NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Akkor legyen (s)Inter 😉na gyorsan szedjuk ki a Milant a hozzaszolasodbol, mert megvuduzom Hurtsot????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
Stez
7 hónapja
megjött Simpson helyetteseBart?
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
hol a reklám?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
megjött Simpson helyettese
7 hónapja
na gyorsan szedjuk ki a Milant a hozzaszolasodbol, mert megvuduzom Hurtsot????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
7 hónapja
De èn meg pont nem ès Stez sem vagyok az ő szerencsèjère 😉Hát Stez pont az????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
Sixo
7 hónapja
ezt most olvasom 😊????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
és én tegnap a bryant pick után inkább mentem aludni 😀
7 hónapja
Idestova husz plusz eve irom be allandoan a Colts picket, akit akarnek, egyetlen egyszer jott be, Lucknal. Eleg pro vagyok.Ott mondhatni szerencséd volt
Stez
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Hát Stez pont az????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
7 hónapja
Hát én azt gondoltam, hogy a csúnya térdállás után neki off. Ahhoz képest még visszajött.Jaja a Judkins - Sampson duó izgin hangzik 😊A Sampson picket adom, Vols playa! 😊két nagyon jó futó lesz! 😊
Drip
Toto21
kár hogy ezzel Chubbnak tuti vége 😕
Drip
7 hónapja
azert mondom, elegge nagyot megyekIdestova husz plusz eve irom be allandoan a Colts picket, akit akarnek, egyetlen egyszer jott be, Lucknal. Eleg pro vagyok.mondjuk azt nem volt nehéz 😊
Stez
Negritis, a vajda
7 hónapja
????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy (s) Internek drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
Szerkesztette: dande2
7 hónapja
Idestova husz plusz eve irom be allandoan a Colts picket, akit akarnek, egyetlen egyszer jott be, Lucknal. Eleg pro vagyok.mondjuk azt nem volt nehéz 😊
Stez
7 hónapja
Jaja a Judkins - Sampson duó izgin hangzik 😊A Sampson picket adom, Vols playa! 😊két nagyon jó futó lesz! 😊
Drip
Toto21
kár hogy ezzel Chubbnak tuti vége 😕
7 hónapja
te vagy öregWR, wtfsose elég 😀, meg scary terry már öreg
warr_b
Toto21
7 hónapja
WR, wtf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Idestova husz plusz eve irom be allandoan a Colts picket, akit akarnek, egyetlen egyszer jott be, Lucknal. Eleg pro vagyok.
7 hónapja
Csak ne CB meg S
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Ez a Lane húzás tetszik.
7 hónapja
Lofaszt, vágyHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
7 hónapja
jaa nem számonkérés volt, csak nem tudom hogy trollkodás vagy előre olvastaharmadik nap mar mindegy.Hopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Kenny