Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
Pep71
2 591
Ilyenkor azért tudok hányni MM interjús kifakadásától... ahelyett h elismerné h szar az egész, es megoldást keresne, inkabb hisztizik.foundation meg stb..😀
vidimate
több mint 8 éve
jajj, naaa.én leültetném , a mai meccsre valahogy kikel mozdítani ebből valahogy..mert egyre mélyebbre túrja magátén inkább az összes wr ültetném le a picsába... kb Áron már miattuk azt se tudja már mi faszt csináljon
nando89
Rubens
Nem segítik a WR-ek, de Áron kritikán aluli szinten játszik önmagához képest.
több mint 8 éve
vidimate
149
Ilyenkor azért tudok hányni MM interjús kifakadásától... ahelyett h elismerné h szar az egész, es megoldást keresne, inkabb hisztizik.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Jön Witten TD?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Pep71
2 591
meccs után A-Rod első mondata: Good Morning Grandpa 😀 lehet Favre miatt csinálja 😀 csak kár, h egész évben ez a szar megy...
több mint 8 éve
SBL
2 213
én leültetném , a mai meccsre valahogy kikel mozdítani ebből valahogy..mert egyre mélyebbre túrja magátElvégre legutóbb is a csere QB-val jöttünk vissza ilyen hátrányból.😊
nando89
több mint 8 éve
nando89
3 894
Biztos nem fogja ...ezért írtam h én megtenném..botrány idén.én leültetném , a mai meccsre valahogy kikel mozdítani ebből valahogy..mert egyre mélyebbre túrja magát4&gyűszűhegynyire nem megyünk neki, majd pont ilyet lépne meg MM. 😀
nando89
alatriste
több mint 8 éve
Rubens
830
én leültetném , a mai meccsre valahogy kikel mozdítani ebből valahogy..mert egyre mélyebbre túrja magátén inkább az összes wr ültetném le a picsába... kb Áron már miattuk azt se tudja már mi faszt csináljon
nando89
több mint 8 éve
én leültetném , a mai meccsre valahogy kikel mozdítani ebből valahogy..mert egyre mélyebbre túrja magát4&gyűszűhegynyire nem megyünk neki, majd pont ilyet lépne meg MM. 😀
nando89
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Pep71
2 591
végállomás 😀
több mint 8 éve
Church pick, Eatman minden héten bemondja, előbb-utóbb be kellett jönnie!!!!
több mint 8 éve
nando89
3 894
én leültetném , a mai meccsre valahogy kikel mozdítani ebből valahogy..mert egyre mélyebbre túrja magát
több mint 8 éve
Pep71
2 591
aztán mehetett a padra egyből...😀Ty mérföldekkel jobb elkapó mint Adamslenyúlt az apróért az biztos
Pep71
Old Green Bay
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Ki ez itt 12esben?egy jó puntert még faraghatunk belőle
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ty mérföldekkel jobb elkapó mint AdamsReméljük, hogy idén egészséges lesz, hogy meg is mutassa
Pep71
több mint 8 éve
Áron ma velünk van eddig most mellbe lőtte Churchot
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
templomba fogok járni baszkiEddig nem tetted? Kár
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Ty mérföldekkel jobb elkapó mint Adamslenyúlt az apróért az biztos
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Ki ez itt 12esben?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
templomba fogok járni baszki
több mint 8 éve
Pep71
2 591
Ty mérföldekkel jobb elkapó mint Adams
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ezt egyedül Szalai Ádámnak néztem el eddig. De lehet, hogy 550 nap után Adams is ki fog ugrani a közönséghez egy leapreJanis, Ty, Davis játszhatna sokkal többet a 2. félidőben, mert ennél rosszabb nem lehet ez az Offense...Adams megint dropkirályi címre pályázik 😀Edzésen viszont ő a király. És itt ez számít.
Pep71
SBL
több mint 8 éve
Lacy többet gátazik ezen a meccsen, mint Zeke anyukája egy átlagos edzésen
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A hivatalos oldalunkon már a Bears elleni meccs visszaszámlálója pörög, Azért ne engedjük el még ezt a meccset.Nem, hát ott már tudják, hogy ezt megnyertük.
Old Green Bay