NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Yo szurkolást mindenkinek! Az nfl.hu vagyis mostmár bowl.hu fenállása óta, az első Bills playoff meccs 😊 GO BILLS!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
hajrá!
több mint 6 éve
iktriad fórumtárs Rams (Kupp?) támogatását jöttem viszonozni. Go Jags! 😀
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 539
Jó estét mindenkinek!Ahány Bills-TD, annyi sört iszom! 4-ről indultam 😊
LET'S GO BUFFALO!!!
több mint 6 éve
Idén volt már a már-már hagyományos melyik po csapatban ki ex-jags játékos?Szia, szia, Patricia!!!
valakis
több mint 6 éve
Idén minden a Jaxről szól.Idén volt már a már-már hagyományos melyik po csapatban ki ex-jags játékos?minden második komment valami Jags vonatkozásról szólt eddig, szóval igen remélem, hogy ezen a meccsen már nem lesz róluk szó!
valakis
baggio 🏈
több mint 6 éve
Idén volt már a már-már hagyományos melyik po csapatban ki ex-jags játékos?minden második komment valami Jags vonatkozásról szólt eddig, szóval igen remélem, hogy ezen a meccsen már nem lesz róluk szó!
valakis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
csodás Nottingham Forest győzelemmel indul a nap, melyet Bortles-parádé és Saints-gála követ, bocs a spoilerértBortles INT parádé.
baggio 🏈
több mint 6 éve
Helyes, bontok én is egy Pilsnert. Egészség!HajráSzerintem bármivl, azt is megérdemli. Ha régen volt PO meccse a csapatodnak simán megérdemled hogy lenyomjál rá egy alkoholos valamit. Én is bontok itt egy Faxe-t. Egészségedre ikt!
Borral vagy whiskyvel?Ik már szerintem seggrészegBenyomott legalább 3 liter kólát, nehezen fogunk bírni vele
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
vontod
több mint 6 éve
csodás Nottingham Forest győzelemmel indul a nap, melyet Bortles-parádé és Saints-gála követ, bocs a spoilerért
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
jó estét, GO JAGS 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
HajráSzerintem bármivl, azt is megérdemli. Ha régen volt PO meccse a csapatodnak simán megérdemled hogy lenyomjál rá egy alkoholos valamit. Én is bontok itt egy Faxe-t. Egészségedre ikt!
Borral vagy whiskyvel?Ik már szerintem seggrészegBenyomott legalább 3 liter kólát, nehezen fogunk bírni vele
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Hajráő hardcore, natúrban küldte le az összeset
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
több mint 6 éve
Idén volt már a már-már hagyományos melyik po csapatban ki ex-jags játékos?
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Hajrá Borral vagy whiskyvel?Ik már szerintem seggrészegBenyomott legalább 3 liter kólát, nehezen fogunk bírni vele
ThundersNFL
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
gedam
5 901
Olyan kettős érzésem van a mai meccs kapcsán. Alapból szimpi a Jags, pláne hogy pár éve épp a béka fenekr alatt voltak. De nem szeretném őket ellenfélnek úgyhogy hajrá Számlák. 😊nagyon felszabadultnak tűnik most a bills. ez most vagy összerántja őket és nyernek vagy szétesnek fejben az örömtől és csúnyán kipicsázza őket a dzseksz.
vontod
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ik már szerintem seggrészegBenyomott legalább 3 liter kólát, nehezen fogunk bírni vele
ThundersNFL
több mint 6 éve
kik a mai meccsek magyar kommentátorai?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Jó estét mindenkinek! Huh 2 csapat akik 1000 éve nem jártak PO-ba... Azt hiszem ma Jags drukker leszek, őket láttam többször élőben 😊
több mint 6 éve
Végre ország-világ megtudja, hogy a világ legjobb amerikai fodbalistája Allen Hurns!
több mint 6 éve
Olyan kettős érzésem van a mai meccs kapcsán. Alapból szimpi a Jags, pláne hogy pár éve épp a béka fenekr alatt voltak. De nem szeretném őket ellenfélnek úgyhogy hajrá Számlák. 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Ik már szerintem seggrészegAkkor ki fogja moderálni a többi részeg jags-bills drukkert?
ThundersNFL
több mint 6 éve
Ik már szerintem seggrészeg
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018