Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
A Syracuse meg emiatt majd nevet változtat fogadjunk. 😀Mint egy korábbi eredménykövetőben már megbeszéltük, itthon fognak új csapatot alapítani, de neve pedig Felcsút Orange leszA meccs színvonalához méltó politikus is hozzászóltLehet A nemzeti gázszerelő kinézett egy NFL csapatot is magának.
Kampman
mukijoe
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
a kis geci!A volt szóvivő konkrétan Magyarország külügyminisztere jelenlegszíjjártó az a hombárfejű fideszes hülyegyerek?Azaz a volt szovivo asszem
gaben
De most az ovet olvastak be
De inkabb neki kene beolvasni
Adirotor
mustaine
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Mint egy korábbi eredménykövetőben már megbeszéltük, itthon fognak új csapatot alapítani, de neve pedig Felcsút Orange leszA meccs színvonalához méltó politikus is hozzászóltLehet A nemzeti gázszerelő kinézett egy NFL csapatot is magának.
Kampman
mukijoe
több mint 7 éve
A volt szóvivő konkrétan Magyarország külügyminisztere jelenlegszíjjártó az a hombárfejű fideszes hülyegyerek?Azaz a volt szovivo asszem
gaben
Adirotor
több mint 7 éve
gurulósba a Honvédnak drukkol szóval tutimondjatok hogy nem a raidersnek szurkol szijjarto mert mingya felmondokcsodálkoznék, ha nem a Patriotsnak 😀
Pari
shawnka
több mint 7 éve
csokolom-csokolom!mondjatok hogy nem a raidersnek szurkol szijjarto mert mingya felmondokRemélem csak divatdrukker. Igazàn akkor szarnék be, ha valaki innen lenne álnéven Szíjjártó, aztan eljönne meccsnézésre.
Pari
Amadeus91
több mint 7 éve
Felcsut Raiders!?A meccs színvonalához méltó politikus is hozzászóltLehet A nemzeti gázszerelő kinézett egy NFL csapatot is magának.
Kampman
mukijoe
több mint 7 éve
Matolcsy mikor írja már be, hogy Boldog Karácsonyt?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
szíjjártó az a hombárfejű fideszes hülyegyerek?Azaz a volt szovivo asszem
gaben
több mint 7 éve
bár a Raiders is stílusos lenne, valljuk be 😀mondjatok hogy nem a raidersnek szurkol szijjarto mert mingya felmondokcsodálkoznék, ha nem a Patriotsnak 😀
Pari
shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 896
mondjatok hogy nem a raidersnek szurkol szijjarto mert mingya felmondokRemélem csak divatdrukker. Igazàn akkor szarnék be, ha valaki innen lenne álnéven Szíjjártó, aztan eljönne meccsnézésre.
Pari
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
pedig ő a gömbölyű labdák mágusa nem?Meanwhile: jól hallom h Szijjártó smsét olvasták be???nem először
empty taxi
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
meg kéne valami drogos utalás isAhhoz twitteren kellene írniMindjárt írok én is egy sms-tAz úgy nem elég hiteles, minimum úgy írd alá h te vagy Deutsch Tamás.
Vizsgára tanulás közben kérdezném, mi az a fura hosszúkás alakú dolog, amit dobálnak?
Mazzu
empty taxi
mustaine
több mint 7 éve
szíjjártó az a hombárfejű fideszes hülyegyerek?kivalo ugynok voltal
gaben
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
A meccs színvonalához méltó politikus is hozzászóltLehet A nemzeti gázszerelő kinézett egy NFL csapatot is magának.
Kampman
több mint 7 éve
mondjatok hogy nem a raidersnek szurkol szijjarto mert mingya felmondokcsodálkoznék, ha nem a Patriotsnak 😀
Pari
több mint 7 éve
Ahhoz twitteren kellene írniMindjárt írok én is egy sms-tAz úgy nem elég hiteles, minimum úgy írd alá h te vagy Deutsch Tamás.
Vizsgára tanulás közben kérdezném, mi az a fura hosszúkás alakú dolog, amit dobálnak?
Mazzu
empty taxi
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Leonard Miller?
több mint 7 éve
szíjjártó az a hombárfejű fideszes hülyegyerek?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Erre kaptam fel én is a fejem 😀 mit kaptak volna ha ignorálják 😀Alapvetően igen fasza a Texans sec, de ettől még nem biztos h non-stop a az idén közülük legjobb Bouyéra kellene hajigálni.En is eszrevettem
Meanwhile: jól hallom h Szijjártó smsét olvasták be???
empty taxi
O lopta el az ESPN nezettseget
Adirotor
több mint 7 éve
jó lesz jövő héten a szokásos 48-0 Foxboróban.
több mint 7 éve
Mindjárt írok én is egy sms-tAz úgy nem elég hiteles, minimum úgy írd alá h te vagy Deutsch Tamás.
Mazzu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
hátha nem, akkor egyértelműen kukába vele...😉amúgy csőri Cook tényleg elég fasza helyzetbe csöppent ezzel a PO beugrással...azt mondod, kiszoritja Carrt es gyurut nyer rogton, mint Tom(ilidzsonsz)?
yooker
Stez
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Mindjárt írok én is egy sms-tVizsgára tanulás közben kérdezném, mi az a fura hosszúkás alakú dolog, amit dobálnak?
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Meanwhile: jól hallom h Szijjártó smsét olvasták be???nem először
empty taxi