NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
elmentek mert más megfizette őket, kb ennyimost néztem meg a depth chart-ot nálatok, ez nagyon üres a D oldalon 😀 Mi történt nálatok? kb minden húzás azonnal kezdhethát ez a terv úgy érzem 😀ha a fele bejön már jó lesz nektek 😀CJ West jó NT pick a 49ers be. Az egész DL-t újraépítik? 😀mármint a nemlétező DL-t? 😊
Toto21
petey
Toto21
petey
Toto21
7 hónapja
Texans menj haza, részeg vagy 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Lol, vagy 10 jobb RB volt még benn
Poloska vagyok.
7 hónapja
az majdnem annyi, mint a Lions amit adott TesláértJövő évi 3. kör volt a lényeg meg valami apróBeírhatod a részleteket 😊Houston feljött a Miami heyléreNem is olcsón, valakit nagyon akarnak
warr_b
Tarsi
warr_b
Tarsi
7 hónapja
Jövő évi harmadikért? Hmmm

7 hónapja
Na mi jovunk, gyerunk Ballard, az iment megrendeltem a Sanders Colts-mezem.Jo, akkor a kva anyad Ballard. XD
Stez
7 hónapja
Jövő évi 3. kör volt a lényeg meg valami apróBeírhatod a részleteket 😊Houston feljött a Miami heyléreNem is olcsón, valakit nagyon akarnak
warr_b
Tarsi
warr_b
7 hónapja
Na mi jovunk, gyerunk Ballard, az iment megrendeltem a Sanders Colts-mezem.
7 hónapja
Beírhatod a részleteket 😊Houston feljött a Miami heyléreNem is olcsón, valakit nagyon akarnak
warr_b
Tarsi

7 hónapja
most néztem meg a depth chart-ot nálatok, ez nagyon üres a D oldalon 😀 Mi történt nálatok? kb minden húzás azonnal kezdhethát ez a terv úgy érzem 😀ha a fele bejön már jó lesz nektek 😀CJ West jó NT pick a 49ers be. Az egész DL-t újraépítik? 😀mármint a nemlétező DL-t? 😊
Toto21
petey
Toto21
petey
7 hónapja
Etienne-ből úgyse lesz semmi...úgyhogy futót se húztak, meg OL-t seOL nem kéne a panthersbe?Jobban mint futó
Sixo
Janek
7 hónapja
Tavaly nagyon rosszul nézett ki az OL. Értem én, hogy T-ök korai draft pickek, a két G-ért meg az világ összes pénzét odaadták, de hát szar volt az egység.OL nem kéne a panthersbe?Jobban mint futó
Sixo
Janek
7 hónapja
Vagy csak valoban szoltak a GM-eknek, hogy ha a negyedik korben nem viszik el, onnan mar senki se draftolja, mert nem fog alairni. Nem tudhatjuk. Azert jo par csapat nem ugy gondolkozik, hogy egy negyedik kor lofasz, sokan ott meg kezdo kalibert latnak jo par prospectbe, ami fontosabb, mint a brahi pick Sandersre.Ugyan azt veszíthetsz mint ha 4-5-6. körben hozod.Hat csak Sanders eseteben sok a kerdojel, de viszont ha a marketing erteket nezzuk, akkor mar megerheti behuzni akar UDFA-kent ugy is, hogy nem volt a boardodon, vagy mondjuk 6-7. korben ugy, hogy amugy nem terveztel vele egyaltalan. Csak mivel Sandersnek meg a penz nem szamit, ami difi van a late round meg az UDFA kozott, igy ha valamit akar az NFL-ben, akkor meg jobban is tenne, ha UDFA-kent o donthetne arrol, hogy hova irjon ala. Mert nem jar jobban, ha elviszik az otodik korben peldaul Mahomes moge, mint ha elmenne UDFA-kent egy gyenge QB roomba megharcolni a helyeert.Nem hiszem, hogy itt a kiadott érték ami gond lenne. 4. kör vagy 6. kör az már ugyan az kb.de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
Negritis, a vajda
Ha leveszel valakit a boardról, akkor azt okkal teszed és nem teszed vissza.
Kérdés kinél van fent egyáltalán.
ZERO_L
Mint Bronny eseteben is, reklam volt a Lakersnek. Aztan mivel UDFA-nal mar semmit nem veszithetsz, meg egy hetedik kort sem, mert csak odatolsz ele egy ajanlatot, miert ne?
Stez
Akit itt hozol azt is simán kivághatod kerethírdetésnél.
Sandersszel nyilvánvalóan nem a játékának limitáltságával van baj. Nem séma fitséget néznek vagy bármit, ez egy sima igen vagy nem.
Márpedig ha 4.-ben sem kell az azért egy komoly NEM, minden csapat részéről.
ZERO_L
7 hónapja
hát ez a terv úgy érzem 😀ha a fele bejön már jó lesz nektek 😀CJ West jó NT pick a 49ers be. Az egész DL-t újraépítik? 😀mármint a nemlétező DL-t? 😊
Toto21
petey
Toto21
7 hónapja
Houston feljött a Miami heylére

7 hónapja
Na, jött a LB-nk. Need volt. Bár ezt picit reachnek érzem.
7 hónapja
ha a fele bejön már jó lesz nektek 😀CJ West jó NT pick a 49ers be. Az egész DL-t újraépítik? 😀mármint a nemlétező DL-t? 😊
Toto21
petey
7 hónapja
CJ West jó NT pick a 49ers be. Az egész DL-t újraépítik? 😀mármint a nemlétező DL-t? 😊
Toto21
7 hónapja
Sampson, Neal, Damien Martinez, Jordan James, Jarquez Hunter olyan futók, akik megérnének meg próbát.hát 3down futó már nem nagyon. Blue gyors de ennyi, de talán őt akarnámegyébként kiment Skattebo és máris kitradeltünk... Futónk nem lesz idén. Ergo Caleb vagy csillió-trillió yard-ot passzol, vagy jövőre megint Top 10-es pick leszmég jó pár korrekt futó elérhető.
Toto21
deyell
Toto21
buhloone mindstate
7 hónapja
OL nem kéne a panthersbe?Majd Etienne megoldja. Igaz, hogy szarra se használható, mert ott törik ketté, ahol a legvastagabb - de na.
Sixo
7 hónapja
akkor Brooks project ennyi volt