Houston Texans - New England Patriots
1 hónapja
Hát ez egy nagy fos volt.. Megint..Aki szerint CN előrelépés irányítófronton, és ő lesz a csodafegyver idén, annak küldenék egy nagy talicska lószart..Amikor kellene vinni a végén egy GWD-ot akkor rendre becsődöl..Vicc az egész..
Ward egy paraszt.. 😉
1 hónapja
Győztes mentalitású, inkább legyen 7-9, mint hogy lemenjen kutyába egy top 5 pickért.Azt várhatod BB ilyen téren régimódiAzt hiszem ennek az évnek mostmár lassan kuka...Mondjuk akkor legalább fosnánk bele rendesen egy jó draftpoziért..
ThundersNFL
jamaicababa
ThundersNFL
1 hónapja
nah mivan JMD van TE-nk???????
1 hónapja
J.J. Watt az elmúlt évek alatt valahogy mindig ki volt kapcsolva a játékból, Brady közelébe se ért. Ma a negyedik labdát üti le.Azért ez a csapat jobb kicsit a 2-7nél, A titans meg a vasas is egy TD-vel nyert csak ellenünk.
Cam Newton negyedik vesztes meccse utolsó drive miatt. Mondjuk a fal semmit nem segített neki ma. Grat. a győztesnek.
A két Jags meccs után sikerült a Texansnek még egy meccs még egy gyenge csapat ellen.
Burkus

1 hónapja
Ennek mi értelme volt? A 10 yardra passzolni???
1 hónapja
Olszewski ez is jo volt xd
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
1 hónapja
Jó nem tud xarból várat,de egy erős közepét sem tud hozni...A kis Belichick nem váltja meg a világot mint DC és akkor még finom voltam.Azt azért ne felejtsük, mennyit változott a védelem tavaly óta..
Burkus
jamaicababa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Azt várhatod BB ilyen téren régimódiAzt hiszem ennek az évnek mostmár lassan kuka...Mondjuk akkor legalább fosnánk bele rendesen egy jó draftpoziért..
ThundersNFL
jamaicababa
Draft

1 hónapja
A kis Belichick nem váltja meg a világot mint DC és akkor még finom voltam.Azt azért ne felejtsük, mennyit változott a védelem tavaly óta..
Burkus
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
1 hónapja
A kis Belichick nem váltja meg a világot mint DC és akkor még finom voltam.
1 hónapja
Azt hiszem ennek az évnek mostmár lassan kuka...Mondjuk akkor legalább fosnánk bele rendesen egy jó draftpoziért..
ThundersNFL
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
1 hónapja
J.J. Watt az elmúlt évek alatt valahogy mindig ki volt kapcsolva a játékból, Brady közelébe se ért. Ma a negyedik labdát üti le.Cam Newton negyedik vesztes meccse utolsó drive miatt. Mondjuk a fal semmit nem segített neki ma. Grat. a győztesnek.
A két Jags meccs után sikerült a Texansnek még egy meccs még egy gyenge csapat ellen.
1 hónapja
Azt hiszem ennek az évnek mostmár lassan kuka...
Draft

1 hónapja
Ha nem is baszódott bele a védőkbe, de asszem ezt a 2000 eurót megnyertem 😕Ha 4.re neki kell mennünk, most fogadok 2000 eurot, hogy Cam futni próbál és nekibaszódik egy védőnek.de csak akkor. elötte véletlenül sem hívunk rá futást egész meccsen
vpi
zinedine5
1 hónapja
na hát egyszer kellett volna a pats win...megyek meglesem mit alkot a másik 1-es mezszám, további jó szórakozást mindenkinek!

1 hónapja
na Penei Sewell nem lesz a mienk, maradt Chase és Parsons
1 hónapja
Cam mint valami leszedált dilinyós, olyan lassú 😕
1 hónapja
Szenvedés ez a meccs.Sajnos ez a valóság
A ligautolsó futásvédelem ellen az elit Pats fal és futók nem tudnak haladni.
Vicc.
Solymi
Draft

1 hónapja
Szenvedés ez a meccs.A ligautolsó futásvédelem ellen az elit Pats fal és futók nem tudnak haladni.
Vicc.
1 hónapja
nyilván ide is, oda is vannak off holdingok, de az első félidőben igencsak egy oldalúan jöttmi a kurva anyjáért bassza oda a földhöz?hogy ne watt meg a másik texans dl szedje össze.
zinedine5
most amúgy pats holding nem fujtak be
briareos
1 hónapja
Ha 4.re neki kell mennünk, most fogadok 2000 eurot, hogy Cam futni próbál és nekibaszódik egy védőnek.de csak akkor. elötte véletlenül sem hívunk rá futást egész meccsen
vpi
1 hónapja
Ha 4.re neki kell mennünk, most fogadok 2000 eurot, hogy Cam futni próbál és nekibaszódik egy védőnek.
1 hónapja
mi a kurva anyjáért bassza oda a földhöz?pont ezért jöttem, hogy azt hittem TD után végre megszűnik, de most 2x is több lett volna a játékban, ha feljebb dobja
zinedine5
1 hónapja
jaa.elötte, meg most is Harrynélmi a kurva anyjáért bassza oda a földhöz?hogy ne watt meg a másik texans dl szedje össze.
zinedine5
briareos
zinedine5
no idea, nincs rendben a touch túl sok a kakaó

1 hónapja
elötte, meg most is Harrynélmi a kurva anyjáért bassza oda a földhöz?hogy ne watt meg a másik texans dl szedje össze.
zinedine5
briareos