Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Iktriádnál jinxelésből?Az a baj, hogy én tényleg vizsgázom 😕Sziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Holnap vizsgázom, de ki nem hagynám a két csapat meccsét. Egy kérdésem van: hogy tudják minden play előtt pontosan felfesteni a pályára a sárga vonalat?
Vrij6
mustaine
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Én inkább minden punt után innék egy sört.. turnovernél rövidet.Igen én redukálnám ezt pl a passz kísérletek számára 😀Jó estét mindenkinek!
Ahány Bills-TD, annyi sört iszom! 4-ről indultam 😊
LET'S GO BUFFALO!!!
Hungarian BillJó estét mindenkinek!nagy berúgás nem lesz akkor..😉
LET'S GO BUFFALO!!!
Hungarian Bill
yooker
Tomcsik
Talán félidőig kibírja az ember.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Sziasztok! Hajrá Bills!Úgy látszik több a chicagói Bills fan mint a Bills Bills fan 😊
csi77
több mint 6 éve
jójó, de írtál már nekik ?Az a baj, hogy én tényleg vizsgázom 😕Sziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Holnap vizsgázom, de ki nem hagynám a két csapat meccsét. Egy kérdésem van: hogy tudják minden play előtt pontosan felfesteni a pályára a sárga vonalat?
Vrij6
mustaine
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Igen én redukálnám ezt pl a passz kísérletek számára 😀Jó estét mindenkinek!
LET'S GO BUFFALO!!!
Hungarian BillJó estét mindenkinek!nagy berúgás nem lesz akkor..😉
LET'S GO BUFFALO!!!
Hungarian Bill
yooker
több mint 6 éve
Sziasztok! Hajrá Bills!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
😕 Kalappal akkor holnapra!Az a baj, hogy én tényleg vizsgázom 😕Sziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Vrij6
mustaine
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
gedam
5 902
Páncélmellényblék 4yardról tiszta erőből rábaszta. biztos ő is magának akarta passzolni
ThundersNFL
több mint 6 éve
gabor25
5 144
young sheldon is kiszamolta hogy felesleges puntolni. Es jobban megeri megtartani mindig es jatszani a negyet. A tv sorozatban. : )Pl. "Ha a saját térfélről el tudnak rúgni a pálya végébe, akkor miért puntolnak mindig mezőnygól helyett?"Az a baj, hogy ki tudják szűrni a paródiákat, csak az őszintén fogyatékos üzeneteket szokták beolvasniSziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Vrij6
Kampman
Pizsama
több mint 6 éve
végül is, láttam már 1x 20 yardot haladni embert, szóval 4&20-ra minel puntoljunk?Pl. "Ha a saját térfélről el tudnak rúgni a pálya végébe, akkor miért puntolnak mindig mezőnygól helyett?"Az a baj, hogy ki tudják szűrni a paródiákat, csak az őszintén fogyatékos üzeneteket szokták beolvasniSziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Vrij6
Kampman
Pizsama
több mint 6 éve
Az a baj, hogy én tényleg vizsgázom 😕Sziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Vrij6
több mint 6 éve
de ha arra gondol hogy nyernek akkor nem érvényes ? vagy csak akkor működik ha nézi ?Iktriad hóvan?Maga a megjelenése jinx lenne, szerintem taktika a távolmaradás
yooker
Vito
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
ja! vagy elfelejtette hogy meccs van...😊Iktriad hóvan?nem hiszi el hogy ez megtörtént 😀
yooker
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Iktriad hóvan?Részegen hortyog egy padon
yooker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Mondom, nekik van egy detektoruk, megérzik, ha nem gondolod komolyan.Pl. "Ha a saját térfélről el tudnak rúgni a pálya végébe, akkor miért puntolnak mindig mezőnygól helyett?"Az a baj, hogy ki tudják szűrni a paródiákat, csak az őszintén fogyatékos üzeneteket szokták beolvasniSziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Vrij6
Kampman
Pizsama
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Rendkívül impresszív Jags támadójátékot láthattunk.Ja nem.
több mint 6 éve
nem fordítva? 😀Pl. "Ha a saját térfélről el tudnak rúgni a pálya végébe, akkor miért puntolnak mindig mezőnygól helyett?"Az a baj, hogy ki tudják szűrni a paródiákat, csak az őszintén fogyatékos üzeneteket szokták beolvasniSziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Vrij6
Kampman
Pizsama
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Iktriad hóvan?Maga a megjelenése jinx lenne, szerintem taktika a távolmaradás
yooker
több mint 6 éve
Páncélmellény
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Pl. "Ha a saját térfélről el tudnak rúgni a pálya végébe, akkor miért puntolnak mindig mezőnygól helyett?"Az a baj, hogy ki tudják szűrni a paródiákat, csak az őszintén fogyatékos üzeneteket szokták beolvasniSziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Vrij6
Kampman
több mint 6 éve
remélem a meccs szórakoztat, ha mégse max nézek AGDQ-t 😀
több mint 6 éve
Iktriad hóvan?10 fokban nincs hó 😀
yooker
több mint 6 éve
Iktriad hóvan?nem hiszi el hogy ez megtörtént 😀
yooker
több mint 6 éve
gabor25
5 144
jó fele ejtette ki a krumplit a visszahordóez kimaradt nekem a stream elszallas miatt. Mi tortent?
gedam