Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
mi ez a pick is in és kiírják a játékost? 😀úgy hívják hogy 5 .kör és alatta
Toto21
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Trade: Seahawks are trading QB Sam Howell to the Vikings, per source.Úgyis sok pickjük van 😏
KeyG
7 hónapja
mi ez a pick is in és kiírják a játékost? 😀
7 hónapja
Trade: Seahawks are trading QB Sam Howell to the Vikings, per source.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
He knows things

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Mbow és Frazier csúszása furaA negyedik körben egyetlen OL ember ment ki, ami számomra hihetetlen.
Toto21
Tonka Hemingway viszont jó kis sleeper volt nálam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Fraziert itt már el kellett volna hozni a következő pickünkig kimegy
7 hónapja
Akkor nincs más hátra. Remélem a TEK bevetési egység kinn van Green Bayban. Ideje kimenteni a csávót. Kubatov hozza el a Fradiba.bőrszínre illene, de korban túl fiatal. Várjunk még 7 évet és jó lesz 😉
Zalán
7 hónapja
a támadófalba meg majd beállok énAiyuk valszeg mégse gyógyulgat olyan jól
Tarsi
7 hónapja
Akkor nincs más hátra. Remélem a TEK bevetési egység kinn van Green Bayban. Ideje kimenteni a csávót. Kubatov hozza el a Fradiba.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
7 hónapja
a támadófalba meg majd beállok én
7 hónapja
úramatyám igazi amerikai kis pöcsök, hát hogy lehet úgy pörgetni azt a csocsót
7 hónapja
Még csocsózni se tudnak ezek az amerikaiak csak pörgetik…
We are just the Ravens!
7 hónapja
szerencsétlen csaj tényleg félbetort jatékossal csocsozik?
7 hónapja
So Ravens traded their fourth rounder (No. 136) and sixth rounder (No. 183) for the Titans fourth rounder (No. 141) and the Titans sixth rounder (No. 178).visszajöttek az egyik G-ért
So moved back five in fourth and moved up five in sixth. Not sure I get it, but not sure it's a big deal either.
KeyG
7 hónapja
So Ravens traded their fourth rounder (No. 136) and sixth rounder (No. 183) for the Titans fourth rounder (No. 141) and the Titans sixth rounder (No. 178). So moved back five in fourth and moved up five in sixth. Not sure I get it, but not sure it's a big deal either.
We are just the Ravens!
7 hónapja
LolA new pope might be selected before Shadeur Sanders.
— Gabe 🇺🇸 (@steelpengos42) April 26, 2025

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
De miért tradelünk le, ott a két Guardom ki kell hozni őket
We are just the Ravens!
7 hónapja
Hat azert egy Tyler Shough-nal a gyerek jobb iranyito. Nem hiszem, hogy ezzel az oldalaval lennenek gondok, de azert sok helyrol lehetett olvasni, hogy tobb csapatnal is egy kalap fos interjut adott, felkeszuletlen volt. Daboll allitolag konkretan el is kuldte emiatt a faszba, ami nem tetszett Sandersnek. A Giantsnel a hirek szerint ezert kerult le a boardrol, Daboll alapbol nem ot akarta, de az FO-ban nehanyan igen.gondolom átlagosra rakják, melléteszik a personality gondokat, plusz a fater baggage-t és kösz nem,De ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
érted egy 10/10es nőnek is több dilit nézel el mint kasszás marcsinak
Kúrfürst briareos
De eleg nehez elkepzelni, mekkora fasz lehet o alapbol is, mert csak az apja, meg a korulotte levo rivalda miatt nem ignoraljak ennyire, a szemelyisege elegge red flag lehet, valami jo nagyot alkothatott az elmult ket honapban.
7 hónapja
Mbow és Frazier csúszása furaFraziert kivesszük mi. Legalábbis eddig azt hittem, amig nem mentünk hátra...
Toto21
7 hónapja
Bennük van minimális potenciál, hogy fejlődnek annyit, hogy beválhatnak. Ő meg kb ennyit tudEz rendben, de akik előtte kimentek, pl Milroe vagy Gabriel, bennük láttad?Én pár hete írtam talán a browns topikba, hogy én abszolút nem láttam benne egy pillanatig sem, hogy nfl kaliber qb lenneDe ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
Tarsi
Jan
7 hónapja
én még 3 évvel korábbról amikor még sparban volt a bethlen gabor peterdy saroknal, sztem tripla g-k voltak és még csak dagadt se volta Marcsit te is vágod az ALDIból? rohadt jó mellei voltakgondolom átlagosra rakják, melléteszik a personality gondokat, plusz a fater baggage-t és kösz nem,De ő tényleg ennyire alkalmatlan? Azért az egyetemi focis sem lapátolás a homokozóban.Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.Vagy csak szimplán látják, hogy apuci nélkül udfa lett volna a gyerek. Itt már nem elég a neve mint egyetemen
Zalán
Tarsi
Zalán
érted egy 10/10es nőnek is több dilit nézel el mint kasszás marcsinak
Kúrfürst briareos
Sixo
7 hónapja
Na még egy csúszásnak végeEz nagyon kellett a Titansnek. Más kérdés, hogy azért elit számokat várni nem kell tőle.
warr_b