Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
ah, 3 év és csőd. ha ránézel akkor a tudatos pénzügyi tervezés jut eszedbe?A gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez
7 hónapja
A gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
7 hónapja
A trader joe adott ajanlatot neki.Sziasztok! Sanders hol tart?rapkarrierjét indítja be hamarosan, még nem hallottam, de az apjánál minden bizonnyal jobb rapper lesz.
Heisman nádor
deyell
7 hónapja
Rileyt ott hagytuk??? 😲🤷
7 hónapja
egyébként hamár Tyreek vele mi van mostanság?
7 hónapja
Sziasztok! Sanders hol tart?Tart az amúgy kiment az 1. körben.
Heisman nádor
7 hónapja
aztán mire becuccol se reek se ramsey se leszRamsey-vel kiegészítve! A 3 muskétás Miami verzióTyreek Hillel hatalmas páros lenneEgyébként egy csapatnál látom a Sanders draftot és az a Dolphins.miami tökéletes környezet lenne egy ilyen szerény visszafogott fiatalembernek
KeyG
Kúrfürst briareos
KeyG
Toto21
igen accidental GoT reference
7 hónapja
Ramsey-vel kiegészítve! A 3 muskétás Miami verzióTyreek Hillel hatalmas páros lenneEgyébként egy csapatnál látom a Sanders draftot és az a Dolphins.miami tökéletes környezet lenne egy ilyen szerény visszafogott fiatalembernek
KeyG
Kúrfürst briareos
KeyG
7 hónapja
Én a Jagsbe látom. Travis kiadna neki egy szobát, hamár úgyis házat nézett.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Sziasztok! Sanders hol tart?rapkarrierjét indítja be hamarosan, még nem hallottam, de az apjánál minden bizonnyal jobb rapper lesz.
Heisman nádor
buhloone mindstate
7 hónapja
Tyreek Hillel hatalmas páros lenneEgyébként egy csapatnál látom a Sanders draftot és az a Dolphins.miami tökéletes környezet lenne egy ilyen szerény visszafogott fiatalembernek
KeyG
Kúrfürst briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Megy majd qb coachnak melléÁrufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206

7 hónapja
Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
7 hónapja
Egyébként egy csapatnál látom a Sanders draftot és az a Dolphins.miami tökéletes környezet lenne egy ilyen szerény visszafogott fiatalembernek
KeyG
7 hónapja
Sziasztok! Sanders hol tart?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Howie menj "francba" 😲🥹😊
7 hónapja
Akkor éhenhalnak a gyártókhol a reklám?Shedeur után lesz
Negritis, a vajda
Toto21
7 hónapja
na basszushol a reklám?csak kérni kellett 😀
Negritis, a vajda
Negritis, a vajda
7 hónapja
Egyébként egy csapatnál látom a Sanders draftot és az a Dolphins.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
és itt is a jets reklám 😀
7 hónapja
hol a reklám?csak kérni kellett 😀
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
na azertAkkor legyen (s)Inter 😉na gyorsan szedjuk ki a Milant a hozzaszolasodbol, mert megvuduzom Hurtsot????? Mi bajod van velem dèlután mèg szinte meg se szólaltam 😁😁😁 mèg ha az Arsenalnak vagy Milánnak drukkolnèk 😛😀😎dande meg a Broncosos tag újraéledt a mai napraHopp, ott van Shedeur a Coltsnal! ezazspoiler?
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
dande2
Stez
dande2