NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
nah lemaradtam valamiről?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Geccc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Baszki volt még valaki a green roomban?
7 hónapja
Pont a Steelersnek kellett elvinni, ő pedig jó lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Passzsiettető...még egy...szupertehetség...de ezek a kezek vajon jók lesznek 😀Nem baj, örülünk neki...
7 hónapja
Na Gute húzz gyorsan mennék be a koncertre lassan.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nyilván a Ravens elleni futás védekezés a legnagyobb feladat, egy olyan csoportban ahol Burrow és Láma passzolgat 😊Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Mindenki ott a Ravens futása ellene készül, ha megnézed a másik 2 csapatot is
Toto21
KeyG
7 hónapja
Erre kíváncsi vagyok!!
7 hónapja
Tűpontos tweetQuinn Ewers was a perfect 1.000 recruit, learned under Steve Sarkisian, and made 2 CFPs - still undrafted
— David Cone (@davidadamcone) April 26, 2025
Will Howard is the reigning national champion who threw for 4,000 yd on 73% - still undrafted
Kyle McCord led nation in passing 4,779 still undrafted
Dillon Gabriel threw… https://t.co/vsqb5y5e8w
7 hónapja
Nem, az ez lenne.FK showban mondták, hogy az lenne az igazi megalázás, ha puntert is hamarabb vinnének 🤣Sanders kiment mán?A biztonság kedvéért még kiviszik a csapatok még előtte majd Howardot, Ewerst és még ki tudja kit.
Vagy mindenki leszarja
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206
ZERO_L
Shilo Sanders when he gets drafted before Shadeur pic.twitter.com/4IhFJkJYVw
— NYJ Matt (@NYJ_Matt) April 25, 2025
7 hónapja
értem én, de a Browns szét fogja dobálni őket 😀Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Mindenki ott a Ravens futása ellene készül, ha megnézed a másik 2 csapatot is
Toto21
KeyG
7 hónapja
Lehet Blank fia jobban benne van marjol draftolunk iden. oruletFortenot-ot bezárták az alagsorba? 😀
Kenny
iktriad
7 hónapja
Bucs jól tolja...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Mindenki ott a Ravens futása ellene készül, ha megnézed a másik 2 csapatot is
Toto21
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Burfict ott fejlődött ki, nem újság márBengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Egy South Carolinast meg egy Clemsonost, nagy verekedés lesz az öltözőben.
Toto21
Sixo
7 hónapja
de ahhoz inkább safety kéne nem? Vagy aki jó coverben 😀Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Bánja a franc, annak a védelemnek minden segítség kell. Még ha beáll safetybe, akkor is jó.
Toto21
shagi0206
7 hónapja
Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Egy South Carolinast meg egy Clemsonost, nagy verekedés lesz az öltözőben.
Toto21
7 hónapja
én még mindig annyit kérek csak hogy valaki a kanadai srácot vigye el előtte 😀FK showban mondták, hogy az lenne az igazi megalázás, ha puntert is hamarabb vinnének 🤣Sanders kiment mán?A biztonság kedvéért még kiviszik a csapatok még előtte majd Howardot, Ewerst és még ki tudja kit.
Vagy mindenki leszarja
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206
ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
FK showban mondták, hogy az lenne az igazi megalázás, ha puntert is hamarabb vinnének 🤣Sanders kiment mán?A biztonság kedvéért még kiviszik a csapatok még előtte majd Howardot, Ewerst és még ki tudja kit.
Vagy mindenki leszarja
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?Bánja a franc, annak a védelemnek minden segítség kell. Még ha beáll safetybe, akkor is jó.
Toto21
7 hónapja
jol draftolunk iden. oruletFortenot-ot bezárták az alagsorba? 😀
Kenny