Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
dél előtt letolnám a strandröplanda bajnokságot a Michigan partján, majd du irány a lambeau, félmeztelenül a hasamra írva, hogy csak ennyi tudsz?Lehet, hogy én vagyok beteg, de a legfőbb ok, amiért hazai pályás PO-ot akarok, hogy hátha egyszer jön egy hasonló meccs. -20 alatt, amikor már kopogósat lehet hugyozniHát kétségtelenül tévéből végignézni könnyebb, mint a helyszínen 😀
alatriste
Kampman
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Carr ismét. Egy igazi gyenge pontja van a secondarynek és Áron ott is büntet... ahogy az várható volt.azt mondd meg, hogy szerinted egy hat másodperces pocketet hogy kellett volna levédekeznie?
gyeek
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
ez már a 2. ilyen passz oldalra, csak nincs blokkoló, Cobbot meg szétkapják
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez a Brown gyerek, ez nem rossz!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Carr ismét. Egy igazi gyenge pontja van a secondarynek és Áron ott is büntet... ahogy az várható volt.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Lehet, hogy én vagyok beteg, de a legfőbb ok, amiért hazai pályás PO-ot akarok, hogy hátha egyszer jön egy hasonló meccs. -20 alatt, amikor már kopogósat lehet hugyozniHát kétségtelenül tévéből végignézni könnyebb, mint a helyszínen 😀
alatriste
több mint 8 éve
nando89
3 894
Lehet, hogy én vagyok beteg, de a legfőbb ok, amiért hazai pályás PO-ot akarok, hogy hátha egyszer jön egy hasonló meccs. -20 alatt, amikor már kopogósat lehet hugyozniAdnám 😊
alatriste
több mint 8 éve
McClain az első ember, aki tényleg megállította Lacy-t.lehet, hogy elírták a nevét, és ő John McClane?
több mint 8 éve
Haha, nem láttam ki volt az aki hason kúszva közelített Lacy felé. Mo? 😀
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Lehet, hogy én vagyok beteg, de a legfőbb ok, amiért hazai pályás PO-ot akarok, hogy hátha egyszer jön egy hasonló meccs. -20 alatt, amikor már kopogósat lehet hugyozni
Liverpool Fc
több mint 8 éve
mondjuk Jerry nagy marketingzseni, ez lenne a nyitás Mehikó felé?Áhh, ő csak a két mehikói egy rosteren mérföldkő miatt lett igazolva.Dak ma bepótolja ami eddig elmaradt. Fő az egyensúly...jaja, nehéz volt ennyi ideig megtartóztatnia magát.
gyeek
olyan lehetett neki, mint egészséges férfiembernek a három hónap cölibátus.
egyébként ha nagyon bedurvul a fiú, akkor jöt Mr Buttfumble? 😊
slowmotion
gyeek
több mint 8 éve
Áhh, ő csak a két mehikói egy rosteren mérföldkő miatt lett igazolva.Dak ma bepótolja ami eddig elmaradt. Fő az egyensúly...jaja, nehéz volt ennyi ideig megtartóztatnia magát.
gyeek
slowmotion
több mint 8 éve
Dak ma bepótolja ami eddig elmaradt. Fő az egyensúly...jaja, nehéz volt ennyi ideig megtartóztatnia magát.
gyeek
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Dak ma bepótolja ami eddig elmaradt. Fő az egyensúly...Majd megnyugszik.
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Erin még mindig jó bőr (y)
több mint 8 éve
Dak ma bepótolja ami eddig elmaradt. Fő az egyensúly...
több mint 8 éve
egyébként tényleg a mienk, és nincs is döntő bizi
több mint 8 éve
Martin megmentette. Segget
több mint 8 éve
Jaj
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Btw eddig szerintem elmegy a bíráskodás.ez van ha két darling játszik
Blevi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Sajnos ez a bölcsesség úgy terjedt mint az ebola és globális méreteket öltött.Ezt főleg egy gájentszes kolégán kérheted számonNem is volt várható, hogy egész évben 43y körül átlagoljuk. Az ellenfél pedig most a liga legjobb futó csapata. Kva jó OL, kva jó RB.Aktívan él bennem most is a sok "ilyen fal mögé nem kell ilyen futó" érvelés. 😀
alatriste
gyeek
nando89
több mint 8 éve
nando89
3 894
😀 AzCsodálatos88 ???????????Ezt főleg egy gájentszes kolégán kérheted számonNem is volt várható, hogy egész évben 43y körül átlagoljuk. Az ellenfél pedig most a liga legjobb futó csapata. Kva jó OL, kva jó RB.Aktívan él bennem most is a sok "ilyen fal mögé nem kell ilyen futó" érvelés. 😀
alatriste
gyeek
nando89
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Btw eddig szerintem elmegy a bíráskodás.