Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
FG kene tartani. Ritka rossz dobás volt es ugye mozgasbol. De legalabb a majom mar nem ül a vállon, most azert sokminden eldől.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Ezen is túl vagyunk, még bizakodom!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
maradjon fent a védelem, Peppers megdobja
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Pep71
2 591
mondjuk nem tudom minek örülök, ebből sem lesz TD...
több mint 8 éve
amúgy azon gondolkozom, hogy most egy csomó emberrel ellentétes oldalon állok, aztán holnapra egyesítjük erőinket a MU ellen 😊YNWA!
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 8 éve
a sokadik szar passzt most már elveszítjük.
több mint 8 éve
Dez ezt behuzza mondjuk.Így van, de ezt el kellett volna csípnie Butlernek így is.
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
A védelmünk alázza a támadóinkat.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Buta int DAktol. No para ez is megvan
több mint 8 éve
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaébresztő
több mint 8 éve
ha endzone-ban kapja el, akkor igenna ezt a játékot ki a tököm hívta pl.?
gamerkrén úgy tudom vagy ezek szerint tudtam, hogy az elkapás helye a mérvadó mindig, vagy ameddig előrement a playa még a labdát birtokolvaaz pont nem számít. visszafelé mozgott, nem érintették, onnantól az számít, hol ütközik/viszik leá, ezt így nem lehet, yardokat tett hozzá a bíró a labda helyzetéhezTi milyen rendezvényen vagytok de komolyan? 😀 szándékosan ne magyarázzunk bele hülyeségeket. Az elkapás fd-on volt
slowmotion
alatriste
slowmotion
alatriste
több mint 8 éve
Pep71
2 591
Burnett!!!
több mint 8 éve
Dez ezt behuzza mondjuk.
több mint 8 éve
na ezt a játékot ki a tököm hívta pl.?
gamerkr
én úgy tudom vagy ezek szerint tudtam, hogy az elkapás helye a mérvadó mindig, vagy ameddig előrement a playa még a labdát birtokolvaaz pont nem számít. visszafelé mozgott, nem érintették, onnantól az számít, hol ütközik/viszik leá, ezt így nem lehet, yardokat tett hozzá a bíró a labda helyzetéhezTi milyen rendezvényen vagytok de komolyan? 😀 szándékosan ne magyarázzunk bele hülyeségeket. Az elkapás fd-on volt
slowmotion
alatriste
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 8 éve
amúgy azon gondolkozom, hogy most egy csomó emberrel ellentétes oldalon állok, aztán holnapra egyesítjük erőinket a MU ellen 😊
több mint 8 éve
az pont nem számít. visszafelé mozgott, nem érintették, onnantól az számít, hol ütközik/viszik leá, ezt így nem lehet, yardokat tett hozzá a bíró a labda helyzetéhezTi milyen rendezvényen vagytok de komolyan? 😀 szándékosan ne magyarázzunk bele hülyeségeket. Az elkapás fd-on volt
slowmotion
alatriste
több mint 8 éve
De magától lepett egyet vissza. Karma intézi azertá, ezt így nem lehet, yardokat tett hozzá a bíró a labda helyzetéhezTi milyen rendezvényen vagytok de komolyan? 😀 szándékosan ne magyarázzunk bele hülyeségeket. Az elkapás fd-on volt
slowmotion
alatriste
több mint 8 éve
na ezt a játékot ki a tököm hívta pl.?
több mint 8 éve
á, ezt így nem lehet, yardokat tett hozzá a bíró a labda helyzetéhezPirosat kellett volna dobni. Home field drive.
slowmotion
Kozben choke.
több mint 8 éve
úgyis vissza kell nézni
több mint 8 éve
á, ezt így nem lehet, yardokat tett hozzá a bíró a labda helyzetéhezTi milyen rendezvényen vagytok de komolyan? 😀 szándékosan ne magyarázzunk bele hülyeségeket. Az elkapás fd-on volt
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Pep71
2 591
jolvan feküdjünk le inkább
több mint 8 éve
Pep71
2 591
Tyyyyyy!