Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
James007
1 854
Azt hiszem itt a védelmen fog múlni, hogy nyerünk vagy sem...inkább döntetlent akartál írni, nem?
iktriad
több mint 6 éve
gabor25
5 144
ok mert valaki 1 percel hamarabb irta az itteni elo tvben levo meccsnel, hogy nem lesz meg a 3rd es punt ot elemezte. Amikor nekem meg csak a 3rd jott... Elo tvn.. Vicces...
több mint 6 éve
A mienkre gondoltam.Azt hiszem itt a védelmen fog múlni, hogy nyerünk vagy sem...Kérdés melyiken? A tiéteken, vagy a Billsén 😊
iktriad
vontod
több mint 6 éve
Azt hiszem itt a védelmen fog múlni, hogy nyerünk vagy sem...Értem, tehát Bortles 300 yarddal és 3 TD-vel fog zárni
iktriad
#jinxtriad
több mint 6 éve
Azt hiszem itt a védelmen fog múlni, hogy nyerünk vagy sem...Kérdés melyiken? A tiéteken, vagy a Billsén 😊
iktriad
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Bortles egész évben ezt nyomja?Nem csak 1-2 hete. December elején (hozzá képest) God modeban játszott 3 meccset.
BillsFan
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
mennyi idonel jartok... en 12:07 nel... a meccsen?12:07 és most áll.
gabistar
több mint 6 éve
Na jó ez gáz, azért ezt én is megdobtam volnaMég ano is 😀
mustaine
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Bazdmeg Bortles ne most válts 2014-15 Bortlesbe 😕
több mint 6 éve
Azt hiszem itt a védelmen fog múlni, hogy nyerünk vagy sem...
több mint 6 éve
ezentúl csak Fournette belső futásból és Bortles gyömöszölésből fog állni a Jax támadójátéka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Bortles uccsó meccse,jól nézzétek meg 😀
több mint 6 éve
Nagyon nímand szegényem.
több mint 6 éve
gedam
5 902
Bortles passz 😱 Persze hogy nem találja el az 5 yardra lévő üres célpontját. 😀😂😂😂meg int
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Bortles egész évben ezt nyomja?
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Próbálják a Spider 2 Y Bananához hasonló playeket.. de a fullback azért nem gyorsvonat!LOOOOOOOOOL, ez mi volt.. 😀Bortlesing.
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Bortles megint nem tud megdobni 10 yardot....már harmadszor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Bazmeg, ezekért Hundley szégyellné magát
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Bortles passz 😱 Persze hogy nem találja el az 5 yardra lévő üres célpontját. 😀
több mint 6 éve