Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.
"I love this sport. I hate this sport."
11 hónapja
mikor a csavó leverte a heréjét a kapun és közvetitésben hallottad ahogy vonyit szegénySose láttam még ekkora csúszást.Nem nézel alpesi sí világbajnokságot, gondolom.
Zalán
Jan
11 hónapja
Chiefs is jól csináljaGreat steal
warr_b
Poloska vagyok.
11 hónapja
Sose láttam még ekkora csúszást.Nem nézel alpesi sí világbajnokságot, gondolom.
Zalán
11 hónapja
Nem akartunk jó targetet Mahomesnak 😕
11 hónapja
Chiefs is jól csinálja

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
A dallasi RT, a neve nem jut eszembe. De ot emberolesi ugybe kevertek szandekosan a draft elott, azert csuszott. A draft utan felmentettek, de o szolt a csapatoknak a masodik nap utan, hogy ne vigyek el, nem ir ala, majd UDFA-kent megy, ahova akar. Elment a Dallasba, elit is volt evekig.Sose láttam még ekkora csúszást.valami tackle vol, anno aki azt mondta, hogy ő vagy UDFA lesz, vagy semmi egy idő után. Nem tudom már ki volt az, de ő jut most így eszembre
Zalán
Toto21
11 hónapja
Fotó alapú bizonyítékkal hisszük el, hogy jobb vagy, mint SSSose láttam még ekkora csúszást.láttad volna mekkora hátast dobtam anno 20 évesen, nah az nagyobb volt
Zalán
Negritis, a vajda
11 hónapja
Miles Frazier miért csúszik?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Sose láttam még ekkora csúszást.kemény ha belegondolunk h sokáig az egyre jobban izzado brady quinn volt az etalon
Zalán
11 hónapja
Lael CollinsSose láttam még ekkora csúszást.valami tackle vol, anno aki azt mondta, hogy ő vagy UDFA lesz, vagy semmi egy idő után. Nem tudom már ki volt az, de ő jut most így eszembe
Zalán
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Sose láttam még ekkora csúszást.láttad volna mekkora hátast dobtam anno 20 évesen, nah az nagyobb volt
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Sose láttam még ekkora csúszást.
11 hónapja
azt irtad ha fater elzárja a pénzcsapot akkor se lenne sose gondja pénzre, ezt meg erősen kétlemNem azt mondtam, hogy tud gazdalkodni a penzzel, hanem azt, hogy egyetlen snap nelkul is degeszre kereste mar magat. Ami igaz is. Az megint mas kerdes, hogy valoszinuleg nem o kerul majd be egy sporolasra felhivo reklamba.ah, 3 év és csőd. ha ránézel akkor a tudatos pénzügyi tervezés jut eszedbe?A gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez
Kúrfürst briareos
Stez
11 hónapja
Ruben Hippolite IIahogy látom, ha lyuk nyílik előtte azt megtámadja keményen. Ennyi 😀
na róla még sosem hallottam
deyell
11 hónapja
Nem azt mondtam, hogy tud gazdalkodni a penzzel, hanem azt, hogy egyetlen snap nelkul is degeszre kereste mar magat. Ami igaz is. Az megint mas kerdes, hogy valoszinuleg nem o kerul majd be egy sporolasra felhivo reklamba.ah, 3 év és csőd. ha ránézel akkor a tudatos pénzügyi tervezés jut eszedbe?A gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Sose hallottunk még olyat, hogy egy nfl játékosnak x évvel a karrierje vége után már adósságai voltak. Vagy épp közben 😀Hát azért kérdéses mennyire tudatosan fektette beA gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez
Tarsi
11 hónapja
Ruben Hippolite IIaz espn se rangsorolta 😀
na róla még sosem hallottam
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Első CB is csak most volt ma
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ruben Hippolite IIna róla még sosem hallottam
built for this shit
11 hónapja
Hát azért kérdéses mennyire tudatosan fektette beA gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez