NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Szerintem meg azt naivitas feltetelezni, hogy majd nem valogathat. Egy olyan ligarol beszelunk, ahol sorra huzzak ki a szarbol a bunozoket csak azert, mert tudnak egyenesen dobni vagy elkapni. Azert, mert ebben a korben nem viszik ki, nem jelenti, hogy UDFA lenne alapbol, azt pedig nem tudhatjuk, hogy az o oldalarol mar jeleztek-e a GM-eknek, hogy ne vigyek el.De pont azt mondom, ha bevállalod Sanders off-field csomagját akkor adsz érte egy negyedik kört mert itt már supersteal.Vagy csak valoban szoltak a GM-eknek, hogy ha a negyedik korben nem viszik el, onnan mar senki se draftolja, mert nem fog alairni. Nem tudhatjuk. Azert jo par csapat nem ugy gondolkozik, hogy egy negyedik kor lofasz, sokan ott meg kezdo kalibert latnak jo par prospectbe, ami fontosabb, mint a brahi pick Sandersre.Ugyan azt veszíthetsz mint ha 4-5-6. körben hozod.Hat csak Sanders eseteben sok a kerdojel, de viszont ha a marketing erteket nezzuk, akkor mar megerheti behuzni akar UDFA-kent ugy is, hogy nem volt a boardodon, vagy mondjuk 6-7. korben ugy, hogy amugy nem terveztel vele egyaltalan. Csak mivel Sandersnek meg a penz nem szamit, ami difi van a late round meg az UDFA kozott, igy ha valamit akar az NFL-ben, akkor meg jobban is tenne, ha UDFA-kent o donthetne arrol, hogy hova irjon ala. Mert nem jar jobban, ha elviszik az otodik korben peldaul Mahomes moge, mint ha elmenne UDFA-kent egy gyenge QB roomba megharcolni a helyeert.Nem hiszem, hogy itt a kiadott érték ami gond lenne. 4. kör vagy 6. kör az már ugyan az kb.de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
Negritis, a vajda
Ha leveszel valakit a boardról, akkor azt okkal teszed és nem teszed vissza.
Kérdés kinél van fent egyáltalán.
ZERO_L
Mint Bronny eseteben is, reklam volt a Lakersnek. Aztan mivel UDFA-nal mar semmit nem veszithetsz, meg egy hetedik kort sem, mert csak odatolsz ele egy ajanlatot, miert ne?
Stez
Akit itt hozol azt is simán kivághatod kerethírdetésnél.
Sandersszel nyilvánvalóan nem a játékának limitáltságával van baj. Nem séma fitséget néznek vagy bármit, ez egy sima igen vagy nem.
Márpedig ha 4.-ben sem kell az azért egy komoly NEM, minden csapat részéről.
ZERO_L
Stez
Ha ezt nem vállalod be mert sok(k), akkor udfaként se fog kelleni neked.
Ezek után szerintem naivitás Sanderséknek azt feltételezni, hogy majd ők választgathatnak a sok ajánlat közül.
ZERO_L
7 hónapja
Bengals nem vitt már egy LB a drafton? Ennyire gagyi ott a sor?
7 hónapja
Furák ezek az LB húzások

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
annyit nyomatják ezt a sun cruisert mindjárt keverek egyet házilag
7 hónapja
Sanders kiment mán?A biztonság kedvéért még kiviszik a csapatok még előtte majd Howardot, Ewerst és még ki tudja kit.
Vagy mindenki leszarja
ThundersNFL a Paraszt
7 hónapja
Durex?A Falcons hány safetyvel akarja tolni?fontos a biztonság!
zacknorb
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Sanders kiment mán?a csapatok leszarják, itt komoly téma 😀
Vagy mindenki leszarja
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Sanders kiment mán?Vagy mindenki leszarja
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Most a Falconsnak miért is kellett még1 safety? Nem volt elég a steal Watts a 3. körben? Vagy lecserélik az elit Batest? 😀 Csere safetynek meg szerintem találnak később is.
7 hónapja
Remélem Gute látja a CB lehetőségeket
Poloska vagyok.
7 hónapja
A Falcons hány safetyvel akarja tolni?Biztosra mennek 😀
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
A Falcons hány safetyvel akarja tolni?
Poloska vagyok.
7 hónapja
De pont azt mondom, ha bevállalod Sanders off-field csomagját akkor adsz érte egy negyedik kört mert itt már supersteal.Vagy csak valoban szoltak a GM-eknek, hogy ha a negyedik korben nem viszik el, onnan mar senki se draftolja, mert nem fog alairni. Nem tudhatjuk. Azert jo par csapat nem ugy gondolkozik, hogy egy negyedik kor lofasz, sokan ott meg kezdo kalibert latnak jo par prospectbe, ami fontosabb, mint a brahi pick Sandersre.Ugyan azt veszíthetsz mint ha 4-5-6. körben hozod.Hat csak Sanders eseteben sok a kerdojel, de viszont ha a marketing erteket nezzuk, akkor mar megerheti behuzni akar UDFA-kent ugy is, hogy nem volt a boardodon, vagy mondjuk 6-7. korben ugy, hogy amugy nem terveztel vele egyaltalan. Csak mivel Sandersnek meg a penz nem szamit, ami difi van a late round meg az UDFA kozott, igy ha valamit akar az NFL-ben, akkor meg jobban is tenne, ha UDFA-kent o donthetne arrol, hogy hova irjon ala. Mert nem jar jobban, ha elviszik az otodik korben peldaul Mahomes moge, mint ha elmenne UDFA-kent egy gyenge QB roomba megharcolni a helyeert.Nem hiszem, hogy itt a kiadott érték ami gond lenne. 4. kör vagy 6. kör az már ugyan az kb.de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
Negritis, a vajda
Ha leveszel valakit a boardról, akkor azt okkal teszed és nem teszed vissza.
Kérdés kinél van fent egyáltalán.
ZERO_L
Mint Bronny eseteben is, reklam volt a Lakersnek. Aztan mivel UDFA-nal mar semmit nem veszithetsz, meg egy hetedik kort sem, mert csak odatolsz ele egy ajanlatot, miert ne?
Stez
Akit itt hozol azt is simán kivághatod kerethírdetésnél.
Sandersszel nyilvánvalóan nem a játékának limitáltságával van baj. Nem séma fitséget néznek vagy bármit, ez egy sima igen vagy nem.
Márpedig ha 4.-ben sem kell az azért egy komoly NEM, minden csapat részéről.
ZERO_L
Stez
Ha ezt nem vállalod be mert sok(k), akkor udfaként se fog kelleni neked.
Ezek után szerintem naivitás Sanderséknek azt feltételezni, hogy majd ők választgathatnak a sok ajánlat közül.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
jazze...minden 6. körösöm kiment, de egy 3. körös Farmer még bent van...mi van itt??? 😀Szarabb draft classoknál ez szokott lenni, hamar kezdődik a random
Klaci79
Lesz ez még így se!
7 hónapja
íjászok tűz
7 hónapja
jazze...minden 6. körösöm kiment, de egy 3. körös Farmer még bent van...mi van itt??? 😀
7 hónapja
Futó run 😛
7 hónapja
Lol, vagy 10 jobb RB volt még bennPl akit a Rams húzott
zacknorb
Poloska vagyok.
7 hónapja
hunter cb és wr lesz a jagsbenmeg néha űtugrik futni a ramsbe😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
7 hónapja
Na ez tetszik remèljük megvan a M Williams "pótlèk" 😀
7 hónapja
őőőő... na jó róla még nem hallottam, de biztos jó lesz