Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 8 éve
Yo szurkolást mindenkinek! Az nfl.hu vagyis mostmár bowl.hu fenállása óta, az első Bills playoff meccs 😊 GO BILLS!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 8 éve
hajrá!
több mint 8 éve
iktriad fórumtárs Rams (Kupp?) támogatását jöttem viszonozni. Go Jags! 😀
több mint 8 éve
Jó estét mindenkinek!Ahány Bills-TD, annyi sört iszom! 4-ről indultam 😊
LET'S GO BUFFALO!!!
több mint 8 éve
Idén volt már a már-már hagyományos melyik po csapatban ki ex-jags játékos?Szia, szia, Patricia!!!
valakis
több mint 8 éve
Idén minden a Jaxről szól.Idén volt már a már-már hagyományos melyik po csapatban ki ex-jags játékos?minden második komment valami Jags vonatkozásról szólt eddig, szóval igen remélem, hogy ezen a meccsen már nem lesz róluk szó!
valakis
baggio 🏈
több mint 8 éve
Idén volt már a már-már hagyományos melyik po csapatban ki ex-jags játékos?minden második komment valami Jags vonatkozásról szólt eddig, szóval igen remélem, hogy ezen a meccsen már nem lesz róluk szó!
valakis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
csodás Nottingham Forest győzelemmel indul a nap, melyet Bortles-parádé és Saints-gála követ, bocs a spoilerértBortles INT parádé.
baggio 🏈
több mint 8 éve
Helyes, bontok én is egy Pilsnert. Egészség!HajráSzerintem bármivl, azt is megérdemli. Ha régen volt PO meccse a csapatodnak simán megérdemled hogy lenyomjál rá egy alkoholos valamit. Én is bontok itt egy Faxe-t. Egészségedre ikt!
Borral vagy whiskyvel?Ik már szerintem seggrészegBenyomott legalább 3 liter kólát, nehezen fogunk bírni vele
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
vontod
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
csodás Nottingham Forest győzelemmel indul a nap, melyet Bortles-parádé és Saints-gála követ, bocs a spoilerért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
jó estét, GO JAGS 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
HajráSzerintem bármivl, azt is megérdemli. Ha régen volt PO meccse a csapatodnak simán megérdemled hogy lenyomjál rá egy alkoholos valamit. Én is bontok itt egy Faxe-t. Egészségedre ikt!
Borral vagy whiskyvel?Ik már szerintem seggrészegBenyomott legalább 3 liter kólát, nehezen fogunk bírni vele
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Hajráő hardcore, natúrban küldte le az összeset
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
több mint 8 éve
Idén volt már a már-már hagyományos melyik po csapatban ki ex-jags játékos?
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Hajrá Borral vagy whiskyvel?Ik már szerintem seggrészegBenyomott legalább 3 liter kólát, nehezen fogunk bírni vele
ThundersNFL
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
gedam
6 507
Olyan kettős érzésem van a mai meccs kapcsán. Alapból szimpi a Jags, pláne hogy pár éve épp a béka fenekr alatt voltak. De nem szeretném őket ellenfélnek úgyhogy hajrá Számlák. 😊nagyon felszabadultnak tűnik most a bills. ez most vagy összerántja őket és nyernek vagy szétesnek fejben az örömtől és csúnyán kipicsázza őket a dzseksz.
vontod
több mint 8 éve
Ik már szerintem seggrészegBenyomott legalább 3 liter kólát, nehezen fogunk bírni vele
ThundersNFL
több mint 8 éve
kik a mai meccsek magyar kommentátorai?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Jó estét mindenkinek! Huh 2 csapat akik 1000 éve nem jártak PO-ba... Azt hiszem ma Jags drukker leszek, őket láttam többször élőben 😊
több mint 8 éve
Végre ország-világ megtudja, hogy a világ legjobb amerikai fodbalistája Allen Hurns!
több mint 8 éve
Olyan kettős érzésem van a mai meccs kapcsán. Alapból szimpi a Jags, pláne hogy pár éve épp a béka fenekr alatt voltak. De nem szeretném őket ellenfélnek úgyhogy hajrá Számlák. 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Ik már szerintem seggrészegAkkor ki fogja moderálni a többi részeg jags-bills drukkert?
ThundersNFL
több mint 8 éve
Ik már szerintem seggrészeg
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018