Draft 2025
2 feliratkozó
több mint 1 éve
nah lemaradtam valamiről?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Geccc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Baszki volt még valaki a green roomban?
több mint 1 éve
Pont a Steelersnek kellett elvinni, ő pedig jó lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Passzsiettető...még egy...szupertehetség...de ezek a kezek vajon jók lesznek 😀Nem baj, örülünk neki...
több mint 1 éve
Na Gute húzz gyorsan mennék be a koncertre lassan.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nyilván a Ravens elleni futás védekezés a legnagyobb feladat, egy olyan csoportban ahol Burrow és Láma passzolgat 😊Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Mindenki ott a Ravens futása ellene készül, ha megnézed a másik 2 csapatot is
Toto21
KeyG
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
Erre kíváncsi vagyok!!
több mint 1 éve
Tűpontos tweetQuinn Ewers was a perfect 1.000 recruit, learned under Steve Sarkisian, and made 2 CFPs - still undrafted
— David Cone (@davidadamcone) April 26, 2025
Will Howard is the reigning national champion who threw for 4,000 yd on 73% - still undrafted
Kyle McCord led nation in passing 4,779 still undrafted
Dillon Gabriel threw… https://t.co/vsqb5y5e8w
több mint 1 éve
Nem, az ez lenne.FK showban mondták, hogy az lenne az igazi megalázás, ha puntert is hamarabb vinnének 🤣Sanders kiment mán?A biztonság kedvéért még kiviszik a csapatok még előtte majd Howardot, Ewerst és még ki tudja kit.
Vagy mindenki leszarja
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206
ZERO_L
Shilo Sanders when he gets drafted before Shadeur pic.twitter.com/4IhFJkJYVw
— NYJ Matt (@NYJ_Matt) April 25, 2025
több mint 1 éve
értem én, de a Browns szét fogja dobálni őket 😀Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Mindenki ott a Ravens futása ellene készül, ha megnézed a másik 2 csapatot is
Toto21
KeyG
több mint 1 éve
Lehet Blank fia jobban benne van marjol draftolunk iden. oruletFortenot-ot bezárták az alagsorba? 😀
Kenny
iktriad
több mint 1 éve
Bucs jól tolja...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Mindenki ott a Ravens futása ellene készül, ha megnézed a másik 2 csapatot is
Toto21
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Burfict ott fejlődött ki, nem újság márBengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Egy South Carolinast meg egy Clemsonost, nagy verekedés lesz az öltözőben.
Toto21
Sixo
több mint 1 éve
de ahhoz inkább safety kéne nem? Vagy aki jó coverben 😀Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Bánja a franc, annak a védelemnek minden segítség kell. Még ha beáll safetybe, akkor is jó.
Toto21
shagi0206
több mint 1 éve
Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Egy South Carolinast meg egy Clemsonost, nagy verekedés lesz az öltözőben.
Toto21
több mint 1 éve
én még mindig annyit kérek csak hogy valaki a kanadai srácot vigye el előtte 😀FK showban mondták, hogy az lenne az igazi megalázás, ha puntert is hamarabb vinnének 🤣Sanders kiment mán?A biztonság kedvéért még kiviszik a csapatok még előtte majd Howardot, Ewerst és még ki tudja kit.
Vagy mindenki leszarja
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206
ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
FK showban mondták, hogy az lenne az igazi megalázás, ha puntert is hamarabb vinnének 🤣Sanders kiment mán?A biztonság kedvéért még kiviszik a csapatok még előtte majd Howardot, Ewerst és még ki tudja kit.
Vagy mindenki leszarja
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Bánja a franc, annak a védelemnek minden segítség kell. Még ha beáll safetybe, akkor is jó.
Toto21
több mint 1 éve
jol draftolunk iden. oruletFortenot-ot bezárták az alagsorba? 😀
Kenny