NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Pass rush nélkül nehéz lesz. Rodgers ellen 3 emberes rush... Rodgers meg fogja találni az elkapót ...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Még hogy nem tud a Bears futni, csak egy jó qb kellett, aki miatt nem lehet tömni a boxotVárjunk még ezzel. Nyilván Trubisky mobilitását nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Jakehomer
Kmetnek el kell kapnia ezt, de az a labda a befelé ment és nem kifelé., ahova kellett volna. Ball placement.
több mint 3 éve
Nálam ez megy éppen:Úgy látom, kissé le vagyok maradva a streammel.eddig én is a Packers'rundeffense oldalt használtam, de folyton késik, kihagy, meg lefagy
nagylaza
Tactful Cactus
bfstrms.xyz/watch/nfl
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Abból a szögből amit látni lehetett úgy nézett ki igen és lépett is vele miközben King próbálta kiszedni a kezéből ami végül sikerült...Hmm ez nem TD???hát elkapta?
Tomcsik
shawnka
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Úgy látom, kissé le vagyok maradva a streammel.eddig én is a Packers'rundeffense oldalt használtam, de folyton késik, kihagy, meg lefagy
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Lehet, hogy necces lett volna.Hmm ez nem TD???hát ..Nagy helyében dobtam volna egy pirosat , nagyon határ
Tomcsik
nando89
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Semennyire nem segitettek ki Trubiskyt es akkor enyhen fogalmaztam.Hát 2 TD lett volna és nem rajta múlt. Ez a Robinson érdekes volt szerintem nálla volt a labda és lépett vagy 3 at és csak utánna kaparta ki a kezéből King... Lehet csak a szög rossz és azért láttam így
KeyG
több mint 3 éve
Úgy látom, kissé le vagyok maradva a streammel.
több mint 3 éve
nando89
3 894
Hmm ez nem TD???hát ..Nagy helyében dobtam volna egy pirosat , nagyon határ
Tomcsik
több mint 3 éve
King jó hogy jött segíteni.
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Semennyire nem segitettek ki Trubiskyt es akkor enyhen fogalmaztam.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
nando89
3 894
ez incomplete
több mint 3 éve
na run defense ma is pihen?
több mint 3 éve
Még hogy nem tud a Bears futni, csak egy jó qb kellett, aki miatt nem lehet tömni a boxot
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Hát Hicks nélkül szét futnak a picsába. Ezt a Nichols mint NT mikor felejtjük el?2 emberes DL-nél inkább eltérő technikáról kellene beszélni, mint NT-ről.
Tomcsik
Nichols szimplán nem az a játékos, de talentben Jenkins és McCullers sem az a szint, főleg akkor ha 2 DL kell fenn.
Lehet több 3 DL baset futtatnák, Trevathan helyett Bushsal a pályán.
több mint 3 éve
nando89
3 894
wow vannak nézők idén először ha jol gondolom , ránézésre talán pár 100
több mint 3 éve
És jön Jimmy Grahaaammmm!
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Jackson mindig sír hogy nem dobnak rá... Most mondjuk szépen fogta az alap vonalat...