de a 4/1-ről életembe nem hallottam6-7. körre írták.
KeyG
built for this shit
11 hónapja
Lefutattam pár draft simulatort, de a 4/1-ről életembe nem hallottam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
austin reaves?Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
11 hónapja
Szerintem nem fogják draftolni SS-tShilot? az nem biztos azért
KeyG
built for this shit
11 hónapja
mondjuk az kaepernick szintű csomagot jelenteneSzerintem nem fogják draftolni SS-tdetto, még lehet UDFA se lesz
KeyG
Toto21
11 hónapja
Mi most gyűjtjük a franchise playereket a falakba míg mások már készen vannak, draft legizgalmasabb napja
We are just the Ravens!
11 hónapja
Na az agarak a szezonnyitón űridőket futnak bolond befutósorrendben, ergo itt steal lesz steal hátán hülye posztokra.Great teamworker stb
zacknorb
11 hónapja
Pick is in

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Szerintem nem fogják draftolni SS-t
We are just the Ravens!
11 hónapja
De, irtam csevegobe, en birnam hozzank. Mondjuk ilyen kis getzike vagyok, mert konkretan nincs ember, akit ne neznek szivesebben, mint AR-t. XDna Shedeur Tennessee-be!Coltsba nem akarod? Rosszabb már úgy se lesz tóle a QB szoba.
Stez
iktriad
De Shedeurt adnam, szepen fel lehetne epiteni, kihipozni, hasonlok.
11 hónapja
na Shedeur Tennessee-be!Coltsba nem akarod? Rosszabb már úgy se lesz tóle a QB szoba.
Stez
11 hónapja
na Shedeur Tennessee-be!rg3 - kirk? 😀
Stez
11 hónapja
Csúszó QB tweetekLOL
Quinn Ewers is killing a new animal every hour he’s not drafted, and we’re all talking about Shedeur Sanders? pic.twitter.com/pCkpXjmTHm
— ThatsGoodSports (@BrandonPerna) April 26, 2025
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Onlyfans star says her next stunt will be to have sex with all the men drafted before Shedeur Sanders pic.twitter.com/JjcsbY1bYa
— Fred (@Grand_handsomer) April 26, 2025
11 hónapja
Szeretnéd, ha azt mondanám, hogy elviszi a Pats? 😀Travis Hunter után.....fogd meg a sörömMondjuk Mel Kiper vergődése Sanders csúszásán nagyon cringe...Nem lesz az. Ő egy ok csere QB-nak tűnik nekem az NFL-ben.
Mintha egy future HOF prospectet hagyna mindenki csúszni.
(aztán ha all pro lesz a gyerek, akkor ez nagyon rosszul fog öregedni)
ZERO_L
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Nah, idő van 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
miért lett levéve a kiemelt topic? 😀 Már megijedtem, hogy nem lesz mára követő .Egyébként meg szép estét mindenkinek!
11 hónapja
Az igazi az lenne ha Sanders lenne Mr. Irrelevant😁😁😁😁😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Travis Hunter után.....fogd meg a sörömMondjuk Mel Kiper vergődése Sanders csúszásán nagyon cringe...Nem lesz az. Ő egy ok csere QB-nak tűnik nekem az NFL-ben.
Mintha egy future HOF prospectet hagyna mindenki csúszni.
(aztán ha all pro lesz a gyerek, akkor ez nagyon rosszul fog öregedni)
ZERO_L
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018