Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Vmiért nem valtoztatnak drasztikusan ilyenkor, nhl-ben sem. -23nál is 7.5es volt már pl.Csak annyi? 😮Vajon milyen szorzó lehetett Vikings győzelemre 33-0-nál? 😀 Meg volt vajon valaki, aki élőben megrakta akkor?8.9
shagi0206
Gondolkodtam rajta, de lezárták
davemayer
shagi0206
-20nál 1.26ra adta azt h a colts vezetni fog a félidőben, érthetetlenül magas volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
shagi0206
10 939
Szerintem idén a Chiefs viszi a prímet az adásban eltöltött időt tekintve.EAGLES!!!Minek, ha lehet mindig Chiefs meccset is adni? 😀Több Vikes meccset kell adnotok amit adtok mindig állat 😀Na jó, ez a szezon meccse eddig...elképesztőA Bills-Vikest nem übereli azért.
Stoki
shawnka
Toca
shagi0206
zacknorb
több mint 1 éve
Kiscsávó 🤣🤣🤣
több mint 1 éve
EAGLES!!!Minek, ha lehet mindig Chiefs meccset is adni? 😀Több Vikes meccset kell adnotok amit adtok mindig állat 😀Na jó, ez a szezon meccse eddig...elképesztőA Bills-Vikest nem übereli azért.
Stoki
shawnka
Toca
shagi0206
több mint 1 éve
Itt nagyobb volt a különbség, nekem azért hasítósabbNa jó, ez a szezon meccse eddig...elképesztőA Bills-Vikest nem übereli azért.
Stoki
shawnka
több mint 1 éve
#D
több mint 1 éve
shagi0206
10 939
Minek, ha lehet mindig Chiefs meccset is adni? 😀Több Vikes meccset kell adnotok amit adtok mindig állat 😀Na jó, ez a szezon meccse eddig...elképesztőA Bills-Vikest nem übereli azért.
Stoki
shawnka
Toca
több mint 1 éve
miafaszomez, hát én 33:0-nál kezdtem neki az esti programnak, mondom ránézek mi lett a vége...
több mint 1 éve
Több Vikes meccset kell adnotok amit adtok mindig állat 😀Na jó, ez a szezon meccse eddig...elképesztőA Bills-Vikest nem übereli azért.
Stoki
shawnka
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
én 19-et láttam 30-0-nálCsak annyi? 😮Vajon milyen szorzó lehetett Vikings győzelemre 33-0-nál? 😀 Meg volt vajon valaki, aki élőben megrakta akkor?8.9
shagi0206
davemayer
shagi0206
több mint 1 éve
Ezt a Skolt egyszer meg kell néznem egyszer élőben, igyis hideg futkos a hátamon.
több mint 1 éve
Én túltettem rajta 2001 euróval.Vajon milyen szorzó lehetett Vikings győzelemre 33-0-nál? 😀 Meg volt vajon valaki, aki élőben megrakta akkor?Persze a betyár biztos 😀
shagi0206
Toca
több mint 1 éve
Na jó, ez a szezon meccse eddig...elképesztőA Bills-Vikest nem übereli azért.
Stoki
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
Vajon milyen szorzó lehetett Vikings győzelemre 33-0-nál? 😀 Meg volt vajon valaki, aki élőben megrakta akkor?Ahogy Kevin mondja az Officeban: ha valamire tízezer az egyhez a szorzó mindig megrakom. Ha John Mellencamp Oscart nyer nagyon gazdag leszek... 😀
shagi0206
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
shagi0206
10 939
Csak annyi? 😮Vajon milyen szorzó lehetett Vikings győzelemre 33-0-nál? 😀 Meg volt vajon valaki, aki élőben megrakta akkor?8.9
shagi0206
davemayer
több mint 1 éve
Na jó, ez a szezon meccse eddig...elképesztő
több mint 1 éve
Vajon milyen szorzó lehetett Vikings győzelemre 33-0-nál? 😀 Meg volt vajon valaki, aki élőben megrakta akkor?tuti hogy volt olyan
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Vajon milyen szorzó lehetett Vikings győzelemre 33-0-nál? 😀 Meg volt vajon valaki, aki élőben megrakta akkor?Persze a betyár biztos 😀
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 939
Vajon milyen szorzó lehetett Vikings győzelemre 33-0-nál? 😀 Meg volt vajon valaki, aki élőben megrakta akkor?
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
Félelmetes de mindkét csapatnak a Vikings W a jobb.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Nem létezik hogy ez nem bundaNincs is ott Kabát Peti
zsoeo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lett volna tökük a bíróknak, Cook td-jét visszafújják valami kamuval! 😁
több mint 1 éve
Történelmet látunk?!?!