Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Értem ezt a flexelős fuxos entourage-t a Sanders családtól, de azért annak idején Deion egy konszenzusos top 5 picknek számított és az is lett, ő meg sokáig fog még álldogálni, úgy néz ki
11 hónapja
Mike Green valakinél nagy steal lesz imo
Lesz ez még így se!
11 hónapja
idén elég sok idióta öltöny van egyeseken 😀
11 hónapja
Igazából Genyóval van bajom, az-az ember(??) csak kárt okozott nekünk....Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
dande2
Toto21
11 hónapja
Seattle ki akar cserélni.
11 hónapja
Így is lefog nyugi, csak nem a lieblingük, hanem valaki aki szintén pro bowl lesz.Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
dande2
Toto21
Poloska vagyok.
11 hónapja
Jólvanmár, 6 évente el tudjátok viselni hogy valaki logikusan gondolkodik és kiviszi a jó embert előletek 😀Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
11 hónapja
Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
dande2
11 hónapja
Most nézem hogy Membou kameruni, jó végre egy olyan FO aki visszanyúl a hagyományokhozJah, de azért lehet a neve egy kicsit hosszabb.
Wester
11 hónapja
Ők Orbán és Hont Andráswww.youtube.com/watch?v=QP0SFZfaXDUőt már nem ismerem, szóval leheta jets az mimsy?Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
11 hónapja
egyébként eddig talán csak a Jags és mi csináltunk hülyeséget. Többieknél értelmes emberek ülnek a szobákban
11 hónapja
www.youtube.com/watch?v=QP0SFZfaXDUőt már nem ismerem, szóval leheta jets az mimsy?Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Most nézem hogy Membou kameruni, jó végre egy olyan FO aki visszanyúl a hagyományokhoz
Lesz ez még így se!
11 hónapja
őt már nem ismerem, szóval leheta jets az mimsy?Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
Sixo
Negritis, a vajda
11 hónapja
Akkor innentől kitraded
11 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
Poloska vagyok.
11 hónapja
a jets az mimsy?Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
11 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
11 hónapja
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elamikor rémálmok válnak valóra. 😀
KeyG
11 hónapja
haha, elvittek a draft egyik legjobb jatekosat, pont a cardinals
11 hónapja
Hat akkor fene tudja mi van, thxDazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.Itt tokeletes
Beki
Stez
11 hónapja
NEM CSÚSZIK AZ ELGSESBE, VAN ISTEN
Poloska vagyok.