NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
több mint 3 éve
Azt ne mondd, hogy szarabb mint ez 😀Lattad, milyen fal volt Luck korul az elso eveiben?Szerinted van körülötte az NFL szintjét legalább közepesen megütő fal/elkapók?Konyorgom, ezt, legyszi, ne. XDHa lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
Stez
dioadam
Stez
dioadam
több mint 3 éve
Jo, hat Wentz mar megint a labdaval pocsol, aztan csodalkozunk, hogy a zseb osszeomlik. Siman tartott harom masodpercig, es o meg akkor is ott benazott, hogy mti csinaljon. Komolytalan.
több mint 3 éve
Baba Yaga
829
Es akkor panaszkodtok itt a WR-sorra...Végülis futójátékból jött a TD nem elkapásból. Mondjuk ez pont nem Lawrence malmára hajtja a vízet 😛
Stez
több mint 3 éve
Es akkor panaszkodtok itt a WR-sorra...
több mint 3 éve
Meyer mondjuk Paris Campbellt akarná, mert a játékosa volt. Nem mintha ő segítene valamit.TY? Ha engem kerdezel, a palit vihetnetek ingyen. 😊Agnew a liga legjobb elkapoja! Es nem mellesleg a GM-csapatom nyaron kukazott extrahiperszuperklasszisa offensivereturner deadly waeponje!Akkor odadjátok 2 az 1-be Pittmanért és TY-ért? 😊
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Bence94
1 949
az a speed kulonbseg.... 😀
több mint 3 éve
Na, most is kéred? 😊Agnew a liga legjobb elkapoja! Es nem mellesleg a GM-csapatom nyaron kukazott extrahiperszuperklasszisa offensivereturner deadly waeponje!Akkor odadjátok 2 az 1-be Pittmanért és TY-ért? 😊
Stez
iktriad
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
TY? Ha engem kerdezel, a palit vihetnetek ingyen. 😊Agnew a liga legjobb elkapoja! Es nem mellesleg a GM-csapatom nyaron kukazott extrahiperszuperklasszisa offensivereturner deadly waeponje!Akkor odadjátok 2 az 1-be Pittmanért és TY-ért? 😊
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Agnew a liga legjobb elkapoja! Es nem mellesleg a GM-csapatom nyaron kukazott extrahiperszuperklasszisa offensivereturner deadly waeponje!Akkor odadjátok 2 az 1-be Pittmanért és TY-ért? 😊
Stez
több mint 3 éve
Akkor nem lattad. 😊 Ezerszer szarabb, az a durva.Csak rosszul emlékszel. Tudod a sok pia mellékhatása.
Stez
De Lucknak volt egy Reggie Wayne-je...
több mint 3 éve
Agnew a liga legjobb elkapoja! Es nem mellesleg a GM-csapatom nyaron kukazott extrahiperszuperklasszisa offensivereturner deadly waeponje!Fal közepe még csak-csak. WR-ek, na azok nem igazán. Nem azért dobál annyit Agnewnak, meg az év közben érkező Dan Arnoldnak mert rájuk van fügve, hanem mert még ők jelentik a legjobb opciókat neki jelenleg.Szerinted van körülötte az NFL szintjét legalább közepesen megütő fal/elkapók?Konyorgom, ezt, legyszi, ne. XDHa lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
Stez
dioadam
iktriad
több mint 3 éve
Akkor nem lattad. 😊 Ezerszer szarabb, az a durva.Azt ne mondd, hogy szarabb mint ez 😀Lattad, milyen fal volt Luck korul az elso eveiben?Szerinted van körülötte az NFL szintjét legalább közepesen megütő fal/elkapók?Konyorgom, ezt, legyszi, ne. XDHa lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
Stez
dioadam
Stez
dioadam
több mint 3 éve
dioadam
597
Azt ne mondd, hogy szarabb mint ez 😀Lattad, milyen fal volt Luck korul az elso eveiben?Szerinted van körülötte az NFL szintjét legalább közepesen megütő fal/elkapók?Konyorgom, ezt, legyszi, ne. XDHa lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
Stez
dioadam
Stez
több mint 3 éve
Fal közepe még csak-csak. WR-ek, na azok nem igazán. Nem azért dobál annyit Agnewnak, meg az év közben érkező Dan Arnoldnak mert rájuk van fügve, hanem mert még ők jelentik a legjobb opciókat neki jelenleg.Szerinted van körülötte az NFL szintjét legalább közepesen megütő fal/elkapók?Konyorgom, ezt, legyszi, ne. XDHa lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
Stez
dioadam
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Nelzon betóta
több mint 3 éve
Lattad, milyen fal volt Luck korul az elso eveiben?Szerinted van körülötte az NFL szintjét legalább közepesen megütő fal/elkapók?Konyorgom, ezt, legyszi, ne. XDHa lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
Stez
dioadam
több mint 3 éve
dioadam
597
Szerinted van körülötte az NFL szintjét legalább közepesen megütő fal/elkapók?Konyorgom, ezt, legyszi, ne. XDHa lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Konyorgom, ezt, legyszi, ne. XDHa lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Ha lennének NFL szintet megütő elkapói bizonyítaná is. De nincsenek.Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Azt hittem, Lorenzo valami csodafiju, akit Luck ota nem hordott hatan a fold. 😕41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
iktriad
több mint 3 éve
Imádom ahogy kavics örül annak, h vakon van
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
41-14-et tippeltem egy összezavarodott Wentz ellenére. Nem nekünk.Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad
Bence94
több mint 3 éve
hosszú este lesz a mai
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Grat a W-hez!😀 😀 😀 na... pont mi vagyunk az a csapat, aki csak akkor nyerte meg a meccset, ha lefujtak..
iktriad