Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
Még milyen? Hát Puskás Akadémia!Milyen meccsre?Igeen 😀 altalaban sok nekem a komment nem birom elolvasni plusz a meccsre is figyelniMar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokfirst-time po eredménykövető? 😀
Adirotor
Wester
Adirotor
mustaine
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Hnap be se merek nezniA finst is szet fogjatok trollkodni?
több mint 7 éve
A köv meccsről:Stafford halott. Lucas a liga legrosszabb tackle-je.
#Lions inactives for #DETvsSEA:
Jake Rudock
Jace Billingsley
Alex Carter
Mike Burton
Antwione Williams
Travis Swanson
Riley Reiff
empty taxi
több mint 7 éve
Milyen meccsre?Igeen 😀 altalaban sok nekem a komment nem birom elolvasni plusz a meccsre is figyelniMar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokfirst-time po eredménykövető? 😀
Adirotor
Wester
Adirotor
több mint 7 éve
Mer Ok kik?!?ne lopd a poénom, most kerestem vissza, hogy a három évvel ezelőtti Chiefs-Colts PO-meccsen ugyanezt írtam egy szijjártó sms utánA Syracuse meg emiatt majd nevet változtat fogadjunk. 😀Mint egy korábbi eredménykövetőben már megbeszéltük, itthon fognak új csapatot alapítani, de neve pedig Felcsút Orange leszA meccs színvonalához méltó politikus is hozzászóltLehet A nemzeti gázszerelő kinézett egy NFL csapatot is magának.
Kampman
mukijoe
Kampman
Vrij6
baggio
Syracuse Szijartos?
vagy
Syracuse Fides?
több mint 7 éve
Na végre egy Raiders first down 😀 gyerünk
több mint 7 éve
itt nincs ilyen gondodIgeen 😀 altalaban sok nekem a komment nem birom elolvasni plusz a meccsre is figyelniMar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokfirst-time po eredménykövető? 😀
Adirotor
Wester
Adirotor
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
jól van de a pályán ez lenne a suited viseletMost öltönyben szokták... :sMar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokNyilván narancs mezben nyomnák.
Adirotor
empty taxi
Mazzu
Madden hates me.
több mint 7 éve
Tényleg?😀ne lopd a poénom, most kerestem vissza, hogy a három évvel ezelőtti Chiefs-Colts PO-meccsen ugyanezt írtam egy szijjártó sms utánA Syracuse meg emiatt majd nevet változtat fogadjunk. 😀Mint egy korábbi eredménykövetőben már megbeszéltük, itthon fognak új csapatot alapítani, de neve pedig Felcsút Orange leszA meccs színvonalához méltó politikus is hozzászóltLehet A nemzeti gázszerelő kinézett egy NFL csapatot is magának.
Kampman
mukijoe
Kampman
Vrij6
baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Igeen 😀 altalaban sok nekem a komment nem birom elolvasni plusz a meccsre is figyelniMar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokfirst-time po eredménykövető? 😀
Adirotor
Wester
több mint 7 éve
ne lopd a poénom, most kerestem vissza, hogy a három évvel ezelőtti Chiefs-Colts PO-meccsen ugyanezt írtam egy szijjártó sms utánA Syracuse meg emiatt majd nevet változtat fogadjunk. 😀Mint egy korábbi eredménykövetőben már megbeszéltük, itthon fognak új csapatot alapítani, de neve pedig Felcsút Orange leszA meccs színvonalához méltó politikus is hozzászóltLehet A nemzeti gázszerelő kinézett egy NFL csapatot is magának.
Kampman
mukijoe
Kampman
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Color rushMar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokNyilván narancs mezben nyomnák.
Adirotor
empty taxi
több mint 7 éve
Mar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokfirst-time po eredménykövető? 😀
Adirotor
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
A köv meccsről:ő a fullback az Friday Night lightsból nem?
Jake Rudock
Jace Billingsley
Alex Carter
Mike Burton
Antwione Williams
Travis Swanson
Riley Reiff
empty taxi
több mint 7 éve
Mar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokNyilván narancs mezben nyomnák.
Adirotor
Madden hates me.
több mint 7 éve
Mar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarokNagyjából én is 😀
Adirotor
több mint 7 éve
A köv meccsről:Melyik támadófal kúratja hamarabb agyon a kúbéját?
Jake Rudock
Jace Billingsley
Alex Carter
Mike Burton
Antwione Williams
Travis Swanson
Riley Reiff
empty taxi
több mint 7 éve
Mar a meccset nem is nezem itt rohogok. Felcsut raiders 😂😂😂😂 beszarok
több mint 7 éve
A köv meccsről:#Lions inactives for #DETvsSEA:
Jake Rudock
Jace Billingsley
Alex Carter
Mike Burton
Antwione Williams
Travis Swanson
Riley Reiff
Madden hates me.
több mint 7 éve
ha nem jutank 20 pont fele, van eselyunk!
több mint 7 éve
amúgy ez a szégyena kis geci!A volt szóvivő konkrétan Magyarország külügyminisztere jelenlegszíjjártó az a hombárfejű fideszes hülyegyerek?Azaz a volt szovivo asszem
gaben
De most az ovet olvastak be
De inkabb neki kene beolvasni
Adirotor
mustaine
gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "