Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Azert itt tényleg kartellezik a liga. Nem tudom, mitől érzem magam rosszabbul.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
7 hónapja
mikor a csavó leverte a heréjét a kapun és közvetitésben hallottad ahogy vonyit szegénySose láttam még ekkora csúszást.Nem nézel alpesi sí világbajnokságot, gondolom.
Zalán
Jan
7 hónapja
Chiefs is jól csináljaGreat steal
warr_b
Poloska vagyok.
7 hónapja
Sose láttam még ekkora csúszást.Nem nézel alpesi sí világbajnokságot, gondolom.
Zalán
7 hónapja
Nem akartunk jó targetet Mahomesnak 😕
7 hónapja
Chiefs is jól csinálja

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
A dallasi RT, a neve nem jut eszembe. De ot emberolesi ugybe kevertek szandekosan a draft elott, azert csuszott. A draft utan felmentettek, de o szolt a csapatoknak a masodik nap utan, hogy ne vigyek el, nem ir ala, majd UDFA-kent megy, ahova akar. Elment a Dallasba, elit is volt evekig.Sose láttam még ekkora csúszást.valami tackle vol, anno aki azt mondta, hogy ő vagy UDFA lesz, vagy semmi egy idő után. Nem tudom már ki volt az, de ő jut most így eszembre
Zalán
Toto21
7 hónapja
Fotó alapú bizonyítékkal hisszük el, hogy jobb vagy, mint SSSose láttam még ekkora csúszást.láttad volna mekkora hátast dobtam anno 20 évesen, nah az nagyobb volt
Zalán
Negritis, a vajda
7 hónapja
Miles Frazier miért csúszik?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Sose láttam még ekkora csúszást.kemény ha belegondolunk h sokáig az egyre jobban izzado brady quinn volt az etalon
Zalán
7 hónapja
Lael CollinsSose láttam még ekkora csúszást.valami tackle vol, anno aki azt mondta, hogy ő vagy UDFA lesz, vagy semmi egy idő után. Nem tudom már ki volt az, de ő jut most így eszembe
Zalán
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Sose láttam még ekkora csúszást.láttad volna mekkora hátast dobtam anno 20 évesen, nah az nagyobb volt
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Sose láttam még ekkora csúszást.
7 hónapja
azt irtad ha fater elzárja a pénzcsapot akkor se lenne sose gondja pénzre, ezt meg erősen kétlemNem azt mondtam, hogy tud gazdalkodni a penzzel, hanem azt, hogy egyetlen snap nelkul is degeszre kereste mar magat. Ami igaz is. Az megint mas kerdes, hogy valoszinuleg nem o kerul majd be egy sporolasra felhivo reklamba.ah, 3 év és csőd. ha ránézel akkor a tudatos pénzügyi tervezés jut eszedbe?A gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez
Kúrfürst briareos
Stez
7 hónapja
Ruben Hippolite IIahogy látom, ha lyuk nyílik előtte azt megtámadja keményen. Ennyi 😀
na róla még sosem hallottam
deyell
7 hónapja
Nem azt mondtam, hogy tud gazdalkodni a penzzel, hanem azt, hogy egyetlen snap nelkul is degeszre kereste mar magat. Ami igaz is. Az megint mas kerdes, hogy valoszinuleg nem o kerul majd be egy sporolasra felhivo reklamba.ah, 3 év és csőd. ha ránézel akkor a tudatos pénzügyi tervezés jut eszedbe?A gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez
Kúrfürst briareos
7 hónapja
Sose hallottunk még olyat, hogy egy nfl játékosnak x évvel a karrierje vége után már adósságai voltak. Vagy épp közben 😀Hát azért kérdéses mennyire tudatosan fektette beA gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez
Tarsi
7 hónapja
Ruben Hippolite IIaz espn se rangsorolta 😀
na róla még sosem hallottam
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Első CB is csak most volt ma
Poloska vagyok.
7 hónapja
Hát azért kérdéses mennyire tudatosan fektette beA gyerek az egyetemi zsozsobol meg a reklamokbol mar most annyit keresett szerintem, hogy ha fater elzarna a penzcsapot, akkor sem lenne sosem gondja a penzre.Árufeltöltőnek jó lesz. Majd apu pénzeli, ha esetleg nem él meg belőle.Sziasztok! Sanders hol tart?már nézi az álláshirdetéseket
Heisman nádor
Tarsi
shagi0206
Stez