Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
á, ezt így nem lehet, yardokat tett hozzá a bíró a labda helyzetéhez
több mint 8 éve
Végre Janis! Hajrá!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ricsi mit számol? ez már az ötödik ugrása volt legalább Lacy-nek
több mint 8 éve
Montgomery ott feküdt, az egy dolog hogy kb épp a fű vágási magasságát ellenőrizte
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Grounding volt fiatalo...
több mint 8 éve
na ez viszont grounding
több mint 8 éve
Semmi nyomás nincs Rodgersen.
több mint 8 éve
Pep71
2 591
Cmon Ty!
több mint 8 éve
na legalább gallér nem kell
több mint 8 éve
Lee szórja ki az embereketDurván rátapintottam a kettős természetére.
Ez most szép volt Aarontól és Davantetől is.
alatriste
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Lee szórja ki az embereketEz most szép volt Aarontól és Davantetől is.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Sean Lee nagyon sportszerű Áronnal szemben... Mot meg majdnem kinyírta. 😐
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Adok még egy esélyt ennek az O-nak, remélem a Dallas is.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
tényleg kíváncsi vagyok, hogy milyen szarra fognak ma holdingot dobni, mert legalább egyszer kell, de hát ennél látványosabb nem tudom, hogy lehet-e
több mint 8 éve
Pep71
2 591
fussunk ez az 😀 végén meg majd kérjünk időt a Cowboys-nak 😀
több mint 8 éve
húúú Lacy airborne-ozása, mekkora volt 😀Azt a meccset mind a mai napig nem hiszem el, hogy megtörtént.Flynn megfordítaná 😀Borzasztó flashbackem volt hirtelen. Aztán mintha álomból riadtam volna, rájöttem, hogy Bill Callahan már Washingtonban van.
Old Green Bay
gyeek
Kampman
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Lehet, hogy azt az NFC-döntőt nem sikerült kiheverni lelkileg, szarok a pszichológusaink, vagy mittudoménprod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
BOSTICK, A KURVA ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kampman
' That was Rodgers' fault"
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Azt a meccset mind a mai napig nem hiszem el, hogy megtörtént.Flynn megfordítaná 😀Borzasztó flashbackem volt hirtelen. Aztán mintha álomból riadtam volna, rájöttem, hogy Bill Callahan már Washingtonban van.
Old Green Bay
gyeek
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Lehet, hogy azt az NFC-döntőt nem sikerült kiheverni lelkileg, szarok a pszichológusaink, vagy mittudoménBOSTICK, A KURVA ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 8 éve
Pep71
2 591
ez ugrott be nekem is egyből 😀meccs után A-Rod első mondata: Good Morning Grandpa 😀 lehet Favre miatt csinálja 😀 csak kár, h egész évben ez a szar megy...Lehet. tavaly is azért vesztettünk a Bears ellen otthon, mert akkor is Favre volt az ünnepelt.
Pep71
SBL
több mint 8 éve
na most egy onside kick
több mint 8 éve
Flynn megfordítaná 😀Borzasztó flashbackem volt hirtelen. Aztán mintha álomból riadtam volna, rájöttem, hogy Bill Callahan már Washingtonban van.
Old Green Bay
több mint 8 éve
SBL
2 213
meccs után A-Rod első mondata: Good Morning Grandpa 😀 lehet Favre miatt csinálja 😀 csak kár, h egész évben ez a szar megy...Lehet. tavaly is azért vesztettünk a Bears ellen otthon, mert akkor is Favre volt az ünnepelt.
Pep71