Draft 2025
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Mbow és Frazier csúszása fura
több mint 1 éve
Fóliasisak ON!Mi van, ha Sanders csak egy média scam, hogy többen kövessék a draftot.
Az NFL már évek óta tervezte, mindenki megkapta a scriptet a Sanders családból és a kis Prime azért volt egy utolsó pöcs, hogy még véletlenül se pickeljék.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Ez rendben, de akik előtte kimentek, pl Milroe vagy Gabriel, bennük láttad?Én pár hete írtam talán a browns topikba, hogy én abszolút nem láttam benne egy pillanatig sem, hogy nfl kaliber qb lenneDe ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
Tarsi
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
Na még egy csúszásnak vége

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
a Marcsit te is vágod az ALDIból? rohadt jó mellei voltakgondolom átlagosra rakják, melléteszik a personality gondokat, plusz a fater baggage-t és kösz nem,De ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
érted egy 10/10es nőnek is több dilit nézel el mint kasszás marcsinak
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Én pár hete írtam talán a browns topikba, hogy én abszolút nem láttam benne egy pillanatig sem, hogy nfl kaliber qb lenneDe ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
több mint 1 éve
gondolom átlagosra rakják, melléteszik a personality gondokat, plusz a fater baggage-t és kösz nem,De ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
érted egy 10/10es nőnek is több dilit nézel el mint kasszás marcsinak
több mint 1 éve
Titans feljött

több mint 1 éve
Gamecocks az egyenes út az AFC WestbeSeahawks, Bengals, Bills ?
KeyG
több mint 1 éve
off...Wrexham úgy tűnik feljut a champoba 😀
több mint 1 éve
akkor meg csak a ghost of 70 kisértaz lehet, de a broncosba húztunk 2t úgy hogy ott megvagyunkraiders ilyen edgy teamHogy Micsoda?!mi a fasznak még 1 edge?!
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
De ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
meg kéne nézni mekkora az odds arra hogy megint a D-be húzunk majd 😀
több mint 1 éve
Gamecocks az egyenes út az AFC Westbe
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
az lehet, de a broncosba húztunk 2t úgy hogy ott megvagyunkraiders ilyen edgy teamHogy Micsoda?!mi a fasznak még 1 edge?!
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
raiders ilyen edgy teamHogy Micsoda?!mi a fasznak még 1 edge?!
Heisman nádor
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hogy Micsoda?!mi a fasznak még 1 edge?!
Heisman nádor
több mint 1 éve
Que?

több mint 1 éve
Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.lehetne gyilkos is, ha látnák benne a potencialt behuznák, nem látják
Zalán
több mint 1 éve
Hogy Micsoda?!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ESPN-en Hippolyte-ról, még csak report sincs... nagyon jó előjelek 😀
több mint 1 éve
Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
több mint 1 éve
Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.nincs itt kartell, csak egy nagypofájú idióta aki túlértékelte magát
Zalán
a média meg felült egy kamu hypera
Szerkesztette: Negritis, a vajda