Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Charles harris?Nah basszuk fel Briat egy hülye pickkel.sixo, átéltem a ted ginn family draftot.
Sixo
dion jordant
a másik edge-t akinek a nevére már nem is emlékszem
ez ahhoz képest not bad
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Aze gyerekek, kuldhettetek volna nemileg szebb cheerleadereket is
11 hónapja
szerintem teljesen jóNah basszuk fel Briat egy hülye pickkel.sixo, átéltem a ted ginn family draftot.
Sixo
dion jordant
ez ahhoz képest not bad
Kúrfürst briareos
11 hónapja
elkülditek az az ARt pittsubrghbe?Remelem mi elvisszuk es AR cut egybol 🤣Shedeur vajh meddig csuszik?nem megy ki szerintem ma
Stez
Wester
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Aaron Rogerst mikor igazoltátok le?Remelem mi elvisszuk es AR cut egybol 🤣Shedeur vajh meddig csuszik?nem megy ki szerintem ma
Stez
Wester
Stez
11 hónapja
Nah basszuk fel Briat egy hülye pickkel.sixo, átéltem a ted ginn family draftot.
Sixo
dion jordant
ez ahhoz képest not bad
11 hónapja
Shedeur vajh meddig csuszik?Elvileg vagy Steelers vagy nem is megy ki. Amúgy kb egy hónapja már nem várják top20-ba.
Stez
11 hónapja
Ez amúgy nem szar a Miaminak
Poloska vagyok.
11 hónapja
Remelem mi elvisszuk es AR cut egybol 🤣Shedeur vajh meddig csuszik?nem megy ki szerintem ma
Stez
Wester
11 hónapja
Rams fel akart jönni a Panthers helyére, nem sikerült. McMillant akarták.
11 hónapja
Shedeur vajh meddig csuszik?nem megy ki szerintem ma
Stez
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Mondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnekA Texans a srácért fel akarta adni a jövő évi elsőjét hogy feljöjjenek, pedig ott se kóklerek dolgoznak. A jó csapatok magasan voltak vele. Most ezzel nem azt mondom, hogy a Dallas az, hanem hogy jó pick.
Stez
11 hónapja
Neki jobban örültem volna, de a karakter problémái gázosak. Warrent baromira adtam volna. WJ ha a térde nem lenne para. Barron talán (kora ellenére). Senki földjén voltunk sajnos.kit vártál? Nolen?Faszkivan.na akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
petey
labo7
labo7
petey
11 hónapja
GEC, Jerrry bának tényleg Tyler maniaja van.
Poloska vagyok.
11 hónapja
első blikkre én is nem veled van a gondelnezesr azt hittem valami uj vonalas kisasszony.najo ezt az oltonyosaz öccse
leszbit valaki magyarazza meg.
Kenny
Kúrfürst briareos
Kenny
11 hónapja
elnezesr azt hittem valami uj vonalas kisasszony.najo ezt az oltonyosaz öccse
Kenny
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Mondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnek
11 hónapja
1/12re egy hozzám hasonlóan atletikus guardot húznak egy olyan csapatnál akik jól nevelnek OL-t. Remek ötletnek hangzik.
11 hónapja
najo ezt az oltonyosaz öccse
Kenny
11 hónapja
Lions játékosok meg kint vannak az NBA meccsen 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!