NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Green Bay Packers - Chicago Bears
144
20
19:00, ARENA4
Washington Commanders - New York Giants
141
13
19:00
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
98
13
New England Patriots - Las Vegas Raiders
97
14
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
50
9
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
33
11
19:00, NET4+
Tennessee Titans - Houston Texans
20
6
RedZone week 5
19
6
19:00, NET4+
New York Jets - Cleveland Browns
9
6
Green Bay Packers - Chicago Bears
1 órája
Jó, hogy kétszer is kifutottunk a pályáról, így legalább hagytunk időt a CHI-nek.megágyazunk a labdaszerzésnek
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 órája
Jó, hogy kétszer is kifutottunk a pályáról, így legalább hagytunk időt a CHI-nek.
1 órája
Most akartam írni, hogy én sem, erre csináltunk egy stopot. Meg majdnem egy safetyt....Nyögvenyelve, de valami végre. Ha menni fog a futás, lesz keresnivalónk.Az a baj hogy extra kellene a védelemtől amit nem látok jönni
csi77
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 órája
Nyögvenyelve, de valami végre. Ha menni fog a futás, lesz keresnivalónk.Az a baj hogy extra kellene a védelemtől amit nem látok jönni
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 órája
Basszameg a köbön. Én nem mentem volna neki, és mennyivel jobb lett volna - nekünk.
1 órája
Nyögvenyelve, de valami végre. Ha menni fog a futás, lesz keresnivalónk.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 órája
Én isNa jó ez td lesz, ugyanígy kellene válaszolniszerintem kivédekezzük, de én ittam
Gergőbácsi
Tactful Cactus
De nem előre a medve bőrére, csak úgy ebédhez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 órája
Na jó ez td lesz, ugyanígy kellene válaszolniszerintem kivédekezzük, de én ittam
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 órája
Na jó ez td lesz, ugyanígy kellene válaszolni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 órája
na ezt a futás elleni védekezést meg én ismerem
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 órája
Jól van, erre a GB-re már emlékszem.
2 órája
Eddig ez 110 százalék, kérdés, lehet-e ilyen szinten lejátszani egy teljes meccset.
2 órája
basszus a 30-asig sem engedjük visszahordanielit!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 órája
Jól van na! Bennem csak a panszkodások maradtak meg+1Hééééénagyon menő ez a GB mezHa jól emlékszem, Te vagy az első, akinek tetszik.
eaglesmcnabb
SBL
Indubitably
nando89
2 órája
Egyelőre Ben Johnson minket hozott fel
2 órája
Ki jósolta, hogy lesz ma futott TD-je a csapatnak?gamerkr
Gratula neki?
És nekem is, hogy nem írtam rá elsőfelindulásból, hogy az biztos nem!
SBL