NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Ugyan azt veszíthetsz mint ha 4-5-6. körben hozod.Hat csak Sanders eseteben sok a kerdojel, de viszont ha a marketing erteket nezzuk, akkor mar megerheti behuzni akar UDFA-kent ugy is, hogy nem volt a boardodon, vagy mondjuk 6-7. korben ugy, hogy amugy nem terveztel vele egyaltalan. Csak mivel Sandersnek meg a penz nem szamit, ami difi van a late round meg az UDFA kozott, igy ha valamit akar az NFL-ben, akkor meg jobban is tenne, ha UDFA-kent o donthetne arrol, hogy hova irjon ala. Mert nem jar jobban, ha elviszik az otodik korben peldaul Mahomes moge, mint ha elmenne UDFA-kent egy gyenge QB roomba megharcolni a helyeert.Nem hiszem, hogy itt a kiadott érték ami gond lenne. 4. kör vagy 6. kör az már ugyan az kb.de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
Negritis, a vajda
Ha leveszel valakit a boardról, akkor azt okkal teszed és nem teszed vissza.
Kérdés kinél van fent egyáltalán.
ZERO_L
Mint Bronny eseteben is, reklam volt a Lakersnek. Aztan mivel UDFA-nal mar semmit nem veszithetsz, meg egy hetedik kort sem, mert csak odatolsz ele egy ajanlatot, miert ne?
Stez
Akit itt hozol azt is simán kivághatod kerethírdetésnél.
Sandersszel nyilvánvalóan nem a játékának limitáltságával van baj. Nem séma fitséget néznek vagy bármit, ez egy sima igen vagy nem.
Márpedig ha 4.-ben sem kell az azért egy komoly NEM, minden csapat részéről.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Szetadnam, de mar csak a neve miatt is ezerszer jobban szet lesz hype-olva, mint volt a szupercsavo generacios talent Lawrence, lehetetlenseg lesz azt a picket megszerezni, amikor o kijon. Mas kerdes, hogy kicsit sem vagyok meggyozodve rola, hogy o valoban annyira jo, mint ahogy toljak. 😀Na gyere Colts, gyere Shedeur! Championship 2026!én meg azt hinném hogy tankoltik kis manningért 😀
Stez
Negritis, a vajda
7 hónapja
fuck offense a slogan 9ersnek?visszatér McCaffrey és szerez 3000 yard-ot megint. Annyi elég az álmoskönyv szerint
Kúrfürst briareos
7 hónapja
nincs mitkösz köszValakinek van valami top 200 player listája ami folyamatosan frissül, hogy ki van még bentwww.espn.com/nfl/draft/bestavailable
Tarsi
Negritis, a vajda
Tarsi
nem értek a dolgokhoz így nekem ez elég szokott lenni
de tuti hogy a nagy guruknak van vmi egyéb boardja vagy valami
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Egy UDFA játékosért minek tankolni? Majd a 7. kötös pickel elviszik ha nagyon kell nekik.Na gyere Colts, gyere Shedeur! Championship 2026!én meg azt hinném hogy tankoltik kis manningért 😀
Stez
Negritis, a vajda
7 hónapja
fuck offense a slogan 9ersnek?azt megoldja shanny gógyiból
Kúrfürst briareos
7 hónapja
kösz köszValakinek van valami top 200 player listája ami folyamatosan frissül, hogy ki van még bentwww.espn.com/nfl/draft/bestavailable
Tarsi
Negritis, a vajda
7 hónapja
West to the west

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
CJ West jó NT pick a 49ers be. Az egész DL-t újraépítik? 😀
7 hónapja
Na gyere Colts, gyere Shedeur! Championship 2026!én meg azt hinném hogy tankoltik kis manningért 😀
Stez
7 hónapja
Na gyere Colts, gyere Shedeur! Championship 2026!
7 hónapja
Valakinek van valami top 200 player listája ami folyamatosan frissül, hogy ki van még bent
Tarsi
7 hónapja
Valakinek van valami top 200 player listája ami folyamatosan frissül, hogy ki van még bent
7 hónapja
Jó pick a Sainthez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Az Shedeur lesz a kövi picketekkel🤣3 év múlva sb mvp leszMegvan a Dline pickHatalmas need volt 😀
Janek
warr_b
Janek
Poloska vagyok.
7 hónapja
nagydarab atléta aki nem tud futballozni. korán kezdtük a late Al Davis féle pickeketmajd megtanul futballozni
deyell
7 hónapja
Hat csak Sanders eseteben sok a kerdojel, de viszont ha a marketing erteket nezzuk, akkor mar megerheti behuzni akar UDFA-kent ugy is, hogy nem volt a boardodon, vagy mondjuk 6-7. korben ugy, hogy amugy nem terveztel vele egyaltalan. Csak mivel Sandersnek meg a penz nem szamit, ami difi van a late round meg az UDFA kozott, igy ha valamit akar az NFL-ben, akkor meg jobban is tenne, ha UDFA-kent o donthetne arrol, hogy hova irjon ala. Mert nem jar jobban, ha elviszik az otodik korben peldaul Mahomes moge, mint ha elmenne UDFA-kent egy gyenge QB roomba megharcolni a helyeert.Nem hiszem, hogy itt a kiadott érték ami gond lenne. 4. kör vagy 6. kör az már ugyan az kb.de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
Negritis, a vajda
Ha leveszel valakit a boardról, akkor azt okkal teszed és nem teszed vissza.
Kérdés kinél van fent egyáltalán.
ZERO_L
Mint Bronny eseteben is, reklam volt a Lakersnek. Aztan mivel UDFA-nal mar semmit nem veszithetsz, meg egy hetedik kort sem, mert csak odatolsz ele egy ajanlatot, miert ne?
7 hónapja
Jalen Royals meglep, hogy még bent van. rosszabb elkapók mennek ki előtte sorban.
buhloone mindstate
7 hónapja
cserélitek a chiefsbe? 😊3 év múlva sb mvp leszMegvan a Dline pickHatalmas need volt 😀
Janek
warr_b
Janek
7 hónapja
3 év múlva sb mvp leszMegvan a Dline pickHatalmas need volt 😀
Janek
warr_b
7 hónapja
Howie is csak Reagorral tévedett Jefferson előtt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!