Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
A hivatalos oldalunkon már a Bears elleni meccs visszaszámlálója pörög, Azért ne engedjük el még ezt a meccset.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
úgy látszik, az NFL nem fizetett eleget a Packersnek, még a GamePass sem közvetíti a ceremóniát...
több mint 8 éve
SBL
2 213
Janis, Ty, Davis játszhatna sokkal többet a 2. félidőben, mert ennél rosszabb nem lehet ez az Offense...Adams megint dropkirályi címre pályázik 😀Edzésen viszont ő a király. És itt ez számít.
Pep71
több mint 8 éve
Pep71
2 591
Janis, Ty, Davis játszhatna sokkal többet a 2. félidőben, mert ennél rosszabb nem lehet ez az Offense...Adams megint dropkirályi címre pályázik 😀
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Rákerestem Rodgers gyenge teljesítményére.Megnyugtató, hogy ezt dobja ki, de meddig?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Még szerencse, hogy lesz 2 hete.Mo out?tuti
Charlie Firpo
lekapcsolták neki a villanyt, azért feküdt három percig
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Mo out?tuti
Charlie Firpo
lekapcsolták neki a villanyt, azért feküdt három percig
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Ez mi a rosseb volt?Mi
Mi?
MI???
MI??????
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Mondjuk azert tegyük hozza nem tudhatjuk Romo milyen formát mutat.Romo pl a kimozgásos passzokat akkor szokta ilyen szarul dobni, amikor rövid hét van, és nem kap meccs előtt fájdalomcsillapítót
Blevi
több mint 8 éve
Akartam is írni, hogy Pitt is.Erin? Ne idegesíts!!!de ő meg iszik és verekszik, nem?Ha lehetne, én feleségül venném ezt a drive-ot.Én Erin-t inkább, de az asszony agyonverne. Mondjuk Brad Pit szabad, majd azt felajánlom!
gorbel
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Pep71
2 591
119 yard...egy átlag Defense ellen, pass rush szinte nulla..ez nagyon gyenge teljesítmény, hazai pályán meg..
több mint 8 éve
na azért Romo nem mert bal vállal pacsizni 😊biztos attól fél, hogy megin beletörik a kulcscsontja
több mint 8 éve
Mondjuk azert tegyük hozza nem tudhatjuk Romo milyen formát mutat.
több mint 8 éve
MM-nak két időkérésbe került AR statisztikáit kicsit feltornászni. És -7pontba.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Erin? Ne idegesíts!!!de ő meg iszik és verekszik, nem?Ha lehetne, én feleségül venném ezt a drive-ot.Én Erin-t inkább, de az asszony agyonverne. Mondjuk Brad Pit szabad, majd azt felajánlom!
gorbel
Charlie Firpo
slowmotion
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
de ő meg iszik és verekszik, nem?Ha lehetne, én feleségül venném ezt a drive-ot.Én Erin-t inkább, de az asszony agyonverne. Mondjuk Brad Pit szabad, majd azt felajánlom!
gorbel
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Ha lehetne, én feleségül venném ezt a drive-ot.Én Erin-t inkább, de az asszony agyonverne. Mondjuk Brad Pit szabad, majd azt felajánlom!
gorbel
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Érdekes, én úgy tudtam a Bears meccsen lesz Favre megünneplése
több mint 8 éve
Ezt a Romo-Prescott vitát minek hozta ide Richárd?maradjunk annyiban, hogy Dak dual threat, viszont Tonyval már Williams is TD-t szerzett volna
Nem kérdés a kérdés, nem érti meg? Tony-val még jobbak leszünk.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha lehetne, én feleségül venném ezt a drive-ot.unalmassá válnának az ilyen egy perces akciók
gorbel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ha lehetne, én feleségül venném ezt a drive-ot.Ma már mindent lehet
gorbel
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Ezt a Romo-Prescott vitát minek hozta ide Richárd?Nem kérdés a kérdés, nem érti meg? Tony-val még jobbak leszünk.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.