Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
O'leary meg TD re futott volna, ha a vak Taylor neki dobjaAkkor váltott le róla a védő, amikor már látta, hogy szélre dobja Taylor.
Chargers LT
Érdekes, hogy Bouye felé mennyi passz megy. Bold move
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
félpálya, önerőből! 😮
több mint 6 éve
gedam
5 905
most öngólt lőtt a jags 4-1ezen a meccsen pontot kéne adni a first down-ért3-1 lenne a Billsnek..😀u
gedam
LeviPoki
több mint 6 éve
elmosogatoktudsz jönni ide is?, rohadt sok a mosatlan mint az incomplete passz
HajduImre
több mint 6 éve
100 yard fölött a Bills, matematikailag végimentek a pályán, 6 pontot megadjuktwitter.com/SportradarUS/status/950078646148100097
Vito
ez meg akkor automatikus győzelmet ér
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
O'leary meg TD re futott volna, ha a vak Taylor neki dobja
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Itt punt eső van kérem szépenRég láttam ilyen pontesőt 😊Week 17? Dallas-Philly?
Tomcsik
Igor
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
gedam
5 905
szkrínpaszt
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
ezen a meccsen pontot kéne adni a first down-ért3-1 lenne a Billsnek..😀
gedam
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Nem láttam a meccset 😊 szóval én már rég nem láttam ilyet na 😊Rég láttam ilyen pontesőt 😊Week 17? Dallas-Philly?
Tomcsik
Igor
több mint 6 éve
HajduImre
157
elmosogatok
több mint 6 éve
100 yard fölött a Bills, matematikailag végimentek a pályán, 6 pontot megadjuk
több mint 6 éve
Rég láttam ilyen pontesőt 😊Week 17? Dallas-Philly?
Tomcsik
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
kicsit lehetne jobb játék, mert a nagy unalomban annyian eredménykövetőznek, hogy a szervernek is puntolnia kell néha
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Jövőre jön Luck, meg Watson vissza, ha nem lesz QB-ja a Jags-nek, akkor semmire se megy majd csili-vili D-vel.
több mint 6 éve
Nem az én készülékemben volt a hiba 😊Beragadt az enter? Vagy megint feladja a blogmotor?Bortles öcsém,hogy még a checkdown/screen passzt se tudod megdobni...Látta az előbb, hogy milyen veszélyes, ha az elkapó közelébe dobja az ember a labdát
Mr.Breaker
Jakehomer
vontod
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Itt bárki kerülFG távba rúgja elsőre mert nem lesz ége a meccsnekl sose.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
gedam
5 905
ezen a meccsen pontot kéne adni a first down-ért
több mint 6 éve
Szar ez a JAX védelem. Nem tudnak FG távolságon belül labdát szerezni...
Do your job
több mint 6 éve
Ugyan már, azon a meccsen akárkivel kikaptak volna, amikor backupként játszott, mindig dominált 😊Peterman lesz majd itt a hős 😊maximum negatív, majdnem elbaszta a PO-t is, csak dalton visszahozta a sírból szerencsére.
Jakehomer
eaglesmcnabb
Nem bírja a szerver se ezt a meccset
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Beragadt az enter? Vagy megint feladja a blogmotor?Bortles öcsém,hogy még a checkdown/screen passzt se tudod megdobni...Látta az előbb, hogy milyen veszélyes, ha az elkapó közelébe dobja az ember a labdát
Mr.Breaker
Jakehomer
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
OJ McCoy igazolásával fogja tolni ma.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Kampman, közben meg van a GM-ünk:Packers promoted director of player personnel Brian Gutekunst to general manager.
-Rotoworld, (Rapoport)
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Remelem nem alszom be, meg a meccsunket megkene nezni 😊