Draft 2025
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Mostmar Ewersra is rabokhetne valaki. Mondjuk az Indianapolis.én abban bízok hogy Elgersma is kimegy SS előtt 😊
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Walker itt már szép fogás
több mint 1 éve
Majdnem 😊bills feljöttÍgért WR1 Allennek
Negritis, a vajda
KeyG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Szép sapi

több mint 1 éve
bills feljöttÍgért WR1 Allennek
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Mostmar Ewersra is rabokhetne valaki. Mondjuk az Indianapolis.
több mint 1 éve
Ha nem nézzük a hátterét, csak mint játékost, akkor itt már steal. Aki akarja, most is behúzhatja, nincs értelme a 6. körig várni, de már 3. körben is ez volt a helyzet.de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
Negritis, a vajda
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
Bills-nek fétise idén előttünk egy pickkel választani 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Gyere, már felvágtam a pipit meg a bacont. Még a paprikát meg a hagymát kell, meg előfőzni a borsót...Hmmm, lett volna jobb a poszton szerintemszólj ha kész a csirke, megyek át
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
nagydarab atléta aki nem tud futballozni. korán kezdtük a late Al Davis féle pickeketLegalább most nem első kört adtatok ezért.
deyell
több mint 1 éve
bills feljött
több mint 1 éve
nagydarab atléta aki nem tud futballozni. korán kezdtük a late Al Davis féle pickeket
built for this shit
több mint 1 éve
Én egész nap csak szidom a csapatod ,te meg ilyen szépen beszélsz a Diósgyőrről, most nagyon rosszul érzem magamleader ment a Jax-be az biztos, de hogy NFL-ben Kiser mekkora teljesítményre lesz képes...jó kérdésVan kismillió LB-nk, hála Balféknek. 😀 Ha Kiser olyan lesz, mint a Diósgyőrben volt, akkor jó pick. 😀
Klaci79
iktriad
több mint 1 éve
espn rank 237, az igen
több mint 1 éve
leader ment a Jax-be az biztos, de hogy NFL-ben Kiser mekkora teljesítményre lesz képes...jó kérdésVan kismillió LB-nk, hála Balféknek. 😀 Ha Kiser olyan lesz, mint a Diósgyőrben volt, akkor jó pick. 😀
Klaci79
több mint 1 éve
Hmmm, lett volna jobb a poszton szerintemszólj ha kész a csirke, megyek át
warr_b
több mint 1 éve
leader ment a Jax-be az biztos, de hogy NFL-ben Kiser mekkora teljesítményre lesz képes...jó kérdés
több mint 1 éve
Hmmm, lett volna jobb a poszton szerintem

több mint 1 éve
Ja hát nem nekünk, mindenki másnak 😀Én benéztem párszor a Jets topikba a szezon közben, és nem úgy tünt mint ha jól szórakoznátok. De lehet csak félreértettem. 😊Hé mi azért szórakoztatóan vagyunk szarokhát, hiába new york a csapat amit művel az utóbbi 10-15 évben sajnos érdektelen semmija hogy rohadjanak meg, már jó pár éveJax pikk előtt nincs reklám, a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😕az most a jets 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Jan
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
a hc fanok igenhát azért Rodgers bukását elég sokan élveztékmármint kinek? 😊Hé mi azért szórakoztatóan vagyunk szarokhát, hiába new york a csapat amit művel az utóbbi 10-15 évben sajnos érdektelen semmija hogy rohadjanak meg, már jó pár éveJax pikk előtt nincs reklám, a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😕az most a jets 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
szerintem ha marketing részt nézzük a jags szórakoztatóbb
oda ment tervor a megváltó, ott volt urban meyer pusztítani
a jetsről meg a buttfubmle jut eszembe oszt csók
Negritis, a vajda
Wester
de az átlagember abból látott egy semmilyen szezont megtolva 3 playyel előtte évben
több mint 1 éve
Én benéztem párszor a Jets topikba a szezon közben, és nem úgy tünt mint ha jól szórakoznátok. De lehet csak félreértettem. 😊Hé mi azért szórakoztatóan vagyunk szarokhát, hiába new york a csapat amit művel az utóbbi 10-15 évben sajnos érdektelen semmija hogy rohadjanak meg, már jó pár éveJax pikk előtt nincs reklám, a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😕az most a jets 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
több mint 1 éve
hát azért Rodgers bukását elég sokan élveztékmármint kinek? 😊Hé mi azért szórakoztatóan vagyunk szarokhát, hiába new york a csapat amit művel az utóbbi 10-15 évben sajnos érdektelen semmija hogy rohadjanak meg, már jó pár éveJax pikk előtt nincs reklám, a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😕az most a jets 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
szerintem ha marketing részt nézzük a jags szórakoztatóbb
oda ment tervor a megváltó, ott volt urban meyer pusztítani
a jetsről meg a buttfubmle jut eszembe oszt csók
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!