Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
több mint 7 éve
Nem kérte, hogy kílenkólon az 5. számú Cb védekezzen 😀bazmeg nálam meg padozik bortles5. Számú cb ellen megy neki a hosszú passz 😀
eaglesmcnabb
Farky
több mint 7 éve
bazmeg nálam meg padozik bortlesOlvasnod kéne a Jaguars topicot, és összerakni az infókat.
eaglesmcnabb
Fournette kiesése, és a logikai levezetésem a meccs behúzásáról evidensé tették, hogy Bortlesnek ezeryardos meccse lesz 12 TD-vel.
És még lehet futni is fog 1-2-t.
több mint 7 éve
bazmeg nálam meg padozik bortles5. Számú cb ellen megy neki a hosszú passz 😀
eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
19:30 perc.áh, csak iktriad háta mögött arcoskodik a gyerek
A meccs eldőlt, mi meg felfedtük Bortles igazi arcát.
Jacksonville Jaguars 2017.
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
BORTLES D: D:Jó a sig-ed, csak a 2. és 4. képet cseréld ki.
Willis
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Remélem év végére fél házon lesz a Lucas Oil a Colts meccseken... én visszakérném a jegy árát, mind a 8-10$-t ha kint lennék...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
19:30 perc.A meccs eldőlt, mi meg felfedtük Bortles igazi arcát.
Jacksonville Jaguars 2017.
több mint 7 éve
bazmeg nálam meg padozik bortles
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Sajna Bortlesnek fel kelldörzsölnie magát, hogy még mik lapulnak a mélyén most, hogy kiesett Fournette.
több mint 7 éve
BORTLES D: D:
több mint 7 éve
Ik küldi:Azokon az idegenbeli meccseken, amikor a Jax 7:0-ra vezet, és az ellenfele első támadása punttal végződik 94.74 százalékban a Jax győzedelmeskedik.
több mint 7 éve
És hol van Ik?Én helyettesítem.
Giowa
Megpróbáljuk a negatív hullámai nélkül. 😉
több mint 7 éve
élvezhetetlen megint a stream, pont lemaradtam a TD-ről
Stoki
több mint 7 éve
Majd írok ha Luck beáll 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
10 éve egy eredménykövetőben 10 Colts drukkerre jutott volna 1 Jaxes.Több emptytaxi van a topicban, mint colts drukker. 😀
De mára a Coltsnak leáldozott, míg a Jax meg elindult a csillagok közé.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Egy kis lineáris statisztikai prognózis iktriadnak, és a statisztikák szerelmeseinek:Ha 4 perc után 7:0 az állás, akkor 60 perc után 105:0 lesz az állás.
több mint 7 éve
élvezhetetlen megint a stream, pont lemaradtam a TD-ről
több mint 7 éve
Bortles jól bekezdett!
több mint 7 éve
10 éve egy eredménykövetőben 10 Colts drukkerre jutott volna 1 Jaxes.De mára a Coltsnak leáldozott, míg a Jax meg elindult a csillagok közé.
több mint 7 éve
Na még Robinson is megsérül...
több mint 7 éve
páratlan hét van... 😛
több mint 7 éve
Go Jags!
több mint 7 éve
Ma Bortles Bradyvé válik, szétdobálja a Coltsot, megmutatja, hogy mit várhatunk a PO run során tőle.