Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
A jags stadionba😊?Gyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
több mint 6 éve
Mindjárt bealszok
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Övön alul nem ér!Amerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.28-3 is veszélyes lehet még amugy.
Szivacs
több mint 6 éve
IszokGyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
több mint 6 éve
elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdú mosógép
HajduImre
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
megkínállak bármivelAmerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.28-3 is veszélyes lehet még amugy.
Szivacs
kieszed?
több mint 6 éve
Gyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
21-3😛Amerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.Nem a 14-0?
shawnka
iktriad
több mint 6 éve
elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdu géppel gondolom.
HajduImre
több mint 6 éve
Toto21
5 950
csak a jövő évi PO ellenfeleket jöttünk megnézni!nálam már 502-es hibakód is volt, ha valaki azt mondja az elmúlt 10 évben, hogy egy Jaguars-Bills meccs terheli le végzetesen a szervert... mi lesz itt mikor a Browns PO-zik??Gyanúsan sok Bears drukker van itt, ezzel nem akarok utalgatni semmire, csak úgy megjegyeztem.
baggio 🏈
Kampman
több mint 6 éve
Ki is ondta hogy TD-nél iszik egyet. Úgy látszik száraz január van 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
hatalmas előnnyel vezetünk juhuuhuu 😊Mostmár belefér a (1.5 perces Benny HIll-féle) önsafetys futkosás a végén.
BillsFan
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Szivacs
176
Amerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.28-3 is veszélyes lehet még amugy.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Amerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.beparkolják a buszt és annyi
shawnka
több mint 6 éve
De jó h visszajött az oldal, eredménykövető nélkül nem ér az egész egy fabatkát sem 😉 😛
több mint 6 éve
egy elrontott snap azért itt a FG-nél stílusosabb lett volnaHa már Romo közvetít 😀
PEEtör
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Idegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
több mint 6 éve
Vazze, én is 😊elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
több mint 6 éve
elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.tehát a mosogatás három pont, ha a mosás után szárítás és vasalás is lesz, az felér egy TD-vel
HajduImre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Amerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.Nem a 14-0?
shawnka
több mint 6 éve
Amerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
egy elrontott snap azért itt a FG-nél stílusosabb lett volna