Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Akkor legyen (s)Inter 😉na gyorsan szedjuk ki a Milant a hozzaszolasodbol, mert megvuduzom Hurtsot????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
Stez
11 hónapja
megjött Simpson helyetteseBart?
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
hol a reklám?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
megjött Simpson helyettese
11 hónapja
na gyorsan szedjuk ki a Milant a hozzaszolasodbol, mert megvuduzom Hurtsot????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
11 hónapja
De èn meg pont nem ès Stez sem vagyok az ő szerencsèjère 😉Hát Stez pont az????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
Sixo
11 hónapja
ezt most olvasom 😊????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
és én tegnap a bryant pick után inkább mentem aludni 😀
11 hónapja
Idestova husz plusz eve irom be allandoan a Colts picket, akit akarnek, egyetlen egyszer jott be, Lucknal. Eleg pro vagyok.Ott mondhatni szerencséd volt
Stez
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Hát Stez pont az????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
11 hónapja
Hát én azt gondoltam, hogy a csúnya térdállás után neki off. Ahhoz képest még visszajött.Jaja a Judkins - Sampson duó izgin hangzik 😊A Sampson picket adom, Vols playa! 😊két nagyon jó futó lesz! 😊
Drip
Toto21
kár hogy ezzel Chubbnak tuti vége 😕
Drip
11 hónapja
azert mondom, elegge nagyot megyekIdestova husz plusz eve irom be allandoan a Colts picket, akit akarnek, egyetlen egyszer jott be, Lucknal. Eleg pro vagyok.mondjuk azt nem volt nehéz 😊
Stez
Negritis, a vajda
11 hónapja
????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy (s) Internek drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
Szerkesztette: dande2
11 hónapja
Idestova husz plusz eve irom be allandoan a Colts picket, akit akarnek, egyetlen egyszer jott be, Lucknal. Eleg pro vagyok.mondjuk azt nem volt nehéz 😊
Stez
11 hónapja
Jaja a Judkins - Sampson duó izgin hangzik 😊A Sampson picket adom, Vols playa! 😊két nagyon jó futó lesz! 😊
Drip
Toto21
kár hogy ezzel Chubbnak tuti vége 😕
11 hónapja
te vagy öregWR, wtfsose elég 😀, meg scary terry már öreg
warr_b
Toto21
11 hónapja
WR, wtf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Idestova husz plusz eve irom be allandoan a Colts picket, akit akarnek, egyetlen egyszer jott be, Lucknal. Eleg pro vagyok.
11 hónapja
Csak ne CB meg S
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Ez a Lane húzás tetszik.
11 hónapja
Lofaszt, vágyHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
jaa nem számonkérés volt, csak nem tudom hogy trollkodás vagy előre olvastaharmadik nap mar mindegy.Hopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Kenny