Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Mbow és Frazier csúszása fura
7 hónapja
Fóliasisak ON!Mi van, ha Sanders csak egy média scam, hogy többen kövessék a draftot.
Az NFL már évek óta tervezte, mindenki megkapta a scriptet a Sanders családból és a kis Prime azért volt egy utolsó pöcs, hogy még véletlenül se pickeljék.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Ez rendben, de akik előtte kimentek, pl Milroe vagy Gabriel, bennük láttad?Én pár hete írtam talán a browns topikba, hogy én abszolút nem láttam benne egy pillanatig sem, hogy nfl kaliber qb lenneDe ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
Tarsi
7 hónapja
Na még egy csúszásnak vége

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
a Marcsit te is vágod az ALDIból? rohadt jó mellei voltakgondolom átlagosra rakják, melléteszik a personality gondokat, plusz a fater baggage-t és kösz nem,De ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
érted egy 10/10es nőnek is több dilit nézel el mint kasszás marcsinak
Kúrfürst briareos
7 hónapja
Én pár hete írtam talán a browns topikba, hogy én abszolút nem láttam benne egy pillanatig sem, hogy nfl kaliber qb lenneDe ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
7 hónapja
gondolom átlagosra rakják, melléteszik a personality gondokat, plusz a fater baggage-t és kösz nem,De ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
érted egy 10/10es nőnek is több dilit nézel el mint kasszás marcsinak
7 hónapja
Titans feljött

7 hónapja
Gamecocks az egyenes út az AFC WestbeSeahawks, Bengals, Bills ?
KeyG
7 hónapja
off...Wrexham úgy tűnik feljut a champoba 😀
7 hónapja
akkor meg csak a ghost of 70 kisértaz lehet, de a broncosba húztunk 2t úgy hogy ott megvagyunkraiders ilyen edgy teamHogy Micsoda?!mi a fasznak még 1 edge?!
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
7 hónapja
De ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
7 hónapja
meg kéne nézni mekkora az odds arra hogy megint a D-be húzunk majd 😀
7 hónapja
Gamecocks az egyenes út az AFC Westbe
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
az lehet, de a broncosba húztunk 2t úgy hogy ott megvagyunkraiders ilyen edgy teamHogy Micsoda?!mi a fasznak még 1 edge?!
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
raiders ilyen edgy teamHogy Micsoda?!mi a fasznak még 1 edge?!
Heisman nádor
Negritis, a vajda
7 hónapja
Hogy Micsoda?!mi a fasznak még 1 edge?!
Heisman nádor
7 hónapja
Que?

7 hónapja
Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.lehetne gyilkos is, ha látnák benne a potencialt behuznák, nem látják
Zalán
7 hónapja
Hogy Micsoda?!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
ESPN-en Hippolyte-ról, még csak report sincs... nagyon jó előjelek 😀
7 hónapja
Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
7 hónapja
Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.nincs itt kartell, csak egy nagypofájú idióta aki túlértékelte magát
Zalán
a média meg felült egy kamu hypera
Szerkesztette: Negritis, a vajda